Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
58
Favori
1.058.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhana

bu arada benzinli comfortline ile dizel trendline arasında 4000 küsür fark olmuş.
    ayrıca sormak istediğim bişey var. sahibinden.com da comfortline pololar sıfırından pahalı sanki. bu satıcılar acaba vw sitesine hiç bakmıyorlar mı yada bunların araçları sıfır polodan farklı mı?

aynı soruyu vw satış görevlilerine sormuştum. cevapları ise "araçlar hemen tükendiği için bazı akıllılar bir kaç araca kaparo yapıp onları sahibinden.com vb. sitelerde satıyorlarmış."
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhana

bu arada benzinli comfortline ile dizel trendline arasında 4000 küsür fark olmuş.
    ayrıca sormak istediğim bişey var. sahibinden.com da comfortline pololar sıfırından pahalı sanki. bu satıcılar acaba vw sitesine hiç bakmıyorlar mı yada bunların araçları sıfır polodan farklı mı?

bende sormuştum volkswagena , şu anda fiyatlar ucuz diye öyle görünüyor dedi.
    yazın polo 1,6 tdi fiyatı 40000 civarıydı, şimdi 36000 lerde
    ama yaza doğru tekrar yükselir
  • Arkadaşlar gelecek yaz 2012 model polo almak istiyorum.2012 modellerde ne gibi donanım değişikliği olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haf

Arkadaşlar gelecek yaz 2012 model polo almak istiyorum.2012 modellerde ne gibi donanım değişikliği olur sizce?

bütün volkswagenlar bluemotion sisteme geçecek muhtemeln
    şu anda sadece passatlarda aktif

bu sistem start/stop diye bildiğimiz sistem
    yakıt tüketiminde tasarruf ve düşük emisyon değerleri
  • arkadaşlar bugün polo 1,2 tdi ı teslim ettiler.
    araçla ilgili sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla kullanırsınız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: r@inm@n

hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla kullanırsınız inşallah

çok teşekkür ederim
    Allah herkeze daha iyisini nasip etsin
  • slm.bugun ogleden sonra arabayı servise götürdüm.yetkili serviste 15.000 km bakımı yaptıracaktım servis danışmanı arabaya almanyada yeni motor kontrol yönetim yazılımı olan 24T6 servis aksiyonu diye bir şeyin yüklenmesi gerektiğini söyledi.bunun ayrıntısını bilen varmı varsa öğrenirsek makbule geçer.
  • cakdemire

Kaça aldınız?
    Hangi renk aldınız?
    Ön konsol comfortline göre kalitesiz mi?
    Teyp kötü diye geçiyor bazı yorumlarda bu doğru mu?
    Genel olarak çekişinden falan memnunmusun.

Bu arada ben de bu araba için kapora verdim bekliyorum gelece diye.
  • arkadaşlar acil 2011 dsg li polo aranıyor.mezarcı falan değilim sadece acil araba ihtiyacım var ve bayilerde dsg araç yok veya bana yakın 500 kmde yakınlardaki bayilerde.eğer aracını satmayı düşünen arkadaş varsa an fazla 10000 km de, sorunsuz, kazasız olmak kaydıyla sıfır fiyatından 2-3 aşağı verebilecek arkadaş varsa lütfen bana msj atsın.
  • 1,2 tdı alan arkadaşlar özellikle arabanın çekişi ve diğer konularla ilgili görüşlerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_ka1977

cakdemire

Kaça aldınız?
    Hangi renk aldınız?
    Ön konsol comfortline göre kalitesiz mi?
    Teyp kötü diye geçiyor bazı yorumlarda bu doğru mu?
    Genel olarak çekişinden falan memnunmusun.

Bu arada ben de bu araba için kapora verdim bekliyorum gelece diye.

- 32, 800 e aldım + 800 tl metalik renk farkı ödedim. benimkinde garanti süresinide 4 yıla uzattım.normalde 2 yıldı.pazarlık yaparken bunu kullanın.bana park sesörü teklif ettiler, ben garantiyi tercih ettim.
    - rengi derin siyah
    - ön konsol aynı gibi, ben bi fark algılamadım.iç kapı kolu krom, laminant kaplama petekler var.tabiki bu araç en düşük segmentlerden olduğu için fazlada bişey beklememk lazım, ancak bildiğim kadarıyla segmentinin en kaliteli malzemesi kullanılıyor.ama daha uzman birisinin yorumu gerekli.
    - kesinlikle muntazam bir teyp, yorumlara aldırış etmeyin.bu konuda garanti verebilirim.
    - çekişi 1,2 den beklentimin çok üzerinde.daha önce 1,9 caddy tdi ve 1,4 206 hdi (şu andaki fiesta 1,4 tdci aile aynı motor) sürdüm.206 nın çok üzerinde bir performans sergiledi.caddy kadar güçlü değil tabiki, ancak çokta bir fark algılamadım.bu motor en yeni alman teknolojisi ile üretildiği için beklentinizi aşacağından emin olun.araç yaklaşık 1150 kg ve sanki 1,6 motor varmış gibi ivmeleniyor.
    - özellikle belritmek isterim; önceki vw lerde olan yüksek dizel motor sesi kesinlikle yok.şimdiye kadar bindiğim en sessiz dizel araba.hatta ilk aldığım gün depoyu doldurmak için istasyona girdiğimde, pompacı dizelmi benzinlimi diye sordu.neden sordun dediğimde, anlayamadım çok sessizdi dedi.motor sesi içeriye neredeyse hiç gelmiyor.zaten iyi yalıtımlı bir araç olduğundan çok sessiz bir sürüş sunuyor.titreşimde yok motorda.
    - direksyonu çok hafif.serçe parmağınla çevirebilirsin (denedim :D )
    - yol tutuşu artırsın diye sert süspansiyon yapmışlar, 206 yla aynı sertliktye diyebilrim
    - aracın iç ışıklandırması ve bilgi ekranı çok estetik.
    - en dikkat çeken özelliğinden biriside araç segmentine göre çok geniş iç hacme sahip.benim boyum 1,90 buna rağmen çok geniş ve ferah geldi.
    - bilgi ekranındaki vites artırma/azaltma sistemi çok eğlenceli.bu sistem en az yakıt tüketerek yol almanı sağlıyor ve seni uyarıyor.buna şeyir içi sürüş ve spor sürüşde dahil.yani her defasında aynı devirlerde vites at demiyor.agresif sürerken yüksek devirlerde uyarıyor.

şimdilik aklıma gelen bunlar, başka sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım

• bir bilgi daha
    teknik elemana rodaj dönemini sordum.bu yeni nesil motorda rodaj dönemi yokmuş.alıyorsun ve sürüyorsun.
    bu yakıt tüketimi konusunda çok iyi oldu.bazı araçlar 1 sene rodaj döneminden çıkamıyor ve çok yakıyor.
  • 1.4 DSG + Sürüs konforu paketini ne kadara alabilirim ? Índirim yapiyorlarmi ? kafamdaki fiyat 35.500 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

1.4 DSG + Sürüs konforu paketini ne kadara alabilirim ? Índirim yapiyorlarmi ? kafamdaki fiyat 35.500 tl

12 ocağa kadar indirim var. %5 e kadar indirtebilirsin
  • Teşekkürler Cakdemir verdiğiniz cevapolar için.

Ben de 1.2tdı beyaz için kapora verdim. Gemiye yüklendiği için Eski fiyattan gelecek denildi.(33250 sigorta dahil) Öyle olursa alacağım. Park sensörü veya garanti uzatımı alabilirsem iyi olacak.

Teslim alınca ben de bilgileri diğer arkadaşlar için paylaşırım.
  • quote:

Teşekkürler Cakdemir verdiğiniz cevapolar için.

Ben de 1.2tdı beyaz için kapora verdim. Gemiye yüklendiği için Eski fiyattan gelecek denildi.(33250 sigorta dahil) Öyle olursa alacağım. Park sensörü veya garanti uzatımı alabilirsem iyi olacak.

ben vw'yi arıyorum kapora veriyim 33,500 de anlaşalım ama arabayı şubat 15 de alıyım diyorum kabul etmiyorlar arabanın fiyatı %3-5 artacak diyorlar. 1,000 tl fiyat artacak diye 33,500 tl'yi kabul etmiyorlar.bu nasıl bir satış stratejisi bunlar satmak mı istemiyorlar anlamadım gitti. bu gidişle ben fabia 1,6 tdı alacam. vw sinirlerimi bozmaya başladı.
  • quote:

şimdiden hayırlı uğurlu olsun ozaman
    her türlü pazarlığı yapın bence.çünki satış elemanlarının %2,5 prim payı var.ondan faydalanabilirisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximus.

quote:

ben vw'yi arıyorum kapora veriyim 33,500 de anlaşalım ama arabayı şubat 15 de alıyım diyorum kabul etmiyorlar arabanın fiyatı %3-5 artacak diyorlar. 1,000 tl fiyat artacak diye 33,500 tl'yi kabul etmiyorlar.bu nasıl bir satış stratejisi bunlar satmak mı istemiyorlar anlamadım gitti. bu gidişle ben fabia 1,6 tdı alacam. vw sinirlerimi bozmaya başladı.

evet aynı durum benimde bi arkadaşımın başına geldi
    oda ekonomisini ayarladı ve şubat ayında ödemek istedi
    ancak fiyatların artacağı söylendi
    fabia'dada aynı durum olabilir, sonuçta oda vw grubunun.araştırmak lazım
    ancak fabiada çok iyi bir araç ve tavan rengiyle gövde rengi farklı olunca çok güzel görünüyor

• Bence eski fiyatla vermezlerse almayın en geç 1 ay içinde indirime gitmek zorundalar. Yeni fiyatları görünce çok şaşırdım. O fiyatlarla satabilmeleri bence çok zor.
    Bana %90 eski fiyatla olur dediler 29 aralıkta opsiyon ettirdiğim için.

Bakalım bekleyip göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.