Şimdi Ara

VW Polo Fan Edition DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar polo fan edition dsg almayı düşünüyorum. Comfortline çok boş geldiği için bu araca yöneldim. Jazz düşünüyordum ama honda'nında fiyat politikası vw'inkine benzedi. Fiyat 42.700 yazılmış. belki biraz indirim olur. Ama türkiye'ye geliyor mu yani bayiler de var mı bilmiyorum? Motor 85 beygir ama 0-100 hızlanması jazz ve corsa nın otomatiklerine göre daha iyi görünüyor. Tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.

Bu arada DSG şanzuman sistemi ile birlikte ESP ve Hill Holder standart mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguryes -- 7 Aralık 2011; 18:44:29 >

• kullanmadım,bilmiyorum,sadece koltuklarında bulundum ve fiesta-polo ikilisinin bu sınıfta ''premium markalar'' dışında en iyileri olduklarını düşünüyorum.fiesta nın içide dışıda çok estetik ve güzel.polo ise kaliteli iç mekana sahip ve dışardan ağırbaşlı ve yakışıklı bi görüntüsü var.

ben olsam fiesta-polo arasında kalırdım,seçimi yapmak için zorlanırdım kesinlikle.. polo da dsg gibi avantajlar var,gidip bir test sürüşü yapabilirsiniz aslında,fikriniz olur..
  • Bende dün internetten baktım ve düz vitesin fiyatı çok uygun geldi bana bu Polo Fan Edition'ın.
    Gerçekten dolu bir araç alınır bence 85 beygir yeterlimidir bilemiyorum. Ama VW bu Polo'ya
    İbiza'ya koyduğu 1.2 TSI motoru e diye koymuyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Bende dün internetten baktım ve düz vitesin fiyatı çok uygun geldi bana bu Polo Fan Edition'ın.
    Gerçekten dolu bir araç alınır bence 85 beygir yeterlimidir bilemiyorum. Ama VW bu Polo'ya

Performansı iyi diye duydum. Yani sorun yaşayan görmedim. Yakıt olarak da gayet iyi deniliyor. Acaba aracı bulabilir miyim? Dizelleri bulmak işkence, bu da ona benzemesin.
  • araçta ESP yok 1.4 85 hp motor ortalama 5.9 yakıt tüketimine sahip 0-100 hızlanması 11.9 saniye.çok performanslı olmasada yeterli güce sahip!85 hp polo motorunun performansı 100 hp lik corsa ve aveoya eşdeğer!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 7 Aralık 2011; 19:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

araçta ESP yok 1.4 85 hp motor ortalama 5.9 yakıt tüketimine sahip 0-100 hızlanması 11.9 saniye.çok performanslı olmasada yeterli güce sahip!

Bu aracın 0-100 hızlanması 100 hp lik otomtatik jazz ve corsa'ya hatta 96 hp lik otomatik fiesta'ya göre en az 1 sn daha iyi. Bunun nedeni dsg mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguryes

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

araçta ESP yok 1.4 85 hp motor ortalama 5.9 yakıt tüketimine sahip 0-100 hızlanması 11.9 saniye.çok performanslı olmasada yeterli güce sahip!

Bu aracın 0-100 hızlanması 100 hp lik otomtatik jazz ve corsa'ya hatta 96 hp lik otomatik fiesta'ya göre en az 1 sn daha iyi. Bunun nedeni dsg mi?

DSG performansı törpülemiyor.manuel versiyon ile aynı hızlanma değerlerine sahip.DSG corsanın otomatik şanzımanına göre daha iyi bi şanzıman.corsa otomatiği 14 saniye civarlarında hızlanması var.100 hp olmasına rağmen 85 lik poloya bu konuda üstünlük sağlayamıyor.yani tam bir performans törpüsü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.8T motor Audi-VW
    15 yıl önce açıldı
    VW Polo 1.2 TDI sürüş izlenimi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Bende dün internetten baktım ve düz vitesin fiyatı çok uygun geldi bana bu Polo Fan Edition'ın.

Performansı iyi diye duydum. Yani sorun yaşayan görmedim. Yakıt olarak da gayet iyi deniliyor. Acaba aracı bulabilir miyim? Dizelleri bulmak işkence, bu da ona benzemesin.

Evet yakıt konusunda iyi aslında ş.içi 8.0 lt diye biliyorum DSG şanzımanla 7.7 lt. Hocam aracı bulabilirmisin bilmiyorum.
    Bizde bi ara niyetlenmiştik 1.4 TSI DSG Jetta'ya ama bulamadık. İnsignia yöneldik. Gezebildiğiniz bayileri gezin yoksa yaşadığınız
    şehirde bulunan bayileri ve yakın illerde olan bayileri tek tek arayıp sorun.

• kusura bakmayın ama bu model veya donanım diyeyim yenimi çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

kusura bakmayın ama bu model veya donanım diyeyim yenimi çıktı

bildiğim kadarıyla 2011 yılının başlarından beri var.pek yeni sayılmaz
  • hem tork konvertörünün olmaması, hem kısa vites oranları 0-50 arasında avantaj sağlıyor, o da 0-100 süresine yansıyor,

mesafe uzadıkça avantajını yitirir,

bu arada polodan çok daha az yakan araçlar mevcut
  • quote:

Merhaba arkadaşlar polo fan edition dsg almayı düşünüyorum. Comfortline çok boş geldiği için bu araca yöneldim. Jazz düşünüyordum ama honda'nında fiyat politikası vw'inkine benzedi. Fiyat 42.700 yazılmış. belki biraz indirim olur. Ama türkiye'ye geliyor mu yani bayiler de var mı bilmiyorum? Motor 85 beygir ama 0-100 hızlanması jazz ve corsa nın otomatiklerine göre daha iyi görünüyor. Tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.

Bu arada DSG şanzuman sistemi ile birlikte ESP ve Hill Holder standart mı?

ESP ve HillHolder yok arkadaşım. Şu yazıyı okumanı tavsiye ederim:

http://forum.donanimhaber.com/m_49598711/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49598711

• Performansı sınıfında yeterli, gerekli karşılaştırmaları arkadaşlar yapmış. DSG sayesinde vites geçişleri çok hızlı olduğundan hızlanması da tatmin edici.

Fan edition donanım paketi 2012 modellerle geldi, yalnız çok getirmiyorlar sanırım, araç bulmakta zorluk çekebilirsiniz.

Aracı kesinlikle tavsiye ederim, dezavantajları ise ESP, hillholder ve yan-perde hava yastıklarının olmayışı. Aktif güvenliği pek donanımlı olmasa da yolda insanı güvende hissettiren bir araç.
  • 2 sene olmuş konu çıkalı ama bi sorum olacak.
    2012 model satılık bir araç buldum. Ancak FUN EDİTİON donanım ve teknik verileri bulamıyorum. Eski de kalmış araçların katalog yada teknik bilgisi veren bi site olsa keşke.
    Sorum şu.

FUN EDİTİON versiyonların hepsi DSG midir? (bu dsg 6 ileri mi 7 ileri mi? ne kadar dsg baktıysam golf jetta polo ikisinide yazan var.)
    FUN EDİTİON 1.4 motor denmiş peki TSİ mı yoksa normal 1.4 mü? tsi şehir içi 7.2 gösterirken diğeri 9 gösteriyor sahibinden.com teknik verilerde.
    esp ve yan yastıklar yok diye yazılmış. COmfortline larda var mı? Aracın teyp ve kliması cromeline versiyona yakın. Bu güvenlik donanımlarının olmaması çok kötü. Yada 2012 de bu donanımlar eklendi mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubera

2 sene olmuş konu çıkalı ama bi sorum olacak.
    2012 model satılık bir araç buldum. Ancak FUN EDİTİON donanım ve teknik verileri bulamıyorum. Eski de kalmış araçların katalog yada teknik bilgisi veren bi site olsa keşke.
    Sorum şu.

FUN EDİTİON versiyonların hepsi DSG midir? (bu dsg 6 ileri mi 7 ileri mi? ne kadar dsg baktıysam golf jetta polo ikisinide yazan var.)
    FUN EDİTİON 1.4 motor denmiş peki TSİ mı yoksa normal 1.4 mü? tsi şehir içi 7.2 gösterirken diğeri 9 gösteriyor sahibinden.com teknik verilerde.
    esp ve yan yastıklar yok diye yazılmış. COmfortline larda var mı? Aracın teyp ve kliması cromeline versiyona yakın. Bu güvenlik donanımlarının olmaması çok kötü. Yada 2012 de bu donanımlar eklendi mi acaba?

1.4 normal motor.
    şehiriçi 9 litre yakar
    7 ileri dsgli versiyonu var.
    esp yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.