Şimdi Ara

VW Polo Bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Aracım 2015 VW Polo 1.4TDi BMT Confortline.
    2 sene önce ikinci el olarak aldım. Satıcı ilan açıklamasında Bluetooth olduğunu yazmıştı ancak alırken kontrol etmedim açıkçası. Aldıktan sonra multimedyayı kurcaladım fakat Bluetooth ile ilgili herhangi bir şey göremedim. 2 yıl Aux ve SD kartla idare ettim. Geçen hafta ise Aux-Bluetooth dönüştürücü bir kit aldım. Telefonumdan kite bluetooth ile bağlandım ve kiti aux girişine taktım. Multimedyada arama simgesi çıktı. Bu şekilde telefon konuşması ve müzik dinleme işini yapabildim. Sonra kiti çıkardım ve bir baktım ki aux kiti arabaya bağlı olmadan da müzik çalmaya devam etti ve arama yapabildim.

    Araçta bluetooth olmadığını düşünüyordum fakat aux-bt kitinin aux çıkışını araca bağlamadan bile kullanabilmek çok saçma. Acaba aracimda bluetooth var da yazılımsal bir güncelleme falam mı gerekiyor?

    Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Medya cihazındaki menüde Bluetooth ayarı yok mu? Aç/kapa veya eşleştir gibi bir seçenek yoksa özellik de yoktur.
    Genelde medya cihazının üzerinde de yazar ''Bluetooth'' diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Hayır. Bluetooth donanımı bulunan araclarda zaten ayarlar kısmında bluetooth diye bir sekme bulunuyor. Ayriyetten oynatma ekranında kaynak seçimi yaparken de öyle bir secenek var. Lakin benim aracımda bunlar yok. Ama bluetooth bulunmayan bir araçta nasıl olur da aux-bluetooth kiti araca takılı değilken medya oynatır ve arama yapar onu anlayamadım. Yani eğer araçta bluetooth olmasaydı fiziksel bağlantı olmadan ( aux-bt kiti aracın aux girişine takılı olmadan ) ses aktarımı sağlayamazdı diye dusunuyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 Kasım'dan sonra üretildiyse BT var, önceyse yoktur. Teybin 6 tuşundan sağ alttaki Sound ise yok, Phone ise vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.