Şimdi Ara

VW Polo 6R Pulse (Henüz Satışa Çıkmadı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Garanti Bonus'un yeni açılan fırsat sitesi bonubondan mesaj geldi.
    Türkiye'de henüz piyasaya çıkmamış ve normal fiyatı 37.500TL olacak VW Polo Pulse versiyonu için 2200TL'lik indirimi 149TL'ye alabileceğimizden bahsediyor.Valla 1.4 85 hp comfortline alacaklar için güzel bir haber, 35.500TL'ye RCD510, sis farı, ipod girişi, krom egsoz, bluetooth ekipmanları ile normale göre donanımlı bir araç...

http://www.bonubon.com/tum-turkiye?utm_source=bns&utm_medium=mail&utm_campaign=vwpl

Polo “Pulse” ekipmanları :
    15” “Lakeside” aluminyum alaşımlı jantlar
    Aluminyum alaşımlı stepne
    Ön sis farları
    RCD 510 radyo CD çalar
    Çok fonksiyonlu deri direksiyon
    Dension Bluetooth’lu mobil telefon kiti
    Dension Bluetooth audio, iPod / iPhone ve USB-in bağlantı arayüzleri
    “Pulse” logolu krom egzoz çıkışı
    “Pulse” logolu ön marşpiye kaplamaları
    “Pulse” C sütunu etiketleri

• Mail bana da geldi. Mantikli gibi duruyor. Fiyati cazip. Keske otomatik klima da olsaymis.

Pazarlikla 2200 dusulebilir diye de dusunuyorum ayrica

Orijinalden alıntı: unnamed911

Otamatik mi bu araç acaba ? Kafama takıldıda

DSG'yi bu fiyata vereceklerini sanmam, broşür :http://asset.bonubon.com/Image/Mailing/Polo/PoloBrosur.pdf içinde Pulse donanıma özel bilgiler de bulunuyor.
  • Arkadaşlar benzinliymiş araç.1.4 motor.
  • az önce maltepe/ist bayisine uğradım bu arca baktım 34 700 tl yanlızz usb girişleir cıkışları bahsetiğiniz seylerin coğu yok onları koymadıkları için araba 2200 tl lik bi inidirim var bu siteler sanırım indirimle o parcalarıdamı satıyorrrr daha detaylı bilgisi olan varsa paylasın

Orijinalden alıntı: Thebabutza

az önce maltepe/ist bayisine uğradım bu arca baktım 34 700 tl yanlızz usb girişleir cıkışları bahsetiğiniz seylerin coğu yok onları koymadıkları için araba 2200 tl lik bi inidirim var bu siteler sanırım indirimle o parcalarıdamı satıyorrrr daha detaylı bilgisi olan varsa paylasın

O zaman o araç Pulse değildir.
    Büyük ihtimalle ellerinde hazır olan fakat Pulse donanımlı olmayan başka bir araçtır.
    Bu sitedeki araç VW bayiilerde Pulse adlı özel donanımla çıkan araç.Donanımları ayrı olarak satmıyor yani.
  • aracı gördüm benzin deposun üzerinde pluser ambilemi var kapıların altında da varr.. satıcı arkadasda dedi zaten biz bu usp cıkısların falan söktürdük 2200 tl düşürdük fiyatı dedi diğer donaımlar aynı deri direksiyon ortadaki ekranlı radyo tyip falan arac cok güzel bende almayı planlıyorum... onun için forma girdim bir bakim dedim siz arkadaslar ne düşünüyorsunz diyee.... bu arada 2 tane wosvagen gittim biri maltepe deki diğeri kavacık acarlar subesi ikisindedi fiyat aynı 34 700 tl

birde kafamda opel astra edition 2012 modeli var ondanda kampanya var 38 500 tl fiyatı ayrı sınıfların acı ama ikisi arasında kaldım biri daha geniş daha pahalı biride daha dar daha uygun ve her sey var içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thebabutza -- 18 Haziran 2012; 19:00:14 >

Orijinalden alıntı: lvarlik

arkadaşın başlıkta açtığı aracı cmt günü aldım ve çok memnunum. dileyen istediğini sorabilir, ancak otomobilden çok anlamam, elimden geldiğince yardımcı olurum

iyi aksamlarr soru sormak yerine sen bize deneyimlerini anlatsana.. bende almayı düşünüyorum....opel astranın edition paketiyle bunun arasında kaldım sizler hangisini tavsiye edersiniz opel astra 38 500 bu 34 700 sonucda kredi ile alcam dizel para yetmez ilk aramabam olcak ama 10 11 yıldır sirket arabası kullanyorum ondanda sıfır arac almayı planlıyorum söğlediğim arabalar aynı segment deil ama su anda düşündüğüm bunlarrr......
    benim gözümden polonun pluser cok daha sık cok daha sportif geldi.. astra güzel kasa geniş iç hacim ama kalabalık bir orta konsol standar direksiyon simiti standar koltuklar falan cok basit geldi siz ne dersinizzz

• kasınpaşa uzay otodan bu gün fiyat aldım 36 000 tl çakıl girisi 1,4 85hp polo pulse kredimde onaylanırsa bende aranıza katılcam arkadaslar

Polo “Pulse” Ekipmanları :
    15” “Lakeside” aluminyum alaşımlı jantlar
    Aluminyum alaşımlı stepne
    Ön sis farları
    RCD 510 radyo CD çalar
    Çok fonksiyonlu deri direksiyon
    Dension Bluetooth’lu mobil telefon kiti
    Dension Bluetooth audio, iPod / iPhone Ve USB-in bağlantı arayüzleri
    “Pulse” logolu krom egzoz çıkışı
    “Pulse” logolu ön marşpiye kaplamaları
    “Pulse” C sütunu etiketleri

Araçta yetersiz donanım var, evet. ama görünüm ve kalite açısından son derece memnunum. araca bakan herkes de aynı şeyi söylüyor. bir fiestada daha fazla donanım olabilir ama kesinlikle yine polo derim.

bu bonubon indirimi sayesinde de güzel fiyata aldım.

araçla yüksek sürate çıkmadım. 110km'e kadar araç içine giren ses yok denecek kadar az. 110'da 3000 devirde motor. 110-130 arası çok hafif ses alıyor, yine yok denebilir.
    aracın ses ve müzik sistemi (dokunmatik lcd ekran) oldukça tatminkar.
    yan aynalarda arka camdan bağımsız rezistans mevcut.
    malzeme kalitesi gayet iyi.
    direksiyon kumandası yeterli.
    krom egzoz çıkışı ve sis farları görsel açıdan hoş.
    1. vitese ve vites geçişlerine tam anlamıyla alıştığım söylenemez. ford focus araçta daha rahattım, belki aracı yeni aldım diye alışamamış olabilirim.
    Aracın yol tutuşu gayet rahat.

Sakin kullanım ile istanbul dışındaki bir şehirde ortalama 6.5 litre benzin tüketimi var.
    şehir dışında yine sakin kullanımda 5.5litreye kadar düşebilirsiniz.
    şehir içi sakin kullanım ise istanbul dışı için 7.5-8 litre. istanbul şehir içinde bu değer 8.5'i bulur, agresif kullanırsanız 10'u da görürsünüz.

yalnızca ABS var, ESP yok.
    açılır tavan, yağmur ve park sensörü, hız sabitleyici, yokuşta kalkış sistemi yok.
    lastik basınç sensörü var işe yarayabilir.
    2 hava yastığı olması kötü.
    makyaj aynaları var ışıklı...
    soğutmalı torpido gözü mevcut.
    her iki anahtar da uzaktan kumandalı veriliyor.
    bagajı çift katmanlı, 2. katmanın altında da yedek stepne mevcut.
    kliması manuel.
    mobil telefon kiti mevcut. bluetooth bağlantısı ile direksiyondan rahatlıkla telefonunuz ile konuşabilirsiniz. bluetooth ile müzik de dinleyebilirsiniz.
    6'lı cd değiştirici mevcut.
    usb/aux/iphone girişleri mevcut.
    farları xenon değil, bildiğin far :)
    15" jantları fena değil
    iç hacim ferah
    kol dayama mevcut, içine eşya koyabilirsiniz.

eşya koyma alanları fazla değil
    arka koltuklar tamamen yatabiliyor.

sonuç olarak görünüm ve kullanım açısından inanılmaz memnunum.

• paylaşımın için cok teşekkürler bu gün aracımı alıcaktım yanlız 5 6 gün için fazladan vergi ödememk için temmuz 2 ye erteledim napalım artık sapır cekicezz ilk arabam olması wosvagen olması ve sportif görünmesinden dolayı bu segmenteki bu aracı tercih ettim inş pişman olmamm... ( olmam gibi duruyor :D)..

bu rcd 510 içinde navigasyon camera sistemi falan varmı.. yada bunlar sonradamı ekleniyor opsionel olarak yazılımsal bişeymi acaba sonradan yüklete bilceğimiz tarzda...az önce bi site buldumda bu cd caların aynısın içinde her sey dahil olanı satıyorlarrr....http://www.zenectr.com/ sitenin adreside bu
  • Alıp kullanana arkadaslar nasılmemnunlar mı pulse modelınden bende almayı dusunuyorum hatta bugun baktım bulunduugm yerde pulse kalmamıs baskılden baktırdık duruyor.pulse mı alsam comfotrlıne mı alsam ıkısı arasında da 3bın tl fark var ama pulse bana gorunum ıc donanım acısından daha cazıp gelıyor kararsız kaldım yardım edersenız sevınırm..
  • merhabalar arkadaslar pulse alalı 2 ay oldu ilk yakıttan bahsetmelıyımkı sankı benzın degılde tuplu arac yakıtı kadar. sonrasında telefon ozellıgı olan bır teybınız ve orta hallı aksesuarları ıle bırlıkte cok guzel bır arac. pılse dusunen arkadaslarıma seslenıyorum conforlıne ye fazla para odemeye ne gerek var al bır pulse bak keyfıne dememden baska bısı gelmıyor. ankara dogus servıste daha pulseyı tanımıyorlar buda bır artı oluyorkı herkezden bır farkınız olsun dımı. yakıtı yazmayı unutmadan van özalpten ankara merkez yaklasık 1600 km ve 300 tl yakıt :)

• alan arkadaslar buraya gozlemlerını yazarsa daha ıyı olacaktır. bu arada yenı kasa polo alanlar r body kıt 990 tl full yapıyorlar. dusuk fıyata mukemmel bır goruntu sahıbı olursunuz bılgınıze

• quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

alan arkadaslar buraya gozlemlerını yazarsa daha ıyı olacaktır. bu arada yenı kasa polo alanlar r body kıt 990 tl full yapıyorlar. dusuk fıyata mukemmel bır goruntu sahıbı olursunuz bılgınıze

tavan spoylerini de taktırsaydınız daha güzel olurdu :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.