Şimdi Ara

Vw Polo 1.2 TDI Trendline ve BlueMotion Arasındaki fark nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
28.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç bakma arifesindeyiz. Kardeşim için , az yakan güzel küçük ve pratik bir şehir içi aracı bakınıyoruz. Ancak polo 1.2 tdi da karar kılmışken , satış sitesinde donanım olarak ayrıldıgını gördüm aracın. Sorumsa şu değerli forumdaşlar, bu 2 model arasında ki tek fark donanımsal mı ? Yoksa yakıt anlamında herhangi bir fark da var mı ? Eco modu ya da s&s olarak mı fark var ? Teşekkürler.

Son olarak şu linkde ki araç nasıldır ? Fiyat açısından , Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2011-hatasiz-kusursuz-40-binde-ekstrali-polo-1.2-tdi-180726851/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NZM_TURKEİ -- 28 Eylül 2014; 18:10:49 >

• BLUEMOTİON'ın

şanzıman oranları farklı
    daha alçak
    ekstra hava direncini azaltmak için eurodinamik parçalar var
    lastikler farklı
    çelik jant var
    donanımı daha dolu
    tüketimi daha az
    renkli iç döşemeleri var
    rcd 210 yerine rcd 310 var
    sis farı var
    hız sabitleme var

ilk aklıma gelenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 28 Eylül 2014; 17:57:14 >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Peki ne için ? Daha az yakar ve daha sorunsuzdur dediğiniz ilandaki fiyat aralığında araç tavsiyesi verebilir misiniz ? Çok bilgim olmadığından bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ

Peki ne için ? Daha az yakar ve daha sorunsuzdur dediğiniz ilandaki fiyat aralığında araç tavsiyesi verebilir misiniz ? Çok bilgim olmadığından bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız

Vw polo b segmentin yuz karasidir efendim.

2 hava yastigi vardir 60 kagitlik arabada 2 hava yastigi ne demek ? sirf vw diye rakiplerinden 5-6 kagit daha pahali. park sensoru bile yok.

alacaksaniz fiesta alin ibiza alin ama polo almayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğiniz link benzinli hocam.
  • MyWorldLife

Trendline iyice boş sanırım ancak ilandaki araçta park sensörü var ve hız sabitleyici ile birlikte kardeşim için yeterli gibi. Ancak dediğiniz gibi birde fiestalara bakmakta yarar var o zaman . 1.4 mu önerirsiniz 1.5 mi yakıt tüketimi verisi açısından ?

tcarpan

Linki geçmişten direk eklemiştim düzelttim teşekkürler
  • quote:

Araç bakma arifesindeyiz. Kardeşim için , az yakan güzel küçük ve pratik bir şehir içi aracı bakınıyoruz. Ancak polo 1.2 tdi da karar kılmışken , satış sitesinde donanım olarak ayrıldıgını gördüm aracın. Sorumsa şu değerli forumdaşlar, bu 2 model arasında ki tek fark donanımsal mı ? Yoksa yakıt anlamında herhangi bir fark da var mı ? Eco modu ya da s&s olarak mı fark var ? Teşekkürler.

Son olarak şu linkde ki araç nasıldır ? Fiyat açısından , Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2011-hatasiz-kusursuz-40-binde-ekstrali-polo-1.2-tdi-180726851/detay

Sizin gibi 1.2 tsi bakan bir arkadaşıma sıfır micra aldırdım 40 bine 1.2 otomatik orta donanım her özellik var neredeyse şu an Duacı bana lpg olmadan şehir içi 6 litre ile geziyorum diyor lpg taksam 8 litre 20 krş tüketim ile şehir içi gezecek siz de düşünün derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Hocam linki düzelttim yanlış linki atmışım baktığım araç 1.2 dizel
  • ha bende bunun benzynlysyny kullanyorum hali hazirda. 28.900e almystym sifir valla ne yalan söyliyim içi çok dandik. direksiyon falan efsane. 70 model araba direksiyonu gibi. böyle simit gibi biseyi alyp takmislar. elektrikli direksiyon ayrica cazzzt cuzzt ses yapar cevirdikce. inanılmaz hissiz ve yüksek hizlarda güvensiz. ( sertlesmiyor ?! ) içi falan tikirdiyor. ama ben güneyde sicak memlekette yasiyorum günes yiyor sürekli önden yazyn ondanda olabilir. yolcu airbag kapagı gösterge paneli falan takır tukur. içi dandik yani. motor iyi amma. syky?tyrmazsan cok yakmaz. ama ben 1.2 dizelle solu kapatyp sellektorlerimi zeusun simsegi gibi çakarim diyosaniz yanlis tercih. bende interlagos cant ve 205 55 lastik var yol tutus iyi viraj apexinde devir yükseltince kafadan kopuyor ama benim için sorun degil aksine hosuma gidiyor biraz.ha bide radyo çekmiyor. bilen bilir. istanbulda beylikdüzünde cazir cuzur virgin radio dinliyordum. eksen radyo daha iyi çekiyor birde el freni teli gevsiyor hemen. ama dedigim gibi benim cografi konumdan olabilir. yazin araç içi 45 50 derece gösterdigi oldu

edit : piyasası hızlı elinizi cabuk tutun fiyatta iyi gibi emsallerine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigit48 -- 28 Eylül 2014; 21:52:26 >

• Sorunsuz olsun derseniz trendlime alin. Sorun yaratacak hicbirseyi yoktur. En kotu direksiyonunda pedallarinda veya tekerleklerinde sorun olusabilir. Sorun yaratabilecek tum donanimlardan uzak oldugu icin bence en sorunsuz aractir. Tabiiki manuel sanzuman ile...

• Kesinlikle bluemotion alın. Trendline 4 teker ve bir direksiyondan hiçbir farkı yok. Blue da en önemlisi Esp var. Hız sabitleyici,çelik jant,park sensörü vs. gayet dolu bir b sınıfı oluyor.

• quote:

Hocam linki düzelttim yanlış linki atmışım baktığım araç 1.2 dizel

Ben yanlış yazdım sizde sorun yok tdı yazdım ancak telefon düzeltip tsi yapmış bence micraları düşünün

• İlandaki araç için tek tanım yeterlidir boştur araç tamamen boş olan trendline donanımdan oluşur.

Trendline'da sözde iddia edilene göre Almanların kullandığı içi boş anlamına gelen bir deyimidir.

Saygılar Kutu149
  • NZM_TURKEİ kullanıcısına yanıt
    1.5 TDCİ 75 185 FORD FİESTA BAKIN
  • NZM_TURKEİ kullanıcısına yanıt
    1.2 TDI dan Daha sağlam daha esnek motor 1.5 TDCİ 75 Eğer azda olsa performasn isterseniz 1.5 dCi 90 veya 2013 1.6 TDI 90 1.4 TDI 90 2014
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.