Şimdi Ara

VW Passat sipariş kuyruğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir yakınımız için Vw bayisine gittik,highline 1.6 tdi dsg için fiyat sorduktan sonra elinizde hangi araçlar var diye sorunca hemen "araç elimizde hiç yok" yanıtını aldık.Daha sonra sipariş verirsek ne zaman gelir dediğimizde "sipariş dahi geçemiyorum şu an sipariş geçebileceğim araç yok" yanıtını aldık.Ve aracın fiyatı 135 bin Tl.Peynir ekmek gibi satılan bu araç ve karaborsayı yani malum siteyi gördükten sonra 200'de yazsa sitede adamın hakkıdır diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazık valla ya . Birde diyorlar yok millette para yok kur arttı aşırı pahalı oldu yok kriz geliyor . Valla bizim millet bu fiyata bu arabayı almayı uygun görüyorsa seneye 200 bin bandını görürüz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Yazık valla ya . Birde diyorlar yok millette para yok kur arttı aşırı pahalı oldu yok kriz geliyor . Valla bizim millet bu fiyata bu arabayı almayı uygun görüyorsa seneye 200 bin bandını görürüz .

her ülke için ayrılan bir kota var. Bu kota doldu ise araç yok deyip geri çevrilirsiniz. Asıl soru bu araç yokluğu bütün donanım ve motor seçenekleri için mi yoksa belli motor donanım kombinasyonu için mi?

• Doğuş iyi kar etti

Ama hakkını verelim güzel araba (parasını katmıyorum) eniştesini almış 1.4tsi gaza tepkisi felan çok iyi

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 dizel dsg kombinasyonu + highline kotası dolmuş ise daha ucuz versiyonlar çoktan bitmiştir . Sıkıntı şurda 100 bin liralık bir aracın kotasını yılın yarısı gelmeden bitirebilen ama lafa gelince para yok denen bir milletiz . Şu bir gerçek araba güzel ama bence o paraya değmez .
  • Şimdi bir insan 1.6 dizel araca neden 135 bin verir aklım almıyor. 5 daha koy 320d al kardesim mis gibi bin. He illa passat diyosan 1-2 aylık comfort dizel-dsg ler 108 e falan bulunuyor al onu. Nedir bu vw çılgınlığı arkadaş..

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam 1.6 dizel dsg kombinasyonu + highline kotası dolmuş ise daha ucuz versiyonlar çoktan bitmiştir . Sıkıntı şurda 100 bin liralık bir aracın kotasını yılın yarısı gelmeden bitirebilen ama lafa gelince para yok denen bir milletiz . Şu bir gerçek araba güzel ama bence o paraya değmez .

bu sene satışlar geçen yıla göre daha fazla galiba. Para yok lafına ben katılmıyorum. Bu sadece araç satışı için değil her ürün için geçerli. Geçen Hafta bir teknoloji marketinde baba oğul cep telefonu reyonuna geldiler. Satış danışmanı ile diyalog Aynen bu şekilde sadece üç cümle; falan filan var mi var ne kadar 2 bin küsür tl ver bir tane. 15 yaşındaki çocuğa 2 bin küsür liralık telefon alabilecek durumda isek çok rahatlıkla 100 bin liralık arabada alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Doğuşun pazarlama becerisine bayılıyorum. Yoksatmak kadar güzel zevkli ticaret yoktur herhalde.

• Sene 2004.

Renault Megane I, piyasada iyi tutulmuş, millet Megane II gelmesini bekliyor, deli gibi sıraya yazılıyordu.

Bizde o dönem sıfır araba sevdasına gittik sıraya yazıldık, 3 ay sonrası için kaporayı yatırdık. Güzel hayallerle beklemeye başladık.

15 gün sonra telefon geldi, 1 ay sonra aracını alacak adamın biri sıkışmış, araçtan vazgeçmiş, rengi farklı olur mu dediler.. Sevinçten zıpladık tabi, olur dedik.

Ve o arabayı aldık..

İlk başlarda herkes imrenerek bakıyordu, yada bize öyle geliyordu.. Yolda aynı araçla karşılaştığında sellektör yapma, selamlaşma falan..

1-2 sene geçti, arabaya iyice alıştık ama, sırası gelen arabalarda piyasaya çıkmaya başlayınca güzellikler gözümüzde sönmeye başladı. Neredeyse her otoparka gittiğimde aracımı bulamaz oldum. Kafamı çevirdiğimde kendi arabamdan en az 2-3 tane görüyordum..

Servisler şişmiş, bakım fiyatları da abarmıştı. (Yan sanayi vardı ama biz aracımıza değer veriyoruz ya...) 2010 yılında ön cam otomatiği bozulduğunda 400 TL. bayılmıştım. Arka cam perdesinin makarası bozulmuştu, perdeyle beraber değişim için 380 TL. para istemişti servis.. Arkama bakmadan kaçmıştım..

Gördüğüm kadarıyla... Renault Megane araçları, zamanla Brodway'in yerini aldı. Zaman geçti şimdi de Vw Passat modeli Megane araçlarının yerini aldı..

Geri kalanlarda değişen birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 3 Mayıs 2015; 20:46:31 >

• Olm biz 30 bin tl 'ye dizel sıfır meganlara focuslara çok para derken Ne ara bu kadar zengin olduk passatlara 100 bin veriyoruz.

Benzin pahalı ,ÖTV MTV küfür ediyoruz satışlar azalacağına giderek artıyor.İş çıkışları trafikten adım atılmıyor 1500 tonluk arabada 1 kişi yolculuk ediyor.

Talep azalacağına artıyorsa devlet bunları niye düşürsün ? Bende esnaf olsam talep varsa fiyatı artırırım.
  • Bayagidir böyle...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla aynı kuyruk merso da da var. C200 bluetec. 170000. Temmuza yazıyorlar. Kota meselesi. Adam tüm dünyaya satıyor.

• Variant alın. Sıra olduğunu sanmıyorum. Variantta avrupada sıra var, sedanda bizde.

• Ulan bakıyorumda bi fakir, borcu olan benmişim meğer. Vay anasını
  • vw çıkardıgı paketı çok çabuk eskıtıyor.

• Ulan hergün biri vw bayisine gidiyo ya kendine ya da bi arkadasina,akrabasina vs. Arac bakiyolar siparis veriyolar. Sonra foruma bi geliyolar alayi mazda3 tavsiye etmis. Ulan önce akrabana,arkadasina hatta kendine al niye milletw tavsiye veriyon.
    Sonra da bu vw nasil satiyo ulan forumdaki konuların yarisi vw ile ilgili vw ile ilgili olmayan konularin da içinde vw geciyo. Yahu sirf vw bayisinde yasadiklariniz diye koni var niye toyota,honda vs. Bayisinde yasadiklariniz diye konu yok. Bu forumun yarısı hergun dogusa gidiyo hatta cogu arac aliyo aldiriyo. Sonra foruma bi geliyo kazikci dogus,yok vw soyle,yav hangi enayi aliyo bunlari vs. Tarzi laflar. Eee gitme o zaman. Bir degil iki degil yahu hergun onlarca vw konusu.

• O para bir tek bizde yok arkadaş.Ağrı gibi ufacık gelişmemiş fakir bir memlekette bile zibil gibi yeni passat var.

• Mercedes ve BMW kuyruğu da benzer

Ayrıca Range Rover ve Jeep satışları da uçuyor.

Uyanın fakir uykusundan.
  • Yukarıdaki yorumda gayet iyi özetlenmiş; herkesde para var ve alıyor,kimse ağlamasın kriz vs.bilmem ne...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.