Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.527.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçmalamış derken daha açıklayıcı olursanız daha fazla yardım etmiş olursunuz tşk ler
    Ben olsam camlara film yaptırmam. Sorun olmayacak koyulukta birazda paraya kıyıp ziebartta lazerle yaptırırım. Hem hiç bir yeri sökmüyorlar.

Orjinalden alıntı: kaya5789

sevgili emread, yanlış hatırlamıyorsam sizde daha once jetta tsi vardı. iki aracı da sürmüş biri olarak ikisi arasında bir karsılastırma yapabilir misin? yani bazılarının dediği gibi aradaki fiyat farkını vermeye kesinlikle deĞmez mi yoksa durum her markadaki gibi aynı mı(laguna megane- astra vectra- civic accord vs.) amcam da bu sıralar arabalara bakıyor da jetta corolla filan diyo ama ben passat al diyorum ısrarla :)

edit:imla

evet bende jetta tsi 140hp vardı
    passatla jetta arasında segment farkı gerçekten var ilk olarak prestij gerçekten bunu anladım
    bir bmw bir mercedes ve audi kadar vw passat degerli ve prestijli bir araç..
    jetta içeriye ses alıyodu belki lastiklerden bilmiorum ama passat daha az ses alıyo
    yol tutuşu passatın daha zayıf gibi geldi jetta bu konuda sanki eser miktar daha iyi gibi
    performans konusunda passat 122hp yetiyo fakat gerçekten performans istiyosanız
    140hp yada 170 likte alın arasında baya fark var
    jetta 140lıkta kapışmak isteyen tozu yutuyodu 3.0lt dizeller ve 2.0 lt benzinli ve üstü bütün motorlara fark atıyodu kendim bizzat gördüm
    ayrıca passat daha konforlu ve daha geniş ön kokpit cok güzel dizayn edilmiş jettada golf havası var ve ön konsol yüksekte
    bazıları bunu begenmiyo..
  • bu görüştüğüm yetkilimi desem işi bilmeyenmi desem bilmiyorum ama aynen şunlları söyledi araçta hiç bişey sökülmeden 20-30 dakkada işi bitiririz filmler amerikan malı olup 2 yıl süreyle garantimiz var dedi 250 ytl fiyatı var 0 araç olduğu için ve satış temsilcisinin hatrınıda koyarsak 200 ytl bırakırım dedi. dicle otomotivden satış temsilcisi arkadaşta güvenebileceğimi söyledi bu konulara yabancıyım aksesuar cam film vs
  • Bence imkansız 20-30 dk olması, sonuçta yapıştırma dediğinde yapışkanını çıkarıp cart diye yapıştırdığı birşey değil özenle yapılması gereken bir işlem, bence siz detaylı araştırın bu olayı yada daha sonra dışarıdan bu işi iyi yapan bir firmada yaptırın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: mertbasaran

Ayrıntılı bilgiyi ve resimleri "Passat Modifikasyonları " adı altında açtığım konuda bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_22178889/tm.htm

Sevgili Meke

Benim yukarıda bahsettiğim konuya diğer arkadaşlarında bir itirazı olmaz ise ilk sayfanda link koyabilirmisin ?
    Birçok arkadaşımız gerek özelden gerek buradan soru soruyor, her seferinde link koyabilmek için konuyu bulmaya çalışıyorum.

Ok ekledim.

Eline sağlık Meke...

Orjinalden alıntı: Roy

Bence imkansız 20-30 dk olması, sonuçta yapıştırma dediğinde yapışkanını çıkarıp cart diye yapıştırdığı birşey değil özenle yapılması gereken bir işlem, bence siz detaylı araştırın bu olayı yada daha sonra dışarıdan bu işi iyi yapan bir firmada yaptırın.

Ben 6 ay önce Ziebart'a yaptırdım. Roy arkadaşımızın dediği gibi , oldukça uzun bir iş. neredeys araba 1 tam gün kaldı. Ön cam hariç heryere yapıldı. 2 hafta sonra kontrol ettiler Arka camda hata bulundu. Sırf arka camınki yarım günde sökülüp yenisi konuldu.
    Bencede biraz daha araştırmakta fayda var derim.

Orjinalden alıntı: estellim

selamlar 1,4 tsi comfortline 7+ dsg 122 hp derin siyah sedan aracım şu an itibariyle bayide plakasının çıkmasını bekliyor inş 1 agustosta teslim alacam bu arada cam filmlerini taktırayayım dedim görüştüğüm bi yetkili arka cama film yaparsak resistanz lar devre dışı kalır dedi perde düşünmemi tavsiye etti bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum saygılarımla

güle güle kullan istedigim araba buydu ama 5 ay beklemem imkansızdı...kaça aldın aracı?

pAsSat 1.4 tSi...
  • Aramıza hoşgeldin estellim,

gelişinle pek çok yenilik de getirdin, forumumuzun ilk 1,4 TSI DSG aracına sahip olduğun için seni tebrik ederim.

Ayrıca Derin Siyah aracınla Mocca/Siyah yarışmasında dengeleri eşitledin, umarım bir sonraki araç sahini Mocca alır

quote:

Orjinalden alıntı: meke

estellim 2009 Model Passat 1.4 TSI 122 BG DSG Comfortline Derin Siyah
    Renk seçeneklerini incelediğimizde B6 passatlar şu sekilde sıralanmaktadır:

Mocca Antrasit: 7 adet
    Derin Siyah: 7 adet
    Fırtına Grisi: 3 adet
    Refleks Gümüş: 2 adet
    Buz Mavisi: 1 adet
    Denizci Mavisi: 1 adet
    Beyaz: 1 adet

Tek olmak güzel olur.

Orjinalden alıntı: tanergode

Jack07'nin de PASSAT 1.4 TSI aracı Refleks Gümüş, LLoyd (Cem'in) de ve Dr. Ozi' (Oğuzhan)'ın da, benim de = 4 adet

Jack07 üye olmuşmu bulamadım.

LLoyd'u güncelledim.

Yıl 1032, Sibirya'nın uçsuz ve bucaksız ovaları. Kış, 2 adam boyu kar var. Ben, Nagro, daha 15 yaşındayım, ustam Ken Ra'yı takip ediyorum. Eşyalarımızı taşıyan son öküzü 2 gün önce kestik, etini kemiklerinden ayırdık ve yanımızda taşıyoruz. Soğuktan gözlerim çok az görmeye başladı. Yorgunum ama söyleyemiyorum. Ustam beni öldürür. Üzerimde deri ve kürk var. Annem bana "sıkı giyin oğlum, sakın üşüme" dedi ama... Babam da "ne yaparsan yap oğşum, ama ağlama, sen bir erkeksin ve ailemizin soyunu devam ettireceksin" dedi... Ustam çeliği en iyi döven kişidir. Gözleri çekik ama nereden geldiğini kendisi de bilmiyor. Bence benim bilmeme de gerek yok... 22 gündür yoldayız. Sayıyorum, düğümlerle. Et pişirip yemekten ayak başparmağım şişti ve çok acıyor. Dün gece ormanda uyuduk. Heryerden kurtların uluma sesi geliyordu. Ses arttıkça ateşe daha fazla odun koyuyordum. Ustam dün gece nereye gittiğimizi söyledi. Dünyanın en iyi kılıcını dövmek için bir dağın içinden cevher arayacağımızı söyledi. Çok heyecanlanmıştım. Dünyanın en iyi kılıcını yapacaktı ben de öğrenecektim. Ustamı memnun etmek için elimden geleni yapıyordum. Bugün yolculuğumuzun sonuna doğru yaklaştığımızı söyledi. Nereden bildiğini sorduğumda da bana "şu büyük dağı görüyor musun?" dedi "o dağın içinde sihirli bir metal var, ve o dağı koruyan bir kahin, dün gece sen uyurken onun yanına gittim, bana biraz cevher vermesini söyledim, ama vermedi..." Ben de "neden vermedi usta Ken Ra?" diye sordum. Söylediğine göre kahin rüyasında bir işaret görmüş, ok başlarına benzer bir işarer, dediğine göre o dağın içindeki maden 1000 yıl sonra çıkacakmış, dünya değişecekmiş, Geceler Ülkesinde Kurt Kalesi denilen yerde (Wolfsburg) binlerce insan toplanacakmış ve cansız bir icat yapacaklarmış, insanlar bir kutuya girecek ve bu kutular insanları hareket ettirecekmiş. Çok gülmüştüm, insanları hayvanlardan başka ne taşır ki...?

İŞTE VOLKSWAGEN VE ALMAN ÇELİĞİNİN ÖYKÜSÜ. SAF VE KUSURSUZ, GÜÇLÜ VE EFSANEVİ MADENDEN DÖKÜLME ÇELİK LEVHALARIN ŞEKİL ALARAK MAKİNELERDE HAYAT BULAN VOLKSWAGEN ARAÇLARIMIZ YENİ VE KULLANILMAMIŞ CEVHERLERDEN ÜRETİLEN ÇELİKTEN YAPILMAKTADIR. DÜNYANIN ÇEKİRDEĞİNDEN ÇIKARTILAN VE BİZE VERİLEN ARAÇLARIMIZ SIRADAN DEĞİL, ÖZEL, HEM DE ÇOK ÖZEL...

FOREVER VOLKSWAGEN, FOREVER PASSAT

• teşekkür ederim taner abi.passatla yolculuk tüm olumsuz yol şartlarına rağmen(heryerde çalışma var ve pozantı ulukışla arası biçerdöverler) bir harika.gidiş dönüş yolculuğumuzun tamamında ben kullandım passatı belkide vermeye kıyamadım:)evet dr arkadaşımda yolda birkaç kez sordu(muhtemelen etkilenmiş olmalı).fotoğrafta sıcak yüzüme yansımış resmen haşlanmışım değilmi:)murodovsky'nin tespiti doğru;kızarmış pilice dönmüşüm(muahaha)herkese slmlar saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Hoşgeldin evine Sevgili Dr. Ozi,

Yolculuğu sağ salim yapmış olmana ve evine kavuşmana sevindim. 7 saatte Adana'dan Samsun'a Passat'la yolculuk yapmak muhteşem olmalı! Çift şoför mü kullandınız yoksa Passat'ı hep sen mi yönettin. Bence sırada Passat alacak bir doktor daha var, ne dersin?

İyi bir gece uykusu diliyorum (Karadeniz'in taze deniz kokan soğuk havası ile ne uyulur ama... Biz Adana'da 24 saat klimaya mecburuz).

Orjinalden alıntı: estellim

aracımı 2009 model passat comfortline 1,4 dsg-7 122 hp sedan derin siyah 60500 ytl ödeyerek aldım .

fiyat biraz yüksek geldi bana.bugün sordum 57 bin lira gibi bir fiyat verdiler.

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

arabada sunroof varmı?

fiyat biraz yüksek geldi bana.bugün sordum 57 bin lira gibi bir fiyat verdiler.

hocamo fiyat 2008 model için geçerli. metalik boya farkı olmayan fiyat.

linke tıklarsan en üstte yer alıyor zaten

1.4 TSI 122 HP COMFORTLINE TIPTRONIC-2008 > 57.080,00 YTL

2009 model ve metalik boya farkı binince normal hatta iyi bir fiyat o.

fiyat 55 binlere düşerse şaşırmam.

geçen sene 46 bin ytl lelere golf gt alan arkadaşlarmız oldu.

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.