Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.527.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Değerli dostlarım,

VW_Passat arkadaşımız 2.0 TDI 140 HP DPF aracıyla Türkiye'ye gediğinde hangi tür dizel alması gerekiyor? Aydınlatırsanız sevinirim (motor yağı sorusuna cevap verirken). Teşekkürler.

taner ustam bu sorunun cevabini bende bekliyorum, ellerine saglik benden önce sordun soruyu

Saygilar

Türkiyeye geldiğinde tabiki EuroDizel (motorin 50) alacaktır, zaten daha kaliteli bir mazot perakende olarak bulunmuyor.

Yağ olarak da Castrol Magnatec Dizel olanını tavsiye ederim.

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Uyumadan önce güzel bir resim eklemek istedim...

paylaşım için sağoll. güzel masaüstü olur

Orjinalden alıntı: Aatabay

quote:

Orjinalden alıntı: mertbasaran

quote:

Orjinalden alıntı: Aatabay

2008 Passat için İpod kitini nerden bulabilirim? Serviste RCD300'le uyumlu olarak yapiyolardi heralde yanlis hatirlamiyorsam

Selam Aatabay,

Evet servis yapıyor. Fakat yurtdışı siparişi gerekebilir. Yaklaşık 200 - 300 � gibi tutuyor.
    Torpido gözünün üst tarafındaki boşluğa montajı yapılıyor.

Selam Mert,

Bir de ''kol dayama''nin icine aux girisi yapiyolar sanirim Ipod icin sen hangisini tavsiye edersin ?

Sevgili Aatabay,

Ben ikisinide yaptırdım, fakat hem maliyeti hemde kullanım şekli çok farklı. Şöyleki;

İpod Kiti takdırırsan İpod'un basic fonksiyonları dediğimiz durdurma, ileri alma, sonraki ve önceki parçayı dinleme gibi fonksiyonlarını kullanabiliyorsun.
    Arabandaki cihaz İpod içersindeki ilk 5 playlist'i CD gibi görüp istediğin playlist'i çalmana izin veriyor. Bluetooth telefonun çaldığı zaman ipod otomatik olarak bekleme moduna geçiyor, konuşma bittiğinde tekrar pause modundan çıkıyor.
    Yani mute ddediğimiz olaydan daha gelişmiş. Nerede kaldınsa oradan devam ediyorsun.

Kol dayama içine yapılan AUX girişi ise yukarda saydığım tüm bu özelliklerden yoksun. Tüm kontrolu AUX girişine bağladığın cihazdan yapman gerekiyor. Ama maliyet olarak çok ucuz.

Ayrıntılı bilgiyi ve resimleri "Passat Modifikasyonları " adı altında açtığım konuda bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_22178889/tm.htm

Sevgili Meke

Benim yukarıda bahsettiğim konuya diğer arkadaşlarında bir itirazı olmaz ise ilk sayfanda link koyabilirmisin ?
    Birçok arkadaşımız gerek özelden gerek buradan soru soruyor, her seferinde link koyabilmek için konuyu bulmaya çalışıyorum.

Uyumadan önce güzel bir resim eklemek istedim...

Bu resimden sonra UYUNMAZ TANER ......
    Bu resimden sonra bu araba ne yapıp edip bulunur, gerekirse yurtdışına çıkılır. Binilir ve dağ tepe gezilir......
    .
  • Sevgili Mert,

V6 4 MOTION DSG HIGHLINE BI-XENON SUNROOF elbette uyutmaz ama (1.4 TSI COMFORTLINE bile 3 gece 4 gün uyutmadı, bu herhalde geçici komaya sokardı), saat 02:00'ye geliyordu ve gözlerimi açık tutamadım V6'lara bir de TURBO takılsa 350 - 400 HP olurdu herhalde. Kesin bunu akıl edip yapan olmuştur. Bir araştırayım.

T.G.

Orjinalden alıntı: dr_ozi

murodovsky slm.mavi tişörtlü benimçok yoruldum.sizlere iyi geceler;yarın görüşmek üzere.

Esasında ben tahmin etmiştim kimin kim olduğunu.
    Taner hocam sıcaktan hafif esmerleşmiş. Ozi ise ani sıcaktan dolayı kızarmış resmen. Ya allah kimseyi bu sıcakta yolunu Adanaya düşürmesin.... Bundan yıllar evvel gitmiştim... Bir dahada yazın gelirsem diye geçirmiştim içimden...

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

Dağ tepe herhalde söz gelimi söylenmiş bir söz.
    İnsan bu arabayı dağa tepeye vurabilir mi ?

Sevgili Murad, Adana'ya ilk FERRARI otomobili 2 yıl once AHMET DORUK getirdi (DORUK OTO GALERI). Plakası 01 AD 222 idi. Bu kırmızı FERRARI yolda giderken önde ve arkada 2 adet beyaz ŞAHİN araç "koruma" vazifesi olarak görev yapıyordu, yani önden yolu açıyor ve arkadan da yolu kapatıyordu. Dolayısı ile bu kız tuzağı kırmızı hız otomobil sadece ŞAHİN kadar hızlı gidebiliyordu. Konu RADYO D'de HAKAN GÜNDÜZ proğramına bile taşındı ve gülüşmelere neden oldu. Eminim İstanbul'da FERRARI hiç de alışılmamış bir otomobil değildir.

Adana'da bu tür araçlar "efsane" olup 1987'de Adana'yı bir DeTomaso PANTERA ziyaret ettiğinde Gazipaşa Bulvarına iğne atsanız yere düşmezdi. Hayatında Murat 124, 131 ve Renault 12'den başka otomobil görmeyen Adana'lı gençler bu 2 metre genişliğindeki siyah yol canavarını ("Cemil abi, Mad Max'teki arabanın aynısı, he valla ha!") uzun süre unutamamışlar, markası konusunda değişik iddialar bile ortaya atılmıştı.

Allem edip kullem edip Ferit Şahenk'i ikna etmeyi başarırsam, ki benden 5 yaş büyük bir şahsı içinde Venezuela güzelinin oturduğu bir VW Scirocco ile ikna edebileceğimi düşünüyorum, ve bu V6 4 MOTION DSG HIGHLINE BI-XENON SUNROOF PASSAT'ı Türkiye'ye getirirsem belki ben de 2 tane VW GOLF TSI 170 HP tutup önde ve arkada eskort olarak gezidereceğim, kim bilir...

Sevgili Mert,

V6 4 MOTION DSG HIGHLINE BI-XENON SUNROOF elbette uyutmaz ama (1.4 TSI COMFORTLINE bile 3 gece 4 gün uyutmadı, bu herhalde geçici komaya sokardı), saat 02:00'ye geliyordu ve gözlerimi açık tutamadım V6'lara bir de TURBO takılsa 350 - 400 HP olurdu herhalde. Kesin bunu akıl edip yapan olmuştur. Bir araştırayım.

T.G.

Haklısın Taner,

Passat'ın hangi modeli olursa olsun, hepimiz için uykusuz ve geçmek bilmeyen geceler anlamına geliyor.

Bu arada aklıma gelmişken 27 Temmuz buluşması sayfasına yazdım fakat henüz görmedim galiba.

O sabah sizi Beykoz'da nereden alacağımı bildirmen yeterli. O gün beraberiz.

Saygılar
    Mert

Haklısın Taner,

Passat'ın hangi modeli olursa olsun, hepimiz için uykusuz ve geçmek bilmeyen geceler anlamına geliyor.

Saygılar
    Mert

Beyler
    Hiç bir araba için uykusuz ve geçmek bilmeyen gecelere değmez.
    Sonuçta para karşılığı alınabilen bir şey.
    Bunu arabamı sipariş edip tamı tamına 87 gün bekledikten sonra çok iyi anladım. Eziyet etmişim kendime resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 15 Temmuz 2008; 10:53:21 >

edit : tarihi yanlış anlamışım buluşma 27 temmuz daymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 15 Temmuz 2008; 11:11:31 >

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • Sevgili Murad,

Türkiye ekonomisinin 2000 yılında şaha kaltığı ama 2001 yılında da tökezlediği zaman Nisan 2000'de SEAT TOLEDO 1.6 8V SIGNUM (Şeker Beyazı) sipariş etmiştim. Ortada araba yok, sıra vardı. 17 Temmuz'a kadar da bekledim. SEAT Bayinin önünden her gün geçiyordum, bisikletle. Sonunda bir araç taşıma kamyonu gördüm ve benimki üstte duruyordu. 4 Ay bekledim ve sonunda araya torpil koyarak aracı aldım. 11.240.000 TL'ye, hiç unutmam. Faiz oranları da 2,65'ti o zaman. Bu aracı 2003 Mayıs'ta 21.000.000 TL'ye Tarsus'lu bir bayan öğretmene sattım. 33.000.000 TL'ye de 2003 model SEAT TOLEDO 1.6 16V SIGO (Şeker Beyazı) aldım, onu da bu yılın başında 22.000,00 YTL'ye kuzenime sattım ve Passat'ımı aldım, bu defa ama beklemeden...

Taner

teybi de değişmiş daha güzel olmuş.donanım desen muhteşem.yakıt tüketimi dsg ile çok ciddi oranda düşüyor.ciddi ciddi düşeneyim ben bu seçeneği.

taner abi bir de almanya sitesinde 7 ileri dsg passat ın teknik verilerini bulup buraya koyabilirmisin.

• Merhaba Hüseyin

VOLKSWAGEN PASSAT 1.4 TSI 7-DSG Teknik Bilgileri.
    (Passat Trendline, Passat Comfortline, Passat Sportline, Passat Highline)

TIKLA!

Henüz çevirisini yapmadım (işler biraz yoğun öğlene kadar) o nedenle çevirisini yapana kadar alıntı yapmazsanız memnun olurum.

Motor, Getriebe, Elektrik Motor, Vites Kutusu, Elektrik
    Motor-Bauart 4-Zylinder-Ottomotor Motor İmalat Tarzı 4 Silindir Benzinli Motor
    Ventile pro Zylinder 4 Silindir Başına Valf Sayısı 4
    Einspritzung / Aufladung Direkteinspritzung / Turbocharger Püskürtme / Besleme Doğrudan Püskürtme / Turboşarj
    Hubraum, Liter/cm³ 1,4 / 1390 Silindir Hacmi Litre/cm³ 1,4 / 1390
    Max. Leistung, kW (PS) bei 1/min 90 (122) / 5000 Azami Güç, kW (HP) devir/dakika 90 (122) / 5000
    Max. Drehmoment, Nm bei 1/min 210 / 1500 - 4000 Azami Tork, Nm devir/dakika 210 / 1500 - 4000
    Emissionsklasse Euro 4 Emisyon Sınıfı Euro 4
    Getriebevariante 7-Gang-Doppelkupplungsgetriebe DSG Vites Kutusu Türü 7-Vites-Çift Kavramalı Vites Kutusu DSG
    Batterie, A (Ah) 220 (44) Akü, A (Ah) 220 (44)
    Generator, A 110 Şarj Dinamosu, A 110

Gewichte, kg Ağırlıklar, kg
    Leergewicht 1410 Boş Ağırlık 1410
    zul. Gesamtgewicht 2020 İzin Verilen Toplam Ağırlık 2020
    Zuladung 610 Ek yük 610
    zul. Achslast vorn/hinten 1070 / 1000 İzin verilen dingil yükü ön/arka 1070/1000
    zul. Anhängelasten gebremst bei 12% / 8% 1400 / 1600 İzin verilen römork ağırlıkları frenlenmiş % 12 / % 8 1400 / 1600
    ungebremst 740 Frensiz 740
    zul. Stützlast/zul. Dachlast 90 / 100 İzin verilen arka yükleme / bağaj yükleme 90 / 100

Höchstgeschwindigkeit, km/h Azami hız, km/saat
    mit Schaltgetriebe ./. Manüel vites kutulu ./.
    mit Automatikgetriebe ./. Otomatik vites kutulu ./.
    mit Doppelkupplungsgetriebe DSG 201 Çift kavramalı vites kutulu DSG 201

Beschleunigung Hızlanma
    von 0 - 80 / 0 - 100 / 80 - 120 km/h, s 0 - 80 / 0 - 100 / 80 - 120 km/saat, s
    mit 5-Gang-Schaltgetriebe ./. 5-Vitesli Manüel vites kutulu ./.
    mit 6-Gang-Schaltgetriebe ./. 6-Vitesli Manüel vites kutulu ./.
    mit 6-Gang-Automatikgetriebe ./. 6-Vitesli Otomatik vites kutulu ./.
    mit Doppelkupplungsgetriebe DSG 6,9 / 10,5 Çift kavramalı vites kutulu DSG 6,9 / 10,5

Kraftstoffverbrauch, l/100 km Yakıt tüketimi, l/100 km
    Kraftstoffart Superbenzin, bleifrei, mind. 95 ROZ Yakıt türü Süper benzin, kurşunsuz, asgari 95 ROZ
    innerorts 8,2 şehiriçi 8,2
    außerorts 5,4 şehirdışı 5,4
    kombiniert 6,4 birleşik 6,4
    CO2-Emission kombiniert 152 CO2-Emisyonu birleşik 152

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 15 Temmuz 2008; 12:10:49 >

• quote:

Ayrıntılı bilgiyi ve resimleri "Passat Modifikasyonları " adı altında açtığım konuda bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_22178889/tm.htm

Sevgili Meke

Benim yukarıda bahsettiğim konuya diğer arkadaşlarında bir itirazı olmaz ise ilk sayfanda link koyabilirmisin ?
    Birçok arkadaşımız gerek özelden gerek buradan soru soruyor, her seferinde link koyabilmek için konuyu bulmaya çalışıyorum.

Ok ekledim.

Orjinalden alıntı: mulligun

şu 7 vitesli dsg passat tan bende mi alsam acaba.sene sonuna doğru bayağı düşer fiyatlar.comfortline fiyatına bir tane exclusive yakalayabiliriz herhalde.

teybi de değişmiş daha güzel olmuş.donanım desen muhteşem.yakıt tüketimi dsg ile çok ciddi oranda düşüyor.ciddi ciddi düşeneyim ben bu seçeneği.

taner abi bir de almanya sitesinde 7 ileri dsg passat ın teknik verilerini bulup buraya koyabilirmisin.

sen o aracı alırsan, benim exclusive tdi'a geçebilirsin.

farkı da hallederiz
  • selamlar 1,4 tsi comfortline 7+ dsg 122 hp derin siyah sedan aracım şu an itibariyle bayide plakasının çıkmasını bekliyor inş 1 agustosta teslim alacam bu arada cam filmlerini taktırayayım dedim görüştüğüm bi yetkili arka cama film yaparsak resistanz lar devre dışı kalır dedi perde düşünmemi tavsiye etti bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.