Şimdi Ara

VW PASSAT COMFORTLİNE TESTİ (RENAULT LATİTUDE 1.5 DCI EXUCUTİVE KARŞILAŞTIRMA) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
336
Cevap
3
Favori
24.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle değerlendirme ve emek için tşk. :)

Tercihlerin hepsinin kendince saygı duyulası tarafı vardır.

Değerlendirme olarak %100 objektif bulmadım, çünkü Latitude için iyi olduğunu düşündüğünüz kısmlarda "çok çok iyi" Passat için netice pozitif ise "1 tık iyi" gibi bir şey olmuş.

Yalıtım ve sessizlik olarak ise çabuk es geçmişsiniz, bence o kısımda Passat "çok çok iyi".

Ben D sınıfı tercihinde bulunsam, Latitude almam.

Neden mi ?

1)Samsung ile ortaklaşa olan iki aracın da bendeki algısı çok uyduruk. ( Flue ve Lat. )

Bu iki aracın da güncel tasarım unsurlarını taşımadığını düşünüyorum.Gözüme çok Uzak Doğulu geliyorlar..

2)Latitude tutmadı, Fransız dizel D segmenti düşüncem olsa tercihim 508 olurdu.Daha güzel duruyor ve motor olarak daha başarılı.Satış olarak da daha fazla sattı.

3)D segmentinde

Passat - Insignia çizgisinden çıkmayı düşünmek bana biraz macera gibi geliyor.

Özellikle de Passat hem garanti bir yol parayı bağlama açısından hem de kaliteli bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutpafuli

ne fakesi ya. bunu fake ile ne ilgisi var.
    kesinlikle vw fransız renaulttan daha iyi araçtır.
    mesela.
    renault clio ile vw polo kıyaslanabilir mi? b segmenti
    renault megane ile vw golf kıyaslanabilir mi?
    renaılt latidude ile de vw passat kıyaslanamaz diyorum. iyi ve konforlu araç olabilir ama güvenlik ne olacak.
    bu firma kendi ağzıyla dedi bizim için sallanan çarpışma testleri önemli değil dedi. yani dolaylı olarak güvenliği ihmal ettiğini dedi.

yukarda gayet güzel kıyaslanmışı var. neymiş kıyaslanabiliyormuş.

-passatı latitude ile kıyaslamayın, çünkü o fransız.

- passatı insignia ile kıyaslamayın çünkü opel alman tofaşı. bir de beygirleri sütçü.

- passatı mondeo ile kıyaslamayın ikinci eli ölü

- passatı C5 ile kıyaslamayın çünkü o da fransız. fransızlar parfüm yapsın arabadan ne anlar?

- passatı accord ile kıyaslamayın. accord yol sesini çok alır. dizeli de yüksek hacimli

- passatı super b ile kıyaslamayın çünkü superb 'çakma passat, minibüs gibi bişey'

........

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Öncelikle değerlendirme ve emek için tşk. :)

Tercihlerin hepsinin kendince saygı duyulası tarafı vardır.

Değerlendirme olarak %100 objektif bulmadım, çünkü Latitude için iyi olduğunu düşündüğünüz kısmlarda "çok çok iyi" Passat için netice pozitif ise "1 tık iyi" gibi bir şey olmuş.

Yalıtım ve sessizlik olarak ise çabuk es geçmişsiniz, bence o kısımda Passat "çok çok iyi".

Ben D sınıfı tercihinde bulunsam, Latitude almam.

Neden mi ?

1)Samsung ile ortaklaşa olan iki aracın da bendeki algısı çok uyduruk. ( Flue ve Lat. )

Bu iki aracın da güncel tasarım unsurlarını taşımadığını düşünüyorum.Gözüme çok Uzak Doğulu geliyorlar..

2)Latitude tutmadı, Fransız dizel D segmenti düşüncem olsa tercihim 508 olurdu.Daha güzel duruyor ve motor olarak daha başarılı.Satış olarak da daha fazla sattı.

3)D segmentinde

Passat - Insignia çizgisinden çıkmayı düşünmek bana biraz macera gibi geliyor.

Özellikle de Passat hem garanti bir yol parayı bağlama açısından hem de kaliteli bir araç.

Elimden geldiginice objektif olmaya çalıştım. Elbette hatalı oldugum yerler vardır. ama bazı konularda latitude passata göre çok çok iyi tabi bunda donanım farkıda etkili ama ben fiyatları eşit oldugundan iki aracı sectim

Ses yalıtımı konusunda kulakla anlaşılacak bir fark yok anca ses ölçme cihazlarıyla anlaşılır bu fark. Bu yorumu ben 1 kullanıma göre yapmadım neredeyse 2 aydan beri inceliyorum ve ona göre notlarımı biriktirdim .

• İkinci el değerlerini de göz önünde bulundurmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: globetrotter04

İkinci el değerlerini de göz önünde bulundurmanızı öneririm.

onu yazmayı unutmuşum gercekten ama şöyle bir durum da var ben aracımı aldıgım fiyattan üstüne satabiliyorum tabikide ikince elde passatn Latitudeden üstündür ama renoda çok zarar ettirmez ben aracımı 64.400 e aldım alırken passatla aynı fiyattı hatta :) şuan aldıgım fiyata çok rahat satabiliyorum

Orijinalden alıntı: evolvo

Elinize saglık BMW 3 serisi ile kıyaslamanızı da okumak isterim.

Hocam 3 serisi ile kıyaslama yapmam zor olur çünkü öle 10 20 km kullanarak aracı tam manasıyla test etmiş sayılmıyorum o aracı tam anlıyamıyorum belki tecrübemin yetersizliginden de olabilir passatı en aşagı kendim 100 km kullandım ve 400 km civarı yolculuk yaptım .
    3 serisi için hiç tecrübem yok genel yüzelsey kıyasladıgımızda .

3 serisi bana göre spor bir arac ne kadar D seğmenti sayılsa da, D seğmenti bir aracın agırlığı yok maalesef genişlik ve konfor olarak . her şey motor ve yol tutuşuyla bitmiyor maalesef benim görüşlerim böyle hatta Latitude kulubunde iki aracada sahib bir abimiz vardı onunda bir yazısı vardı konfor ise kesinlikle latitude, 2007 de 3.20D aracı var .

ama ilerde C5 ilede bir kıyaslama yapmayı düşünüyorum c5 de uzun süredir kullanıyorum ve bindiğim bir araç bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 13 Şubat 2012; 15:05:54 >

• Latidude ismini söylemek bile zor. Safrane gibi tutmaz bence. Tek avantajı 1.5 CDİ motor. Oda 150 bin km yapıyor. Diyorlar.

• quote:

Latidude ismini söylemek bile zor. Safrane gibi tutmaz bence. Tek avantajı 1.5 CDİ motor. Oda 150 bin km yapıyor. Diyorlar.

Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar

Orijinalden alıntı: muratt45

quote:

mesela.
    renaılt latidude ile de vw passat kıyaslanamaz diyorum. iyi ve konforlu araç olabilir ama güvenlik ne olacak.
    bu firma kendi ağzıyla dedi bizim için sallanan çarpışma testleri önemli değil dedi. yani dolaylı olarak güvenliği ihmal ettiğini dedi.

- passatı insignia ile kıyaslamayın çünkü opel alman tofaşı. bir de beygirleri sütçü.

- passatı C5 ile kıyaslamayın çünkü o da fransız. fransızlar parfüm yapsın arabadan ne anlar?

- passatı accord ile kıyaslamayın. accord yol sesini çok alır. dizeli de yüksek hacimli

- passatı super b ile kıyaslamayın çünkü superb 'çakma passat, minibüs gibi bişey'

........

Küçümsediğiniz accord passatı dayanıklılıkta ikiye katlar yüksek hacim diyorsunuz birde 2.0 tdi 140 PS çok mu iyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CCeVViKK

quote:

quote:

mesela.

........

Küçümsediğiniz accord passatı dayanıklılıkta ikiye katlar yüksek hacim diyorsunuz birde 2.0 tdi 140 PS çok mu iyi ?

mesajımı bir kere daha okuyun. accord'u küçümseme mi var yoksa ironi mi bir karar verin.

• Latitude'ü inceledim ve 1.5dci ile test sürüşü yaptım.

Bir çok yönden iyi bir araç. D-segment standartlarında iç mekanı kaliteli, geniş, konforlu, ses yalıtımı iyi.

Aracın 2 olumsuz yönü aklımda kaldı. Birisi virajlarda çok fazla yana yatıyor.

İkincisi 6 ileri vites ve 6. viteste 2000 devirde 90km/s hız yapıyor. Yani vites oranları birbirine çok yakın. Otomatik olsa, bu yakıt tüketimi için olumlu olurdu ama manuel olumca çok sık vites değişikliği istiyor. Özellikle şehir içinde devamlı vitesi değiştirmek insanı bıktırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 13 Şubat 2012; 17:54:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCeVViKK

quote:

quote:

mesela.

........

cdti motorda 130 bg ve 160 bg seçenekleri olduğu gibi vw 2.0 tdi'da da 140 ve 170bg seçenekleri var, bir de Accord nasıl ikiye katlıyor onu da bir açarsanız biz de öğrenelim, ilkokul muhabetine çevirmişsiniz konuyu...

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Latidude ismini söylemek bile zor. Safrane gibi tutmaz bence. Tek avantajı 1.5 CDİ motor. Oda 150 bin km yapıyor. Diyorlar.

Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar
    Diyorlar

süper
  • ARKDAŞLAR HEP BOŞA KONUŞUYORSUNUZ. LTT Ü SEN GEL BİR KULLAN ARKADAŞIM ONDAN SONRA KONUŞ. LAF KALABALIĞI YAPMANA GEREK YOK. YOK VW YOK OPEL FELAN FİLAN. GEL BENDE LTT 3.0 V6 240 BEYGİR VAR OTOMATİK.BEN SANA SÜRDÜRÜYÜM SEN ONDAN SONRA KONUŞ DEĞERLİ RENO SEVMEYEN ARKADAŞLARIM.BENDE PASSAT KULLANDIM. SONRA BU ARAÇ DAHA ÇOK İLGİ ÇEKİCİ OLDUĞU İÇİN TERCİHİM BU ŞEKİLDE OLDU. TESPİT ETMEDEN ÖN YARGILI OLMAYALIM...

LTT 3.0 240 PS EXECUTIVE. PRESTİJ PKT.
    d sınıfı dedıgın zaman donanımın c sınıfından fazla olmasını beklıyor ınsan dogal olarak.Benım karsılastıgım ıse acma sapan kumas koltuk ortada kocaman ekran ıslev namına bırsey yok. Motor aracı cekıyor ama dsg bocalıyor 1 den 2 ye gecerken sılkelıyor 70 gıbı 7 e atıyor ve sollama yapmaya kalkarsanız nasıl sapıttıgını goreceksınız denemeyen denesın.

Kalkıpta bu aracı bulunmaz hınt kuması gıbı gostermeyın emeklerınıze yazık.D sınıfında koltugu elımle ayarlıyacaksam ne anladım bu ısten.Ayrıca aydınlatması bu kadarkotu olan bi-xenon gormedım sankı farın onunde shade var

Orijinalden alıntı: mehmet_ozturk05

ARKDAŞLAR HEP BOŞA KONUŞUYORSUNUZ. LTT Ü SEN GEL BİR KULLAN ARKADAŞIM ONDAN SONRA KONUŞ. LAF KALABALIĞI YAPMANA GEREK YOK. YOK VW YOK OPEL FELAN FİLAN. GEL BENDE LTT 3.0 V6 240 BEYGİR VAR OTOMATİK.BEN SANA SÜRDÜRÜYÜM SEN ONDAN SONRA KONUŞ DEĞERLİ RENO SEVMEYEN ARKADAŞLARIM.BENDE PASSAT KULLANDIM. SONRA BU ARAÇ DAHA ÇOK İLGİ ÇEKİCİ OLDUĞU İÇİN TERCİHİM BU ŞEKİLDE OLDU. TESPİT ETMEDEN ÖN YARGILI OLMAYALIM...

LTT 3.0 240 PS EXECUTIVE. PRESTİJ PKT.

kardeş o bir reno sonuçta

Orijinalden alıntı: harunresitz

Sizi tebrik ediyorum ama karşılaştırmanız çok da objektif olmamış çünkü farklı araçları karşılaştırmışsınız. En doğru karşılaştırma için iki aracın da fullerini karşılaştırmanız gerekirdi. Fiyat politikası ayrı bir şey muadil araç ayrı bir şey çünkü.

aynen katılıyorum
    5 yaşındaki çocukla 15 yaşındakinin kavgasına benzemiş.
    neyse sonuç olarak bize fazla söz kalmamış.
    başlık anlatıyor latitude en dolusu passat ın comfortunu anca yeniyor.

latitude u savunan arkadaşlara sorularım bakalım biliyorlar mı?

1.5 edc neden yok scenicte bile varken
    aynı kilolarda olan araçlarda bu ayrım neden var?
    latitude samsungun tasarımı mı?

şu makyajı yapılsın alınacak tek araç skoda superb

1.6 edc bekleyenlerde daha çok bekleyecekler önce 1.5 ler bitecek ki renault sonra 1.6 getirsin

şimdilik bu videoyu izlesin sevgili latitude severler

• quote:

Orijinalden alıntı: swrc

quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Sizi tebrik ediyorum ama karşılaştırmanız çok da objektif olmamış çünkü farklı araçları karşılaştırmışsınız. En doğru karşılaştırma için iki aracın da fullerini karşılaştırmanız gerekirdi. Fiyat politikası ayrı bir şey muadil araç ayrı bir şey çünkü.

aynen katılıyorum
    5 yaşındaki çocukla 15 yaşındakinin kavgasına benzemiş.
    neyse sonuç olarak bize fazla söz kalmamış.
    başlık anlatıyor latitude en dolusu passat ın comfortunu anca yeniyor.

latitude u savunan arkadaşlara sorularım bakalım biliyorlar mı?

1.5 edc neden yok scenicte bile varken
    aynı kilolarda olan araçlarda bu ayrım neden var?
    latitude samsungun tasarımı mı?

şu makyajı yapılsın alınacak tek araç skoda superb

1.6 edc bekleyenlerde daha çok bekleyecekler önce 1.5 ler bitecek ki renault sonra 1.6 getirsin

şimdilik bu videoyu izlesin sevgili latitude severler

Anlama kıtlıgı yaşıyorsunuz galiba özellikle SWRC senin işin gücün yokmu insignia konusunuda katıp kardın ? Kusura bakmayında arac alırken siz galiba fiyat politikası uygulamıyorsunuz benim param değerli ben kolay para kazanamıyorum siz kazanıyorsanız ayrı.

iki sayfada da aynı soruları sordun cevaplayayım da rahatla

EDC konusuna gelirsek, ilk gelen passatlar'da DSG var mıydı ??? şimdi neden var satış politikasıdır. bunu da düşünemedizmi o kadar çok bilgiye sahipken

Latitude Samsung üretimi bir araç anlamadım zorunuza giden ney bu konuda.? KORE malı bir araçtır ben aracımı samsung üretti diye aldım ? Unutmayın çogu sorunsuz markalar korede üretiliyor ..

Tutturmuşsun süberB süberB bukadar da kısıt görüş olmaz ben bilmiyormudum passat, süberB almayı çok şükür istersem iki aracı 2.0 TDI dahil almaya gücüm yeter ama bana sunulan konfor ve özellige ve en önemlisi düşük fiyat olmasına bakarım, ve seğmentinin en geniş aracı diye bilinen SuberB, Latitudeyde tahtından indi.

Her aracın kendine göre iyi ve kötü yanları vardır körü körüne bağlanmayın bir araca sonra büyük pişmanlıklar yaşarsınız. SuberB sevdigim ve begendigim araç ama sizin gibiler sayesinde araçtan soğumaya başladım

Ben yukarda iki aracı kendi görüşlerimle kıyasladım sizde kıyasların sizin görüşlerinize alalım çoçuk alanına çevirmeden

Ben cebimden çıkan para ve bana verilen özelliğe bakarım dostum en dolu aracı Latitude verdi onu aldım. Nedir bu sizdeki çekememezlik anlamadım gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 15 Şubat 2012; 15:53:13 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.