Şimdi Ara

VW NEDEN KÖTÜLENİYOR??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN VW GOLF 5 KULLANSISI OLARAK ARAÇIM ÇOK KÖTÜLENİYOR NEDENSE,FİYARLARDAN DOLAYI PERFORMANSTAN DOLAYI BİRDE SERVİSTEN DOLAYI AMA BEN VW KULLANICISI OLARAK HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMADIM SİZCE VW NEDEN KÖTÜLENİYOR....

• VW rakiplerinden pahalı olduğu doğru ama rakiplerindede kaliteli olduğu kesin bir passat ile avensis yada mondeo'yu kıyaslıyorum ama passatın iç konforu ve dizaynı mondeo ve avensis'te göremiyorum passat lüks kalıyor onların yanında,demin bir forum açıldı arabaların 360 derece görebiliyorsunuz orada focus ile golfun içini kıyaslmadım her yönden golf önce kaldı,
    Baya bir fanatik arkadaşlarımız var (tamam servislerin bazıları kötü olabilir ama okadar çok servis varki vw'nin servislerdede sorun olması gayet normal) VW TSI motoru çıkardı devrim yarattı bazı fanatk arkadaşlarmız bunu bile kabul etmedi yani okadar fanatikler var ki aramızda
    Birde bende golf 5 fsı kullanıcısıyım ama araçımdan gayet menunum 18 bin kmde araçım ama servis ve herhangibi bir problemle karşılaşmadım,tama doğuş oto az da olsa servisleri pahalı ama verdiği hizmeti de hangi firma veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: malikguzel

VW rakiplerinden pahalı olduğu doğru ama rakiplerindede kaliteli olduğu kesin bir passat ile avensis yada mondeo'yu kıyaslıyorum ama passatın iç konforu ve dizaynı mondeo ve avensis'te göremiyorum passat lüks kalıyor onların yanında,demin bir forum açıldı arabaların 360 derece görebiliyorsunuz orada focus ile golfun içini kıyaslmadım her yönden golf önce kaldı,
    Baya bir fanatik arkadaşlarımız var (tamam servislerin bazıları kötü olabilir ama okadar çok servis varki vw'nin servislerdede sorun olması gayet normal) VW TSI motoru çıkardı devrim yarattı bazı fanatk arkadaşlarmız bunu bile kabul etmedi yani okadar fanatikler var ki aramızda
    Birde bende golf 5 fsı kullanıcısıyım ama araçımdan gayet menunum 18 bin kmde araçım ama servis ve herhangibi bir problemle karşılaşmadım,tama doğuş oto az da olsa servisleri pahalı ama verdiği hizmeti de hangi firma veriyor
    Çekememezlik başka birsey değil ama vw sınıfn genelinde birincidir

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe_burak

Çekememezlik başka birsey değil ama vw sınıfn genelinde birincidir

Alıntıları Göster
    kim ne derse desin vw rakiplerinde daha konforlu daha kaliteli ve daha karizmatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakol

kim ne derse desin vw rakiplerinde daha konforlu daha kaliteli ve daha karizmatik

Alıntıları Göster
    bencede bir golfun tadını astra vermiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgakol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat__ -- 14 Aralık 2006; 16:16:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat__

bencede bir golfun tadını astra vermiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgakol

Alıntıları Göster
    VW'nin araçları son 8-10 yıldır çok ciddi atağa kalktı. Bu arada 10 yıl öncesinin bir çok markasıda ne yazık ki zarar etmeye başladı.

Her markanın kendine has özel modelleri olur ve modeller çok tutar. Golf ve Passat son 10 yıldır VW sevilen modelleri. Servis konusunda her gecen gün iyiye gidiyorlar. Parçası bol, garanti kapsamında parça değişiminde problem yok. Bazı kötü servisleri var ama yetkili servisi bu kadar tercih edilen çok az marka var Türkiye'de. Yoğunluktan bazen hata yapıyorlar. Yine demüşteriye değer veriyorlar.

Kalite konusunda sınıflarına göre hala çok iyiler.

Geri kalan sadece fiyatı. İşte burası çekemeyenler için problem. Nasıl olurda insanlar VW'e bu kadar para verebilirler diye düşünen bazı arkadaşlarımız markaya saldırıyor. Dikkat edin, saldırılar kötülemek yönünde ama elle tutulur hiçbirşey yok.

Passat'ı servise çağırıyorlar diyince gülümsüyorlar. Oysa Mercedes, BMW'de çağırıyor.Tarihin en büyük çağırması Ford Focus'da yaşanmıştı yakıt deposunun ordan geçen elektrik kablolarından dolayı. (Ford Focus bence sınıfında Golf'den sonraki en iyi arabadır)
    Ne güzel işte diyince de hızlarını alamıyorlar, siz çağırınca iyi diğer markalar çağırınca kötü değil mi diyorlar.

Kısacası çekemiyorlar.

Boşverim,
    Vermişim parasını (Zenginim ya), binerim konforlu, güvenli ve sağlam arabama (Deliyim ya). Servisinde çayımı içerken yeni modelinin hayalini kurarım (Fanatiğim ya). Karda, yoğun yağmurda, selde, aşırı sıcakta yolda kalan arabalara yardım için dururum sadece (Neyim acaba???).
    Ben buyum, ne mutlu bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mozel

VW'nin araçları son 8-10 yıldır çok ciddi atağa kalktı. Bu arada 10 yıl öncesinin bir çok markasıda ne yazık ki zarar etmeye başladı.

Her markanın kendine has özel modelleri olur ve modeller çok tutar. Golf ve Passat son 10 yıldır VW sevilen modelleri. Servis konusunda her gecen gün iyiye gidiyorlar. Parçası bol, garanti kapsamında parça değişiminde problem yok. Bazı kötü servisleri var ama yetkili servisi bu kadar tercih edilen çok az marka var Türkiye'de. Yoğunluktan bazen hata yapıyorlar. Yine demüşteriye değer veriyorlar.

Geri kalan sadece fiyatı. İşte burası çekemeyenler için problem. Nasıl olurda insanlar VW'e bu kadar para verebilirler diye düşünen bazı arkadaşlarımız markaya saldırıyor. Dikkat edin, saldırılar kötülemek yönünde ama elle tutulur hiçbirşey yok.

Passat'ı servise çağırıyorlar diyince gülümsüyorlar. Oysa Mercedes, BMW'de çağırıyor.Tarihin en büyük çağırması Ford Focus'da yaşanmıştı yakıt deposunun ordan geçen elektrik kablolarından dolayı. (Ford Focus bence sınıfında Golf'den sonraki en iyi arabadır)
    Ne güzel işte diyince de hızlarını alamıyorlar, siz çağırınca iyi diğer markalar çağırınca kötü değil mi diyorlar.

Kısacası çekemiyorlar.

Boşverim,
    Vermişim parasını (Zenginim ya), binerim konforlu, güvenli ve sağlam arabama (Deliyim ya). Servisinde çayımı içerken yeni modelinin hayalini kurarım (Fanatiğim ya). Karda, yoğun yağmurda, selde, aşırı sıcakta yolda kalan arabalara yardım için dururum sadece (Neyim acaba???).

Alıntıları Göster
    güzel açıklama
    quote:

Orjinalden alıntı: Mozel

Kısacası çekemiyorlar.

Boşverim,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden Pejo Kötüdür?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat__

güzel açıklama
    quote:

Orjinalden alıntı: Mozel

Kısacası çekemiyorlar.

Boşverim,

Alıntıları Göster
    VW iyi araclar üretiyor.Hele GOLF manyak bişey

LAKİN ;Passat iç dekor olarak Mondeo dan iyi gibi kelimeler kullanılmış.PASSAT gibi konforlu değilmiş(söylentilere göre).

Yaa bunu yazanlar acaba MONDEO nun içine sadece dışardan mı baktılar yoksa gerçekten içine oturup,kullanıptamı bu görüşe vardılar anlayamadım doğrusu
    NEYSE ; herkesin kendi görüşüdür müdahele etmek istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecat

VW iyi araclar üretiyor.Hele GOLF manyak bişey

LAKİN ;Passat iç dekor olarak Mondeo dan iyi gibi kelimeler kullanılmış.PASSAT gibi konforlu değilmiş(söylentilere göre).

Yaa bunu yazanlar acaba MONDEO nun içine sadece dışardan mı baktılar yoksa gerçekten içine oturup,kullanıptamı bu görüşe vardılar anlayamadım doğrusu
    NEYSE ; herkesin kendi görüşüdür müdahele etmek istemem

Alıntıları Göster
    sallamışlar.kim kötülemiş vw yi.
    vw gibi bir markayla fordt nasıl kıyaslanır algılayamıyorum.golf havada karada üstün foçusa.

• quote:

Orijinalden alıntı: etit

sallamışlar.kim kötülemiş vw yi.
    vw gibi bir markayla fordt nasıl kıyaslanır algılayamıyorum.golf havada karada üstün foçusa.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞALR GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.
    boşverin.
    özellikle bu kötülemeyi japon fanatikleri yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: codexhoo

ARKADAŞALR GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.
    boşverin.
    özellikle bu kötülemeyi japon fanatikleri yapıyor

Alıntıları Göster
    kim demis vw musterisiyle ilgilenmiyor ya da onlari enayi yerine koyuyor diye.
    daha gecende vw ye mail attim.
    airbag hakkinda.
    ordaki gorevli beni tam 3 sefer aradi ve her aradiginda yeni yeni bilgiler verdi.
    inanmyan vw nin sayfasindan merak ettigini mail atsin bakin ertesi gun size deger verip hemen ariyorlar.
    bazi servisler gercekten kotu.
    burda soylemek istemiyorum o servisleri ama 2002 tdi passatimla bazi sorunlar yasadim.
    cebimden 5 kurus para cikmadi ama 1 gunde yapilacak isi 3 gunde yaptilar.
    veya yarim saatlik bir isi 5-6 saatte yaptilar.
    gerci bunun sebebi asiri yogunluk ama ben bunu kabul edemem.
    madem asiri yogun isen servisini genislet eleman sayini fazlalastir.
    bu yonden bi kac vw servisinden her zaman sikayetciyim...
    diger yonleri ile araclari bence harika.
    cok severek kullaniyorum.ama en iyi degil.bu kesin...
    bazi modelleri sinifinda en iyisi ama genel anlamda vw en iyi degil.
    nercedes-bmw-audi gibi firmalarla kiyaslama bile olamaz bence.
    mesela a4 passattan cok daha pahali ama icine oturup konsolu ellediginde ya da ne bileyim yola ciktiginda nasil araba oldugunu anliyorsun.
    onceden diyordum passat varken a4 e o kadar para verilmez diyordum ama yaniliyormusum.
    araci test ettikten sonra anladim.
    sunu bir kez daha anladim
    pahali olan daima kalitelidir.
    yoksa hic bir firma dusuk kaliteyi yuksek fiyata satamaz aninda piyasadan silinir.
    siz merak etmeyin millet enayi degil.
    ben passata 82 bin ytl verdim ama aracimi da almadan once kendi sinifinda ve bir ust sinifindaki araclari tam 3 ay inceledim hepsiyle test surusune ciktim.
    ust sinif arac almak yerine 2 tane passat almak daha mantikli geldi.cunku kardeslerimle birlikte ihtiyacimiz vardi.
    ama sunu kesinlikle bilin ve deneyin passat su anda sinifinin yani d sinifinin en iyi arabasidir.(bmw 3 serisi-a4-mercedes c class siniflandirmaya sokulmamistir.bunlar bence d sinifi ile e sinifi arasinda araclardir.kalite yonunden d sinifindaki araclardan iyidir)
    inanmak istemeyen varsa cok basit gitsin yarim saat test surusu yapsa anlar.

selam ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

kim demis vw musterisiyle ilgilenmiyor ya da onlari enayi yerine koyuyor diye.
    daha gecende vw ye mail attim.
    airbag hakkinda.
    ordaki gorevli beni tam 3 sefer aradi ve her aradiginda yeni yeni bilgiler verdi.
    inanmyan vw nin sayfasindan merak ettigini mail atsin bakin ertesi gun size deger verip hemen ariyorlar.
    bazi servisler gercekten kotu.
    burda soylemek istemiyorum o servisleri ama 2002 tdi passatimla bazi sorunlar yasadim.
    cebimden 5 kurus para cikmadi ama 1 gunde yapilacak isi 3 gunde yaptilar.
    veya yarim saatlik bir isi 5-6 saatte yaptilar.
    gerci bunun sebebi asiri yogunluk ama ben bunu kabul edemem.
    madem asiri yogun isen servisini genislet eleman sayini fazlalastir.
    bu yonden bi kac vw servisinden her zaman sikayetciyim...
    diger yonleri ile araclari bence harika.
    cok severek kullaniyorum.ama en iyi degil.bu kesin...
    bazi modelleri sinifinda en iyisi ama genel anlamda vw en iyi degil.
    nercedes-bmw-audi gibi firmalarla kiyaslama bile olamaz bence.
    mesela a4 passattan cok daha pahali ama icine oturup konsolu ellediginde ya da ne bileyim yola ciktiginda nasil araba oldugunu anliyorsun.
    onceden diyordum passat varken a4 e o kadar para verilmez diyordum ama yaniliyormusum.
    araci test ettikten sonra anladim.
    sunu bir kez daha anladim
    pahali olan daima kalitelidir.
    yoksa hic bir firma dusuk kaliteyi yuksek fiyata satamaz aninda piyasadan silinir.
    siz merak etmeyin millet enayi degil.
    ben passata 82 bin ytl verdim ama aracimi da almadan once kendi sinifinda ve bir ust sinifindaki araclari tam 3 ay inceledim hepsiyle test surusune ciktim.
    ust sinif arac almak yerine 2 tane passat almak daha mantikli geldi.cunku kardeslerimle birlikte ihtiyacimiz vardi.
    ama sunu kesinlikle bilin ve deneyin passat su anda sinifinin yani d sinifinin en iyi arabasidir.(bmw 3 serisi-a4-mercedes c class siniflandirmaya sokulmamistir.bunlar bence d sinifi ile e sinifi arasinda araclardir.kalite yonunden d sinifindaki araclardan iyidir)
    inanmak istemeyen varsa cok basit gitsin yarim saat test surusu yapsa anlar.

selam ile...

Alıntıları Göster
    Vw sınıfında lider bir marka tabi eleştiri normal bence cekememezlik tabiki olur,ama vw sınıfında en konforlu ve en kaliteli araçtr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_yaprak -- 14 Aralık 2006; 22:07:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yaprak

Vw sınıfında lider bir marka tabi eleştiri normal bence cekememezlik tabiki olur,ama vw sınıfında en konforlu ve en kaliteli araçtr

Alıntıları Göster
    Maltepe erel de araçları servise gönderiyorum orada sadece şirket adına benim telefonum var her arabayı servisten peryodk bakımlardan aldıktan sonra mutlaka ve mutlaka telefon edilip araç ile ilgili bir sorun olup olmadığı müşteri temsilcileri ile ilgili bir problem olup olmadığı hakkında telefon ediyorlar bunu benim bildiğim hiç bri marka yapmıyor iş yerinde her marka araç var. Hepsinin ne halt olduğunu biliyorum bir arıza için opele veya forda 4-5 defa gitmek hiçde anormal bir şey değil

Diğer vw sevislerini bilmiyorum ama maltepe erelden son derece memlunum

• quote:

Alıntıları Göster
    aslina boyle bi karsilastirma yapmak da dogru degil.
    sonucta vw bir marka model degil.
    mesela pheaton bence rakiplerinin gerisinde.
    s serisi 7 serisi a8 serisi ile yarisamaz bence.
    bunun gibi yani.modelden bahsedebiliriz ama markadan boyle bahsetmek bence yanlis olur.
    illaki markadan bahsedilecekse de mercedes her sinifta bence bir numaradir.araclari da ona gore fiyatlari yuksektir.

saygilar...
    quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yaprak

• quote:

Orijinalden alıntı: Aqua7889

Maltepe erel de araçları servise gönderiyorum orada sadece şirket adına benim telefonum var her arabayı servisten peryodk bakımlardan aldıktan sonra mutlaka ve mutlaka telefon edilip araç ile ilgili bir sorun olup olmadığı müşteri temsilcileri ile ilgili bir problem olup olmadığı hakkında telefon ediyorlar bunu benim bildiğim hiç bri marka yapmıyor iş yerinde her marka araç var. Hepsinin ne halt olduğunu biliyorum bir arıza için opele veya forda 4-5 defa gitmek hiçde anormal bir şey değil

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

Şu ana kadar bir kaç istisna haricinde hep VW kullandım ve hemen hemen İstanbul'daki çoğu servise girip çıktım. Erel benim de içlerinde gördüğüm en iyi servis. Hem verdikleri sözlerde durmaları hem de yaklaşımlarından dolayı. Tamaş'da Erel'den sonra gelir gözümde. Onlarda ilgilidir ama yavaşlardır.

Acarlar'da ise zamanında çok sorun yaşadım. Ama seven kişilerde yok değil.

Eşim için bundan 1,5 yıl önce başka bir marka şehiriçi araç aldık. Yıllık bakımına götürdüğünde(Burada belirtmem gereken sırf şehir içi kullanımdan dolayı 15.000 KM yerine 6.000 Km'de yıl dolduğu için gittik) Passat'tan daha fazla bakım masrafı ödememiz bir yana, servisten aldıktan tam 1 ay sonra alakasız servislerden telefon gelmeye başladı, aracınızı bize getirin, aracınızın servis zamanı gelmiş diye. Asıl komik olan götürdüğümüz servis ile ilgili eşim açıklama yapılmadı diye şikayette bulunmuştu, o servisten geri dönüp arayan hala yok.

Ne mi yaptık, sattık malum markayı, eşim de keyifle passat kullanıyor. Olan bana oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mozel

quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

Şu ana kadar bir kaç istisna haricinde hep VW kullandım ve hemen hemen İstanbul'daki çoğu servise girip çıktım. Erel benim de içlerinde gördüğüm en iyi servis. Hem verdikleri sözlerde durmaları hem de yaklaşımlarından dolayı. Tamaş'da Erel'den sonra gelir gözümde. Onlarda ilgilidir ama yavaşlardır.

Acarlar'da ise zamanında çok sorun yaşadım. Ama seven kişilerde yok değil.

Eşim için bundan 1,5 yıl önce başka bir marka şehiriçi araç aldık. Yıllık bakımına götürdüğünde(Burada belirtmem gereken sırf şehir içi kullanımdan dolayı 15.000 KM yerine 6.000 Km'de yıl dolduğu için gittik) Passat'tan daha fazla bakım masrafı ödememiz bir yana, servisten aldıktan tam 1 ay sonra alakasız servislerden telefon gelmeye başladı, aracınızı bize getirin, aracınızın servis zamanı gelmiş diye. Asıl komik olan götürdüğümüz servis ile ilgili eşim açıklama yapılmadı diye şikayette bulunmuştu, o servisten geri dönüp arayan hala yok.

Ne mi yaptık, sattık malum markayı, eşim de keyifle passat kullanıyor. Olan bana oldu...

Alıntıları Göster
    bence bahsettıgını vw marka sınıfında bırıncı bu aractan araca degısır markayı komple her seyıyle baska markayla kıyslamak zor bazı arabası oluo mukemmel dıosun super dıosun bazı modelı oluyo ınsanın bırak bınmeye bakmaya hevesı olmuyo arabayı

ornek=106gtı gıbı efsaneyı yARATANDA PEUGEOT 107 GIBI İGRENC OTESİ BI ARACI YARATANDA PEUGEOT

ORNEK=MERCEDESIN IGREN SERISI DEDIGIM A SERISINI YAPANDA MERCEDES S500 Ü YAPANDA MERCEDES BUYUZDEN MARKALARI BENCE DIREK KIYASLAMAK OLMAZ SINIF DENGİ ARACLARLA KIYASLAMAK DAHA DOGRU

GOLF SINIFININ EN IYISI AMA PHEATON SON SIRALARDA SÜRÜNUYO BENCE 7SERİSİ S SEİRİSİ A8 GIBI ARACLAR VARKEN İŞİ ZOR

• quote:

Orijinalden alıntı: black/white

bence bahsettıgını vw marka sınıfında bırıncı bu aractan araca degısır markayı komple her seyıyle baska markayla kıyslamak zor bazı arabası oluo mukemmel dıosun super dıosun bazı modelı oluyo ınsanın bırak bınmeye bakmaya hevesı olmuyo arabayı

ornek=106gtı gıbı efsaneyı yARATANDA PEUGEOT 107 GIBI İGRENC OTESİ BI ARACI YARATANDA PEUGEOT

ORNEK=MERCEDESIN IGREN SERISI DEDIGIM A SERISINI YAPANDA MERCEDES S500 Ü YAPANDA MERCEDES BUYUZDEN MARKALARI BENCE DIREK KIYASLAMAK OLMAZ SINIF DENGİ ARACLARLA KIYASLAMAK DAHA DOGRU

GOLF SINIFININ EN IYISI AMA PHEATON SON SIRALARDA SÜRÜNUYO BENCE 7SERİSİ S SEİRİSİ A8 GIBI ARACLAR VARKEN İŞİ ZOR

Alıntıları Göster
    Tek lider varsa Audi dir bence klas arabadır

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ole sey olurmu her aracın bı sınıfı var tek marka lider olamaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: black/white

quote:

Alıntıları Göster
    model birinci senin dediğin gibi ama AUDi çok klas araç
    quote:

Orjinalden alıntı: black/white

quote:

• quote:

model birinci senin dediğin gibi ama AUDi çok klas araç
    quote:

Orjinalden alıntı: black/white

quote:

Alıntıları Göster
    dogru cok klas bı araba parayı vermeye deger bı arac ancak bence(((------bence audi ye verilen parayla mercedes e bibnmek daha iyi su modeller ve serileri ıcın dıer serıler audi daha kıyak mesela s serisisi ----e serisi a6dan daha kıyak bence veya audi tt yerıne slk daha hoş ancak a3 bence mercedesde karsılıksız hıc bı hb aracı a3 kadar tatlıgorunume sahıp deıl bire a4 de c serisinden daha gusel

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.