Şimdi Ara

VW NEDEN KÖTÜLENİYOR?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black kardeş dpğru söyledin ama a6 kasasınada bindim e serisinede bindim ama e serisinde konfor hariçinde birse yok kesinlikle a6 ya bikere tip desen a6 deşhet araç hız desende a6 daha iyi e serisi standart bilindik model ama a6 tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_yaprak -- 15 Aralık 2006; 18:49:29 >
  • Bizde a6 var ama araçı almadan önce bmw 535d ,mercedes e 320 e baktık ama a6 hepsinden üstün araçtr çok test yaptık ama mercedes'te konfor hariçi ne araç ruhu var nede tip tabi bazı modelleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yaprak

Black kardeş dpğru söyledin ama a6 kasasınada bindim e serisinede bindim ama e serisinde konfor hariçinde birse yok kesinlikle a6 ya bikere tip desen a6 deşhet araç hız desende a6 daha iyi e serisi standart bilindik model ama a6 tek geçerim

ben sunları auto show da okumustum

e serısı 1ıncı olmustu 530,,,,e350,,,a6,,,,lexus modelını bılmıorum

a6 ya yapılan performans konusundakı yorum

önden cekıslı oldugu ıcın patıye kalıo ve zaman kaybı yaratıyo bu boyutlardakı bı aracın önden cekıslı olması vıraj alısınıda - yonde etkılıyo

ancak a6 da bence cok klas içi felan cok hos ama zevk işte ben e srısını severım sen a6 yı oyle deılmı ancak genel baktıgında ıkı aracta para vermeye deger sınıfındakı araclara gore ıkısınınde cok eksisi yok

• A6 dört çeker quatro var
  • MERCEDES her sınıfta iyi yazılmış.
    VW deseniz oda aynı o şekilde.

BU markalar bu kadar iyilerde niye DÜNYA sıralamasında (güvenlik,konfor,iç dekor,sürüş güvenliği,rahatlığı,genel sürücü ve yolcu güvenliği vs.) gibi faktörlerden neden hiçbiri ilk 10!a giremedi.Mercedes olsun BMW olsun hatta VW olsun bu markalar giremediler.

Yanlızca Biri Hariç; F O R D

BU BİR GERÇEK , ARAŞTIRIN GÖRÜP ANLAYACAKSINIZ!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mozel
    Ne güzel işte diyince de siz çağırınca iyi diğer markalar çağırınca kötü değil mi diyorlar.

hocam bu dediğin lafı bazıları öyle bir kullanıyo ki;
    başka markalar özellikle belli 2-3 marka böyle bir çağırma-servis olayı oldu mu hemen kötülemeye başlıyorlar o markayı
    ama iş vw'de ve vw grubu markalarında olunca "olur böyle" diyip geçiştiriyorlar
    bunu çok topicte gördüm ben
    böyle aşırı fanatiklik yapanlar da var
    ve bence onlar vw'yi savuncaz derken daha da kötü yapıyorlar(bana göre)
    saygılarımla....

bu arada bizde de vw var
    2001 golf comfortline
    araç full donanımlı ama cd çalar+ön sis farı yok arabada antiparantez...
    nasıl full oluyorsa artık
    araba iyi hoş ama sırf bu özelliklero lmadığı için ve iç piyasaya göre çok pahalı satıldığı için vw almam
    arkadaşımın ailesinde 2004 full+sunroof corolla var
    satacak oldular geçenlerde
    en fazla 24.000 ytl verdiler
    bizim arabayı ise 20 milyara bıraksak hemen alacaklar
    nasıl bir mantık bu anlamaıyorum
    bir tarafta fıstık gibi full+full corolla var
    motoru daha iyi vw'den
    diğer tarafta bizim cd çalarsız-ön sis farı olmayan golf var
    ama golf o kadar pahalı ki....
    neyse
    vw kötü değil ama gerçekten pahalı bana göre....

• Bizi uğraştırmadan nereden öğrendiğini bir yazıversen.

2005 yılı verilerine göre dünyanın en büyük otomotiv firması DaimlerChrysler oldu, yani mok attığın Mercedes... Ford son 3 yıldır zarar edip duruyor. 2005 yılında 3. sıraya düştü. Oysa 2004 yılında en büyük firmaydı.

Nereden bildiğimi de açıklayayım. Bahsettiğin firmalardan birinde bilfiil, bayisinde falan değil direkt kendisinde çalışıyorum.

Güneş balçıkla sıvanmaz. Tarafsızlığımı göstermek için de kullandığım araç, firmamın aracı değil ama yine de Almanya'da üretilmesi bana yetiyor. Şu ana kadar kendi firmamı korumayı düşünmedim bile zira gerek yok zaten. Ama bir mok atarken insan bir düşünür...

quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

MERCEDES her sınıfta iyi yazılmış.
    VW deseniz oda aynı o şekilde.

BU markalar bu kadar iyilerde niye DÜNYA sıralamasında (güvenlik,konfor,iç dekor,sürüş güvenliği,rahatlığı,genel sürücü ve yolcu güvenliği vs.) gibi faktörlerden neden hiçbiri ilk 10!a giremedi.Mercedes olsun BMW olsun hatta VW olsun bu markalar giremediler.

Yanlızca Biri Hariç; F O R D

BU BİR GERÇEK , ARAŞTIRIN GÖRÜP ANLAYACAKSINIZ!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: black/white

GOLF SINIFININ EN IYISI.....

A3 ve 116 nispeten daha kaliteli araçlar
  • lutfen arac degerlendiriken kendi hislerinizi en sona birakin.
    arac degerlendirme ya da karsilastirma tipe dehsetlige mi bakiyor.
    biraz daha tutarli degerlendirmeler yapin.
    e class sinifinda her zaman birincidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yaprak

Black kardeş dpğru söyledin ama a6 kasasınada bindim e serisinede bindim ama e serisinde konfor hariçinde birse yok kesinlikle a6 ya bikere tip desen a6 deşhet araç hız desende a6 daha iyi e serisi standart bilindik model ama a6 tek geçerim
  • Geri çağırmayı hangi marka yaparsa yapsın bu onun müşteriye ne kadar doğru yaklaştığının göstergesi olur.

Bunu yapan bir markayı kötülemenin fanatiklik olduğunu kabul ediyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Ne güzel işte diyince de siz çağırınca iyi diğer markalar çağırınca kötü değil mi diyorlar.

başka markalar özellikle belli 2-3 marka böyle bir çağırma-servis olayı oldu mu hemen kötülemeye başlıyorlar o markayı
    saygılarımla....

bu arada bizde de vw var
    2001 golf comfortline
    araba iyi hoş ama sırf bu özelliklero lmadığı için ve iç piyasaya göre çok pahalı satıldığı için vw almam
    nasıl bir mantık bu anlamaıyorum
    motoru daha iyi vw'den
    neyse

• en iyisi a3 ondan sonra 1 serisi sonrada golf ama golf kendi sınıfında birincidir
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: black/white

GOLF SINIFININ EN IYISI.....

A3 ve 116 nispeten daha kaliteli araçlar
  • quote:

Geri çağırmayı hangi marka yaparsa yapsın bu onun müşteriye ne kadar doğru yaklaştığının göstergesi olur.

Bunu yapan bir markayı kötülemenin fanatiklik olduğunu kabul ediyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

saygılarımla....

bu arada bizde de vw var
    2001 golf comfortline
    nasıl bir mantık bu anlamıyorum
    motoru daha iyi vw'den
    neyse

• audi sınıfında iyi ancak sonucta golfe bınen bi sahsiyetın a3e bınebıolecegını sannetmıyorum lüks kacar her seyıyle buyuzden golf daha cıok tercıh edılır ve dahda yukselır sınıfında bunları dusunerek golf sınıfının en ıyısı yazdım bu arada bı arkadasa yazdım a6 ön cekıslı dıe ouatro deıldı düz a6

1seriside golften ıyı demıs bı arkadas tabı dogru daha ıyı ancak usttede yazdıgım gıbı bmw audi gıbı markaların fıyat ve servısleri dıer markalara gore lüks kactıgı ıcın golf vb araclar daha cok tercih edılıyor hoş para sorun olmazsa o sınıfta alacagım tek araba 120D DİR
  • tamaş gibi bir servisleri olursa kötülenmesini hiç yadırgamam, zira adamlar bir silecek lastiği için 2 , kırılan aynayı değiştirmek için 3 gün aracın serviste kalması gerektiğini söyleyecek kadar pişkinler.
  • Vw ninkötülenmesinin tek nedeni Doğuş otomotiv,Çok kar koyuyor ve araçlar gerektiğinden pahalı satılıyor,Yoksa Vw yi kötülemek çok zor ,Buram buram kalite kokuyo araçlar
  • douş oto ne kadar mı kar koyuyor erdemir(opel) oto ne kadar koyuyorsa doğuş otoda okadar koyuyor zaten avrupada pahalı rakiplerinden tai pahalı vw
  • Bu tartışma daha önceleri de bir kaç kere yapıldı.
    Bence Vw'ni kötüleyenlerin çoğunluğu fiyatını çok bulanlar, fiyata göre donanımını yetersiz görenler.
    Vw sahibi olup aldığına pişman olanlar, diğer markaları kullanıp pişmanlık duyanlardan azdır diye düşünüyorum.

Ve herkesin gönlünde (kötüleyenler dahil) günün birinde iyi bir Vw yattığına da eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Vw ninkötülenmesinin tek nedeni Doğuş otomotiv,Çok kar koyuyor ve araçlar gerektiğinden pahalı satılıyor,Yoksa Vw yi kötülemek çok zor ,Buram buram kalite kokuyo araçlar

gusel solemısın kardes en ıyı örnekte caddy ıle connect glx ben glx i 36 aldım nıe gıdıpte 42 caddy ye verımkı dıer cogu arac ıcınde gecerlı bu

• Bu sebeple kötülüyorlar ya

Yabancı yapım arablara içinde ikinci eli bile o kadar değer kaybetmiyor

Hekese nasip olsun...

quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Bu tartışma daha önceleri de bir kaç kere yapıldı.
    Bence Vw'ni kötüleyenlerin çoğunluğu fiyatını çok bulanlar, fiyata göre donanımını yetersiz görenler.
    Vw sahibi olup aldığına pişman olanlar, diğer markaları kullanıp pişmanlık duyanlardan azdır diye düşünüyorum.

Ve herkesin gönlünde (kötüleyenler dahil) günün birinde iyi bir Vw yattığına da eminim.

• 5 para etmez.

2 yıl kullandım hep sorun du. 2005 fsi golf.

icide cag dısı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.