Şimdi Ara

Vw nasıl eski günlerine döner

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene başı prestijli en çok araç satan marka olan vw bir komplo sonucu dibe vurdu.
    Şimdi ne gibi strateji geliştirirse eski günlerine dönerler. Renodan sonra en çok vw yı severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaklardan Gelen -- 8 Ekim 2015; 21:01:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni TROLLUMUZ lutfen cevap vermeyin ve ciddiye almayin abilerim, kardeslerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Yeni TROLLUMUZ lutfen cevap vermeyin ve ciddiye almayin abilerim, kardeslerim

Fikirlerimi yazmak mi trolluk sizi kınıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

quote:

Fikirlerimi yazmak mi trolluk sizi kınıyorum

Teşekkur ederim

• Komplo sonucu mu bunlar oluştu? Sanırım komplonun kelime anlamına bakmanız gerekiyor, bir yerlerde hatanız var.
  • Bir Fiattan giriyorsun bir Vw den tartışma çıkarmaya mı çalışıyorsun ne yapıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komplo mu sahtekarlık mı? bence ikincisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Bu sene başı prestijli en çok araç satan marka olan vw bir komplo sonucu dibe vurdu.
    Şimdi ne gibi strateji geliştirirse eski günlerine dönerler. Renodan sonra en çok vw yı severim.

Kusura bakma da ıı döner.

• quote:

Bunu bugün görmeye başladım yeni çıktı galiba

• Diyelim ki en iyi dönme yöntemini bulduk;

1. VW nin bundan haberi olacak mı?
    2. Olsa uygulayacak mı?
    3. Bizim bundan bir kârımız olacak mı?

Sonuç: Adamların kıçlarında Ayı bağırıyorken, hiçbiri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Bunu bugün görmeye başladım yeni çıktı galiba

Bi bitmediler ....

• Koskoca Alman Hükümet'i ve adaletide bu komploya düştü.

• Bunların maaşlı troller olduğu söyleniyor. Doğruluk payı varmı bu konunun???

• Vw nasil eski gunlerine doner diye bir soru sormussun ? Eski gunlerine donecegine garanti gozuyle bakiyosun yani? Bence soru hatali olmus. Vw eski gunlerine donebilir mi olmaliymis.

• Asıl merak edilen şu. Emisyon skandalı sonrası dünyada satışlar azalınca bize gelen araç sayısı artar da sıra beklemezsek ne yaparız? Nasıl eskiden olduğu gibi sıra beklediğimiz günlere döneriz?
  • Endişelenmeyin daha bu akşam Derince Limanından TIR lar dolusu Golf ve Tiguan çekiliyordu, biz varken WV sırtı yere gelmez rahat olun.
  • VW'nin bu saatten sonra eski günlerine dönmesi zor. İşin içinde komplo değil sahtekarlık var. Bizim milletimiz sahtekarlığı çok kolay hazmeder de, elin Avrupalısı Amerikalısı direkt üstünü çizer.

• Benim ve turk halkinin gozunde hep bir alman tanki olarak kalacak o passat b7 si varya her sabah hasta olarak biniyorum arabaya

• https://youtu.be/GlBP5WNBJG0

Komplo deyince Aklıma bu video geldi kırmızı etekli bayan ile bir akrabalık var mı sayın troll Ulvi ?

• Evet komplo varmış ,dikkat etmedi gariban VW..ayağı takıldı hooooppp kuyunun dibine..yazıktır el atacağız eski günlere dönmesi için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.