Bildirim
VW Golf IV ne yakıyor!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yas0666
Arkadaşlar dün arkadaşım 2000 model golf 4 aldı otomatik vites ve 24.000 tl ye almış.
Lpg de 25 kuruş yaktığını idda ediyor. Sizce ne yakıyor bu araçlar benim lada samara bile 40 kuruş yakarken otomatik tank gibi golf 25 kuruşmu yakıyor??
Dostum bence golfun ne yaktigina değil senin samaranin 40 kuruş yakmasina takıl. 40 kuruş nedir ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aracın fıyatına takıldım.......
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25 kuruş 8 litre LPG demektir. Bence normal. Benzinlisi de karma kulanimda sanirim 6.5-7 litre falan yakar. Sehirdisi 5, şehiriçi de 9 falan olmasi lazim Golf 1.6.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tane gibi golf
2000 model Golf'e o parayı vermek yürek ister, arkadaşın arabayı almaya gitmeden önce yürek yiyip de gitmiş herhalde; satan adam da ne sevinmiştir be... Hayır abi hiç mi açıp ilan bakmıyorsun, çıkıp otopazarında gezmiyorsun hadi onu geç galericiler bile o arabanın 150.000 altı değişensizini 19 civarına satıyor. O araba şehir içi çok yoğun trafikte 13-14lt LPG yakar, şehir dışı yavaş gitmek kaydıyla 8-9lt LPG yakar. Şehir içi hafif trafikte 11-12lt LPG yakar. Buradan yola çıkarak aracın ortalama tüketiminin en aşşağı 28-30 kuruş olacağını çıkartabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 14 Şubat 2014; 15:35:33 > -
Fiyatina takilanlar olmus ama gayet normal fiyati var.
Bir onceki aracim 2004 Model Golf 4 Pasific di. Ve camurluklar+tampon degismisti. 28.000TL ye verdim. Isteyeni de coktu.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre-45
Fiyatina takilanlar olmus ama gayet normal fiyati var.
Bir onceki aracim 2004 Model Golf 4 Pasific di. Ve camurluklar+tampon degismisti. 28.000TL ye verdim. Isteyeni de coktu.
haklısınız hocam ama arkadaslara fıyatını sorsak o zaman ne derlerdı kım bılır konusmak ıcın konusuyorlar :) -
Karmada 30krş yakar. Agirlikli şehir dişi kullandiysa anca.
2000 model golf 4 aldı otomatik vites ve 24.000 tl ye almış.
2000 model golf 4 aldı otomatik vites ve 24.000 tl ye almış. -
quote:
Orijinalden alıntı: TORSION
2000 model Golf'e o parayı vermek yürek ister, arkadaşın arabayı almaya gitmeden önce yürek yiyip de gitmiş herhalde; satan adam da ne sevinmiştir be... Hayır abi hiç mi açıp ilan bakmıyorsun, çıkıp otopazarında gezmiyorsun hadi onu geç galericiler bile o arabanın 150.000 altı değişensizini 19 civarına satıyor. O araba şehir içi çok yoğun trafikte 13-14lt LPG yakar, şehir dışı yavaş gitmek kaydıyla 8-9lt LPG yakar. Şehir içi hafif trafikte 11-12lt LPG yakar. Buradan yola çıkarak aracın ortalama tüketiminin en aşşağı 28-30 kuruş olacağını çıkartabiliriz.
yakıt konusunda haklısınız ama 1.galeride temiz golf olmaz 2. en az 5 el değiştirmiş golf 150 binde olmaz 3. hadi oldu diyelim en az 22 bine satılır.Ha ben alır mıyım almam ama Hindistan'da öküz bizde VW
-
karma ortalaması 28 kuruş tabi buna benzin dahil değil . 2002 primeline orjinal 75000 de ikinci sahibi tanıdıkdan 22 bine alıştık -
24 bin 2000 model golfe verdikten sonra yakıtı problem etmemesi gerekir diye düşünüyorum.Yediği kazığı yakıttan tasarruf ederek kurtaramaz
Golf 4 almış hem de 24.000 liraya....
Diyecek söz bulamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: turgay0651
quote:
Orijinalden alıntı: TORSION
yakıt konusunda haklısınız ama 1.galeride temiz golf olmaz 2. en az 5 el değiştirmiş golf 150 binde olmaz 3. hadi oldu diyelim en az 22 bine satılır.Ha ben alır mıyım almam ama Hindistan'da öküz bizde VW
Galeri olarak vurgulamamın sebebi bu kişileri kar amacı güderek piyasasından ortalama 1.000TL fazla sattığıydı. Diğer yazdıklarınız için bir şey dile getirmek istemiyorum, 22'e alan kişi hakkında kafamda soru işareti kalır.
Konu sahibi arkadaşa yönelik şunu söyleyebilirim.. Türk insanı kompleksli ve takıntılı bir kişiliğe sahip genel olarak. O rakamlara çok daha genç Golf V, dizel-benzinli Astra H, FocusII gibi araçlar almak varken insanların neden gidip Golf IV aldığı tartışmaya değer bir konu. Bir insan bile bile ve isteyerek kendi için kötü olacak bir şey niye yapar? İşte bu noktadan sonra akıl ve mantık aramıyorum ve sorgulamayı kesiyorum. Ben de VW sahibi oldum çok farklı araçlara da bindim, satarken hiç sorun yaşamadığım genç, tertemiz ve cüzdanıma daha az yük bindiren araçlar dururken VW satarken araba kusurlu ve cebime daha fazla yük olmasına rağmen daha kolay müşteri buldum. İronik bir durum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Keomaa
24 bin 2000 model golfe verdikten sonra yakıtı problem etmemesi gerekir diye düşünüyorum.Yediği kazığı yakıttan tasarruf ederek kurtaramaz
sadece 25 kurus muu yakıyo gercekten otomatık ustelık -
Arkadaşın yaptığı hatanın farkına varmış kendini yakıtla avutmaya çalışıyor bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: makturk42
Arkadaşın yaptığı hatanın farkına varmış kendini yakıtla avutmaya çalışıyor bence.
o da ne dedıgını bılmıyor 22 ye aldım 2 lıra masraf yaptım dıyo falan. golf agır bı arac 1.6 motor ve otomatık vıtes en kotu 35 kurus sehır ıcı yakar gaz 3 lırayı gectı -
Uzun yolda yakar.Ancak şehir içinde tüp ile 30 kuruştan aşağı yakmaz.Bende Golf 4 sahibiyim.Benzinde bile 40-42 kuruş yakıyor zaten
Ayrıca iyi kazık yemiş.2003-2004 modelleri comfort ve pasifik fiyatı 24.000 dir.
2000 etse etse 18-19.SR motor ve eksik donanım.2001 sonrası 16v motor ve ilave donanımlar var.2001 model bir comfortline bile
en iyi etse 21.500 e gidiyor.Biraz VW sitelerini araştırsa öğrenirdi.Hergün böyle konu açan var kazıkmı yedim diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meissner -- 14 Şubat 2014; 17:58:10 > -
araç asiri pahali yakit tuketimide biraz dusuk soylemis bence. bizdede 2004 golf pasific otomatik var 19 bintlye almistik sade 2 parca boya vardi lpg yoktu 21 e geldi arac. kesinlikle daha fazlasini edecek bir araba değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ticari sıfır araç muayene süresi
- shell enjektör temizleyici yorumları
- skoda kodiaq yorum
- würth cr-dizel enjektör temizleyici yorumları
- toyota corolla klima taktırmak fiyatı
- kia ev5
- byd seal u dm-i forum
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- bmw 2022
- seat arona en dolu paketi hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X