Şimdi Ara

VW GOLF 5 GTi LPG TAKILIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Güzel kumar olur.
    LPG olmuş 3 lira,ben normal arabaya bile taktırırken durup düşünürüm.Hele çift besleme gti'a ?
  • kullananlar var ama uyumluluk konusunda tam bir bilgim yok ayrıca golf 5 gti çift besleme değil tek beslemedir bilmeden sallamayın sadece turbo var lpg de büyük ihtimal sorun çıkarmaz ama yinede kullanan birine danışmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 22 Ocak 2014; 16:54:46 >
  • Lpg takacaksaniz type-r bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık etmeyin araca, gücünüz yetmiyosa GTI a binmeyin satın dizelini alın.
  • Vah ülkem, vah milletim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Vah ülkem, vah milletim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mal adamın değilmi ister lpg takar ister çakmağı çakar yakar şu olayı bi aşamadık yani.

Gtı dan aldığı gücü ve donanımı hangi dizel golften alabilirsin ?

konuyu bende araştırdım avrupada takan çok insan var Türkiyede nadir oldugundan Gti denk gelmedim ama motor sonuç olarak Tfsi ve Audi forumlarında Tfsi200 A4 lare takan epey insan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rene54

Mal adamın değilmi ister lpg takar ister çakmağı çakar yakar şu olayı bi aşamadık yani.

konuyu bende araştırdım avrupada takan çok insan var Türkiyede nadir oldugundan Gti denk gelmedim ama motor sonuç olarak Tfsi ve Audi forumlarında Tfsi200 A4 lare takan epey insan var.

Kimse mal adamin degil, mal benim dememis zaten. Mal sahibi sormus, insanlar yardimci olmaya calisiyor. Lpg fani oldugunuz her halinizden belli, yardim edip hosunuza gitmeyen dogrulari soyleyen arkadaslara bu sekilde cikismaniz sizce hos mu?

Konu acan arkadasa gelince, turbolu aracta lpg biraz kumardir. Ekonomisi tartisilir (acabilecegi sorunlari dusunursek). Tabi cikarmayadabilir. Arkadasim 1.6 turbo astra gtc ye takti sorunsuz bindi sorunlar baslayinca satti. Fakat sahsen onermem. Araca yazik.

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarist1186

quote:

Orijinalden alıntı: rene54

Mal adamın değilmi ister lpg takar ister çakmağı çakar yakar şu olayı bi aşamadık yani.

Kimse mal adamin degil, mal benim dememis zaten. Mal sahibi sormus, insanlar yardimci olmaya calisiyor. Lpg fani oldugunuz her halinizden belli, yardim edip hosunuza gitmeyen dogrulari soyleyen arkadaslara bu sekilde cikismaniz sizce hos mu?

Konu acan arkadasa gelince, turbolu aracta lpg biraz kumardir. Ekonomisi tartisilir (acabilecegi sorunlari dusunursek). Tabi cikarmayadabilir. Arkadasim 1.6 turbo astra gtc ye takti sorunsuz bindi sorunlar baslayinca satti. Fakat sahsen onermem. Araca yazik.

ben lpg fanı değilim bişeyin fanı olacaksam bu yakıt sistemleriye alakalı bi konu olmazdı zaten.fakat siz şu lpg ye kin besleyen tiplerdensiniz sanırım olabilir bu forumda epey var kimse takmak zorunda değil.
    şuanda zaten dizel arabaya biniyorum yukarıdaki sat vah vah vs. diyen teknik yada tecrübe anlamında hiç birşey içermeyen arkadaşların yazdığından ne gibi doğrular çıkardınızda bu vicdanperest yazıyı yazdınız bilmiyorum.

herşeyden önce bu tercihe saygıdır bunu kazanmamız gerek kimine göre Gti a tüp takmak saçmadır kimide göre Gti a benzinli binip 600 kuruş yakmak saçmalıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Vah ülkem, vah milletim...

2x
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.