Şimdi Ara

vw cc 1.4 tsi kullanan var m (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
11.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

CC alabiliyorsan tabiki CC.18 jant cam tavan içi de bej olursa tadından yenmez Eğer CC'den vazgeçip S60 yönelirseniz hata yaparsınız.Değer kaybı servis azlığı 10 binde bir servis zorunluluğu yüksek servis fiyatları vs.Bence o parayla S60 alacaksınız yerine highline Passat alın çok daha mantıklı.Kaldı ki CC'ye dae diyenler arkasına S60'ın içine binmemişler anlaşılan.S60 cidden dar bir araba.Volvo iyi güzel ama Türkiye'de yaşıyorsan Volvo yaramaz.

s60 da servis aralığı benzinli de 20bin km

servis fiyatları ve değer kaybı konularında da hatalısın

ikinci el s60 ların fiyatlarını bir araştır bence

kalite ve güvenlik konularında passat ın bariz üzerinde yer alan bir araca yaramaz gibi yorumlar yaparak da bilgisizliğini ispatlıyorsun zaten

cc nin kapısı koptuğu fiyasko ile bitirdiği güvenlik testini Volvo s60 çekirdek çitler gibi rahatlıkla geçti

Şimdi gençsin kanın kaynıyor anlıyorum ama yinede üslubumu bozmadan cevap vereceğim size.Ben Volvo yaramaz derken Türkiye için dedim yazdığımı düzgün okuyun.Benzinli için 20 bin olabilir ben dizel araçları karşılaştırıyorum.Volvo dizelleri 10 binde bir çağırıyor.Kaldı ki değer kaybı bugün al seneye sat değil bundan 4 sene sonra o aracın değer kaybı inanılmaz boyutta olur kilometre yıpranmışlık eklersek.Ayrıca çok övdüğün S60'ların deri koltukları o kadar dandik ki uzun süre kullanımda anında yıpranıyor.Tercih şansı olsa S60 mı Passat mı diye Passat derim bence daha üstün daha geniş daha konforlu.Volvo daha güvenli olabilir ona bir şey diyemem.Eğer konuya CC dahil olursa CC açık ara iki aracı da siler atar.Ayrıca herkes sizin görüşünüzde olacak diye bir şey yok bana göre S60 Passat'ın yanında şansı olmayan bir araç kaldı ki zaten satışlar bunu göateriyor.İyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar,

bugün orta derece pazar trafiğinde vw cc 1.4 tsi bluemotion aracımla 100-110 km/h hızla toplamda 150 km'lik bir yol yapıp giderken 6.3, dönerken 4.9 ortalama yakıt değeri aldım. daha da aşağısına inilir mi bilemiyorum. araçta 5 yetişkin vardı ayrıca. ilk kez bu kadar sakin kullandığımı belirtmek isterim. normalde, yer yer sert sürüşlerde aldığım değerler ise ortalama 8 lt/100km istanbul şehir içi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulholland dr. -- 25 Mayıs 2014; 22:06:19 >
  • Bir tanıdığımız 1,6 Tdi passat aracını satıp, 1,4 cc aldı
    Hakikaten ikiside çok iyi ama cc bir başka güzel:) yol tutuşu çok başarılı,
    Bağdat caddesi Migros'u geçince sola sert viraja 100le girdik ve araba harikaydı,
    Beklemediğim bir yol tutuşu vardı, lastikler good year bu arada.
    İçi çok çok iyi, hele ki ön kapıyı açınca çıtanın olmaması ayrı dünyalara götürüyor,
    Hele ki "tok kapı sesi" diye tabir ettikleri o şeyi bir duymanızı isterim:)
    Kapı kağanında ki o ses cc'de zirve :)
    Kesinlikle tavsiye ederim:)

• quote:

quote:

quote:

CC alabiliyorsan tabiki CC.18 jant cam tavan içi de bej olursa tadından yenmez Eğer CC'den vazgeçip S60 yönelirseniz hata yaparsınız.Değer kaybı servis azlığı 10 binde bir servis zorunluluğu yüksek servis fiyatları vs.Bence o parayla S60 alacaksınız yerine highline Passat alın çok daha mantıklı.Kaldı ki CC'ye dae diyenler arkasına S60'ın içine binmemişler anlaşılan.S60 cidden dar bir araba.Volvo iyi güzel ama Türkiye'de yaşıyorsan Volvo yaramaz.

kalite ve güvenlik konularında passat ın bariz üzerinde yer alan bir araca yaramaz gibi yorumlar yaparak da bilgisizliğini ispatlıyorsun zaten

cc nin kapısı koptuğu fiyasko ile bitirdiği güvenlik testini Volvo s60 çekirdek çitler gibi rahatlıkla geçti

Şimdi gençsin kanın kaynıyor anlıyorum ama yinede üslubumu bozmadan cevap vereceğim size.Ben Volvo yaramaz derken Türkiye için dedim yazdığımı düzgün okuyun.Benzinli için 20 bin olabilir ben dizel araçları karşılaştırıyorum.Volvo dizelleri 10 binde bir çağırıyor.Kaldı ki değer kaybı bugün al seneye sat değil bundan 4 sene sonra o aracın değer kaybı inanılmaz boyutta olur kilometre yıpranmışlık eklersek.Ayrıca çok övdüğün S60'ların deri koltukları o kadar dandik ki uzun süre kullanımda anında yıpranıyor.Tercih şansı olsa S60 mı Passat mı diye Passat derim bence daha üstün daha geniş daha konforlu.Volvo daha güvenli olabilir ona bir şey diyemem.Eğer konuya CC dahil olursa CC açık ara iki aracı da siler atar.Ayrıca herkes sizin görüşünüzde olacak diye bir şey yok bana göre S60 Passat'ın yanında şansı olmayan bir araç kaldı ki zaten satışlar bunu göateriyor.İyi akşamlar.

hocam naptınız bu forumda volvo premiumdur ve rakipleri sadece mercedes bmw ve audi dir .. şimdi kendi fikrime gelicek olursak cc varken ben s60 falan düşünmezdim ayrıca yakıt tüketimi olarak ta o araba için gayet normal ..

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle pek genç sayılmam yaşım 34

burada otomobil sohbeti yapıyoruz .

Volvo amacına uygun kullanıldığında bizde de işe yarar.

Volvo işe yaramaz şeklinde kestirip atmak bana göre yanlış

değer kaybı konusunda araştırma yapmanı önermiştim yine ezbere konuşmayı tercih ediyorsun

benzinli Volvolarda dahi bahsettiğin yüksek değer kaybı ve yıpranma görülmüyor. deri yıpranması bazı serilerde bazı tiplerde görülmüş olabilir.

neticede bütün Volvolarda görülüyor diyemeyiz kaldı ki s60 geçen sene makyajlandı eleştiri alan yönleri düzeltildi

neticede piyasada 3 yaşındaki Volvo s60 ların durumuna bakabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-boss-auto-dan-2011-volvo-s60-1.6-t4-180-hp-powershift-164447127/detay

Volvo s60 ın satışları düşük diye passat dan kötü bir otomobil diyemeyiz öyle değil mi?

zaten Volvo nun rakibi passat bile değil Premium bir sedandan bahsediyoruz

bütün dünya volvoyu preimium üretici kabul eder ve kıyaslamalarını ona göre yapar

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/mercedes-c-klasse-gegen-bmw-3er-audi-a4-und-volvo-s60-c-klasse-stellt-sich-der-mittelklassekonkurenz-8333489.html

• quote:

Orijinalden alıntı: huqqa

Bir tanıdığımız 1,6 Tdi passat aracını satıp, 1,4 cc aldı
    Hakikaten ikiside çok iyi ama cc bir başka güzel:) yol tutuşu çok başarılı,
    Bağdat caddesi Migros'u geçince sola sert viraja 100le girdik ve araba harikaydı,
    Beklemediğim bir yol tutuşu vardı, lastikler good year bu arada.
    İçi çok çok iyi, hele ki ön kapıyı açınca çıtanın olmaması ayrı dünyalara götürüyor,
    Hele ki "tok kapı sesi" diye tabir ettikleri o şeyi bir duymanızı isterim:)
    Kapı kağanında ki o ses cc'de zirve :)
    Kesinlikle tavsiye ederim:)

migros dan direk sol yaptınız ve 100 km hızla

valla cc ile passat ı yan yana koysalar 40 kere passat alırdım , kafamın tavana değdiği kasvetli bir araç psikolojimi bozardı...

http://www.youtube.com/watch?v=O6M-Gf0pIis

• O senin zevkin kardeşim :)

Barlar sokağına girişi demiyorum:)
    Starbucktan devam edince sola kıvrılan yolu diyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mulholland dr.

selamlar,

bugün orta derece pazar trafiğinde vw cc 1.4 tsi bluemotion aracımla 100-110 km/h hızla toplamda 150 km'lik bir yol yapıp giderken 6.3, dönerken 4.9 ortalama yakıt değeri aldım. daha da aşağısına inilir mi bilemiyorum. araçta 5 yetişkin vardı ayrıca. ilk kez bu kadar sakin kullandığımı belirtmek isterim. normalde, yer yer sert sürüşlerde aldığım değerler ise ortalama 8 lt/100km istanbul şehir içi.

Vay çok iyiymiş. Fiyatı 98 olmuş 95 e bırakırlar 6-7tl de ceviz,xenon,sunroff dadından yenmez. Test sürüsü için aradık bakıcaz

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    +1

• Arkadaşlar Kağıthane'de Coşkun sucuğun orda daireler satılır haberiniz ola.

• CarBuyer C kullanıcısına yanıt
    Passat In çok satması iyi olduğunu göstermez Passat In satılmasında başka sebepler var. Ki Passat alan tanıdıklar s60 a hayran ama diğer sebeplerden dolayı alıyorlar. Iııhs sonucları ortada , city safety zaten muthıs, dış tasarım ve iç konfor da ortada, dsg nin giZli kusuruda ortada tek avantajı 2.el ve o 10000 bakımının fiyatı. Birde iç hacim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.