Şimdi Ara

vw cc 1.4 tsi kullanan var m (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
11.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o sizin hüsnü kuruntunuz, ,,,, ne passatın ne cc nin mondeodan üstün olduğunu düşünmüyorum,, haa ikinci el olarak ve fiyat pahalılığı açısından tur bindirirler o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman fazla söylenecek söz kalmamış, Volvo S60'ınız hayırlı olsun.
  • Babam passati dusunuyordu ilk basta hatta konu actim babami s60 ı 1 ay anlatarak ikna ettim diye fakat yanilmisim icinde s60 in daha iyi oldugunu biliyor hatta soyluyor ama cc yede hayranligi var .Cc istiyor ben de simdi onu arastirayim dedim.bir de insignia var kafamda ama babam begenmiyor o bos bir istek gibi passattan vazgecirim dedim vw den vazgecmiyor bir de muteahhit oldugu icin 2.eli onemsiyor ondan dolayi ama benim icin farketmez cc de iyi araba ins hayirlisi olur.Hocam bir de bisey sorucam biz oyle pek performans beklemiyorus ama s60powershift 160i gecince zorlanmaz dimi?yada corolla gibi yakiti 5 katina cikarmi?Bir de powershift sanziman nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 3 Mayıs 2014; 22:20:53 >
  • Mondeo bana cok itici geliyor.Yeni kasasi super yalniz

• quote:

Orijinalden alıntı: internetyasagi

Mondeo bana cok itici geliyor.Yeni kasasi super yalniz

2.0 TDCİ bir mondeoya bin bütün ön yargıların yıkılacak, iyi bir arabaya servet gömmedende binilebileceğinide göreceksin, hatta gel yanıma ben sana bunu ispat edecem
  • Sen mondeo mu kullaniyorsun?

• S60 da az yakan bir otomobil değil, bu sınıftaki otomobillerden ekonomi beklentiniz fazla olmasın. Volvo'ların servis fiyatları cidden pahalı, dizel S60 10.000 kilometrede servise giriyor, yanlış hatırlamıyorsam benzinli olanları da 15.000 kilometrede bir servise giriyor. Performans anlamında da D sınıfı bir otomobilin 1.6 motoruna göre beklentiyi karşılar diye tahmin ediyorum ama ben bu sınıftaki otomobillere 1.6 motoru da yakıştıramıyorum.

İkinci elde değer bu sınıfta çok fazla olur, bu açıdan kuşkusu olanlara direkt olarak Passat öneririm. Yalnız, S60 ile Passat'ın D sınıfı içinde yer alıyor oluşu, her iki modelin tamamen aynı konumda bulunduğu anlamına gelmiyor. Aralarında ciddi kalite farkları var, zaten Wikipedia gibi kaynaklarda da D sınıfının kendi içinde alt başlıklardan meydana geldiğini görebiliyoruz, ne yazık ki bu forum daha bunu öğrenemedi.
  • evet, o resimdekinin aynısını
  • 1.6d cok az yakiyor hocam 18kurus bizde 1.4corolla vardi oda az yakiyordu ama babam 180 200 160 derken cc nin bile yakmayacagi yakiti yakti cunku cok zorlandi. Belki ayni makus talih s60 da da olur yolculuk istanbul-Ordu arasiydi yil 2010 o zman daha ucuz olmasina ragmen 400 e yakin yakti

• Hocam superb al hem donanım hem tüketim hem fiyat olarak üzmez seni.

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    E serisine skoda amblemi koy babam yine almaz,ama super b ye mersedes amblemi koy o zaman alir.

• Diyelim ki s60aldik beygir artirimi nasil yapiliyor ? Kopru alti tarzi yerlerde mi yoksa bunu yapan yerler mi var? Guvenilirmi? Kac paraya cikiyor? Ne kadar faydasi oluyor?

• Benimde baktığım bir araç.Lakin bu aracın 10 lt altında İSTANBUL'da yakması imkansız gibi.
    Görüntüsü çok güzel iç kısmı sade ve şık.Ederi bence biraz fazla.95 bin gibi olsa daha ii olurdu.
  • S60 dahami mantikli acaba?

• 1.5 yıldır cc kullanıyorum.Çok memnunum.. kullanan birkaç arkadaşımda çok memnun. genelde Antalya merkez de kullanıyorum.. arada bir Manavgat ve Alanya'ya gidiyorum. o yolu bilenler trafiğin yoğun olduğunu ve trafik ışığının çok olduğunu bilirler. sakin kullanıyorum..Ortalama 8-9 litre yakıyor(Bluemoniniton)... ben hiç düşünmeden almanı tavsiye ediyorum.. çok fazla yol yapmayacaksan 2.0 dizelini hiç düşünme..Aracın duruşu çok güzel..performansında hiçbir sıkıntı yok..malzeme kalitesi bildiğimiz volkswagen kalitesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.soner -- 9 Mayıs 2014; 15:44:02 >
  • CC alabiliyorsan tabiki CC.18 jant cam tavan içi de bej olursa tadından yenmez Eğer CC'den vazgeçip S60 yönelirseniz hata yaparsınız.Değer kaybı servis azlığı 10 binde bir servis zorunluluğu yüksek servis fiyatları vs.Bence o parayla S60 alacaksınız yerine highline Passat alın çok daha mantıklı.Kaldı ki CC'ye dae diyenler arkasına S60'ın içine binmemişler anlaşılan.S60 cidden dar bir araba.Volvo iyi güzel ama Türkiye'de yaşıyorsan Volvo yaramaz.

• Ortaokullu bebelerin açtığı şu "babam ne alsın?" konularından gına geldi artık . Millet de oturup ciddi ciddi cevap yazmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

CC alabiliyorsan tabiki CC.18 jant cam tavan içi de bej olursa tadından yenmez Eğer CC'den vazgeçip S60 yönelirseniz hata yaparsınız.Değer kaybı servis azlığı 10 binde bir servis zorunluluğu yüksek servis fiyatları vs.Bence o parayla S60 alacaksınız yerine highline Passat alın çok daha mantıklı.Kaldı ki CC'ye dae diyenler arkasına S60'ın içine binmemişler anlaşılan.S60 cidden dar bir araba.Volvo iyi güzel ama Türkiye'de yaşıyorsan Volvo yaramaz.

s60 da servis aralığı benzinli de 20bin km

servis fiyatları ve değer kaybı konularında da hatalısın

ikinci el s60 ların fiyatlarını bir araştır bence

kalite ve güvenlik konularında passat ın bariz üzerinde yer alan bir araca yaramaz gibi yorumlar yaparak da bilgisizliğini ispatlıyorsun zaten

cc nin kapısı koptuğu fiyasko ile bitirdiği güvenlik testini Volvo s60 çekirdek çitler gibi rahatlıkla geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

CC alabiliyorsan tabiki CC.18 jant cam tavan içi de bej olursa tadından yenmez Eğer CC'den vazgeçip S60 yönelirseniz hata yaparsınız.Değer kaybı servis azlığı 10 binde bir servis zorunluluğu yüksek servis fiyatları vs.Bence o parayla S60 alacaksınız yerine highline Passat alın çok daha mantıklı.Kaldı ki CC'ye dae diyenler arkasına S60'ın içine binmemişler anlaşılan.S60 cidden dar bir araba.Volvo iyi güzel ama Türkiye'de yaşıyorsan Volvo yaramaz.

kalite ve güvenlik konularında passat ın bariz üzerinde yer alan bir araca yaramaz gibi yorumlar yaparak da bilgisizliğini ispatlıyorsun zaten

cc nin kapısı koptuğu fiyasko ile bitirdiği güvenlik testini Volvo s60 çekirdek çitler gibi rahatlıkla geçti

Boşver Akif, her ikisi de D sınıfı içinde yer aldığı için ikisini de kıyaslayabilecek olanların bulunduğu bir ortamdayız. Passat diyerek geçiştirmek lâzım.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Boşver Akif, her ikisi de D sınıfı içinde yer aldığı için ikisini de kıyaslayabilecek olanların bulunduğu bir ortamdayız. Passat diyerek geçiştirmek lâzım.

Mutalaka neyin ne olduğunu bilen insanlar vardır doğru söylüyorsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.