Şimdi Ara

VW cc 1.4 tsi dezavantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
13.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW cc 1.4 tsi dezavantajları bahsedermisiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

VW CC 1.4 TSI Dezavantajları

Volkswagen CC 1.4 TSI, şık tasarımı ve güçlü motoru ile ilgi çeken bir araçtır. Ancak, tüm araçlar gibi, CC 1.4 TSI'ın da dikkate alınması gereken bazı dezavantajları bulunmaktadır.

Yüksek Yakıt Tüketimi: 1.4 litrelik TSI motor, performansı nedeniyle takdir edilmesine rağmen, yakıt tüketimi konusunda bazı eleştirilere maruz kalmaktadır. Şehir içi sürüşlerde yakıt tüketimi 100 km'de 10 litreye kadar çıkabilmektedir.

Zayıf Şanzıman: Bazı CC 1.4 TSI kullanıcıları, özellikle yüksek hızlarda vites geçişlerinin sarsıntılı olabileceğini bildirmektedir. Bu sorun, aracın DSG şanzımanından kaynaklanmaktadır.

Pahalı Bakım Maliyetleri: Volkswagen modelleri genellikle yüksek bakım maliyetleriyle bilinir ve CC 1.4 TSI de bu konuda bir istisna değildir. Düzenli bakım ve onarımlar önemli bir mali yük oluşturabilir.

Sınırlı Bagaj Alanı: CC'nin şık coupe tasarımı nedeniyle bagaj alanı oldukça sınırlıdır. Aileler veya sık seyahat edenler için bu, önemli bir dezavantaj olabilir.

Kullanıcı Yorumlarındaki Diğer Dezavantajlar: CC 1.4 TSI sahiplerinin çevrimiçi paylaştığı yorumlara göre, diğer bazı dezavantajlar şunlardır:

• Sert süspansiyon
    • Gürültülü kabin
    • Küçük arka koltuklar
    • Düşük yerden yükseklik

Bu dezavantajları göz önünde bulundurmak, VW CC 1.4 TSI satın almayı düşünenler için önemlidir. Bu bilgiler, bilinçli bir karar vermelerine ve aracın ihtiyaçlarına uygun olup olmadığını değerlendirmelerine yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dsg .
  • 1-Dıştan çok büyük ve geniş bir araba olmasına rağmen, içi dar bir araba.
    2- 1.4 motor olduğu için az yaktığı zannediliyor.
  • http://www.oto-park.com/haberler/makyaj-mucizesi-volkswagen-cc-14-tsi/967

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memo99

VW cc 1.4 tsi dezavantajları bahsedermisiniz

1-160lık aşırı besleme motor problem çıkarma ihtimali yüzünden üretimden kaldırılacak,yerini act teknolojili 140hp 1.4 alacak.
    2-DSG bizzat firma tarafından sorunlu olduğu açıklanmış bir şanzıman.
    3-IIHS nin yaptığı çarpışma testinde paramparça olmuş,akordiyona dönmüştür:

• Motor bazında bakarsak parçalı fonksiyon gibi düşünmeliyiz..

x=yapılan km.

0<x<100 ; düşük (sayılabilecek) yakıt tüketimi, güzel performans..
    100<x<200 ; turbo kompresör gibi başlıca ve pahalı arızalar..
    200<x<... ; bilen yok gibi birşey ne olacağını, akibetini..
  • quote:

dıştan geniş içten dar, uzun yolda rüzgar sesi fazla (passata göre) konsol tıkırtısı var, dsg sorun çıkarmazsa süper çıkarırsa kötü :) ama görüntüsü süper bmw 5.20 kadar prestiji var beah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vw cc 1.4 tsi kullanan var m
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

dıştan geniş içten dar, uzun yolda rüzgar sesi fazla (passata göre) konsol tıkırtısı var, dsg sorun çıkarmazsa süper çıkarırsa kötü :) ama görüntüsü süper bmw 5.20 kadar prestiji var beah.

Bence 5.20yi de geçer tipi. canlisini az gordugumuz icin tabi. simdi her sokakta bi 5.20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

quote:

quote:

Bence 5.20yi de geçer tipi. canlisini az gordugumuz icin tabi. simdi her sokakta bi 5.20

o kadar de değil dostum 5.20 nin kalıbı yeter yapma ben sadece 5.20 nin yanında ezik kalmaz demek istedim.

• Güvenlik
    Dsg
    Yakıt
  • Dogus oto

• O kaza testinden sonra geri kalanı kusursuz olsada alıp binmem.
  • Yakıtı(10lt altı çok zor biraz agresif kullanımda 13-15lt)5000tl ye lpg takılabiliyor.

• dsg kaza testi bilmemde bu araç 1.4 motoru nasıl kaldırıyor anlamıyorum burda 3600 cc ya gerçekten bu motor yetiyor mu?
  • Manuel olanının dezavantajı yok. Alıp güle güle kullanın.
  • Güvenlik güvenlik deniyor da, tamam şu yukarıdaki test daha iyi olabilirdi; ama trafikte çoğu zaman araçlar birbirine çarpıyor, CC bu C segmentlerine çarpsa alayı yalan olur.

Q7 ilk kasası 4 yıldızlı, BMW 5 serisi de öyle. Eee Polo olsun Fiat 500 olsun bunlar hep beş yıldız. Çarpışınca ne olur siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Manuel olanının dezavantajı yok. Alıp güle güle kullanın.

O aracın manueli yok sener bey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

quote:

quote:

o kadar de değil dostum 5.20 nin kalıbı yeter yapma ben sadece 5.20 nin yanında ezik kalmaz demek istedim.

antalyada aşiri 5.20 var. hic dikkat cekmiyor hatta o kadar alıştı ki göz, itici gelmeye başladı. cc'yi en fazla 5-10 kez gördum, beyazi ciddi anlamda klas bi arac ve yüzü 5.20 gibi eskimedi gozumde. bunu anlatmaya calistim.

• Yakıt, ama d sınıfı araçlar için pek problem değildir sanırım.
    Ayrıca euro ncapte rezil olmuştur o kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

1-160lık aşırı besleme motor problem çıkarma ihtimali yüzünden üretimden kaldırılacak,yerini act teknolojili 140hp 1.4 alacak.
    2-DSG bizzat firma tarafından sorunlu olduğu açıklanmış bir şanzıman.
    3-IIHS nin yaptığı çarpışma testinde paramparça olmuş,akordiyona dönmüştür:

İlgimi çeken bir araçtı ama açıklamalarından sonra;

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.