Şimdi Ara

VW CADDY’YE 1.4 TSI SEÇENEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Bunlar basbayağı ticari araç. Ailesini seven bunlara bindirmez. Ülkemizde insanların tercih etme sebebi vergi oranları.

İnsanlar Avrupa’da aile aracı bakacaksa Touran, Sharan, Scenic, Espace, S-Max, Galaxy gibi MPV’lere yöneliyor.

Alıntıları Göster
    Multivan,Caddy kombi,Caravelle,Crafter California versiyonları binektir.Tüm dünyada böyle.Beni yormayın.

VW CADDY’YE 1.4 TSI SEÇENEĞİ

VW CADDY’YE 1.4 TSI SEÇENEĞİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bunlar basbayağı ticari araç. Ailesini seven bunlara bindirmez. Ülkemizde insanların tercih etme sebebi vergi oranları.

İnsanlar Avrupa’da aile aracı bakacaksa Touran, Sharan, Scenic, Espace, S-Max, Galaxy gibi MPV’lere yöneliyor.

Alıntıları Göster
    Çok dengesizce bir yorum olmuş caddy bir çok binek c segmenti araclarda dahil onlardan iyidir hem kalite hem konforda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necdetdoni N kullanıcısına yanıt
    1.4 tsi gerçekten performanslı.Hayirli olsun güzel tercih ne kadara aldınız acaba.Aracin 0_100u 10.8 saniye.Son hiz 180.Ben şahsen 2.0tdi alacağıma ikinci el 1.6 tdi son kasa aldım.Hem vergiden hem adblue denen şeyden kurtuldum.Sizde mantikli olanı yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 21 Kasım 2018; 15:50:33 >
  • ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..
    Aracı 123.000 tl ye aldım..70.000 tl de 12 ay faizsiz kredi kullandım Vdf den
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu araçlar yurt dışında kombi olarak satılıyor ve buna göre üretiliyor.Doblo Amerikada mpv olarak 2.0 satılmakta.Ve caddyde darbe ANINDA katlanan direksiyon ve pedallar ,ikinci çarpışma önleme sistemi vb ozellikler bulunmakta.Yeni connect te benzer sistemler bulunmakta.Bu araçlara ailemi bindirmem demek biraz talihsiz bir yorum olmuş.

• ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Benim tezimi doğruluyorsunuz aslında. Sebep vergi oranları işte. Touran ile Caddy aynı fiyatta olsa kim Caddy alır? Yük taşımak isteyen adam Caddy alır. Olay bu kadar basit. Kuşu böceği karıştırmadan, sıfır araçlara bakarak yorum yapıyorum :) Yoksa yeni ticari araçların kuş serisinden vs güvenli olduğunu tartışmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Multivan,Caddy kombi,Caravelle,Crafter California versiyonları binektir.Tüm dünyada böyle.Beni yormayın.

Alıntıları Göster
    Sen o Caddy görselini VW binek kısımdan mı ticari kısımdan mı aldın İlhan? Adamlar tabi ki malını pazarlayacak. Ama binek amaçla üretilen bir araba olmadığı aşikar.

Git önce bir MPV ile uzun yola çık sonra da Caddy tarzı bir hafif ticari ile. Sonra gel burda fikrini alalım İlhan. Biraz yoracağız artık seni paşam. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 21 Kasım 2018; 18:30:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Üstadım,
    50 yaşındayım ve en az 20 arabam oldu..

2000 yılından beri hep sıfır arabaya bindim.Son 4 arabam Dizel di... ama hiç yarı yarıya yakan bir dizel aracım olmadı :) Hiç benzinle 60 tl ye gittiğim yolu dizel ile 30 tl ye gitmedim..

ilk mesajımda bir haftalık kullanım sonucu edindiğim verileri yazdım zaten.Şu anda aracımın Km si 680 ortlama yakıt 6.4lt/km görünüyor yol bilgisayarın da..Sattığım transporter da 104k ve 6.8 km/lt idi

Sanıyorum sizin bahsettiğiniz yakıt tüketimi "1.4TSI Caddy yüklü halde 15 litre yakar, 2.0TDI yüklü halde Maxi şase ile bile şehir içi 8 litreyi geçmiyor hayvani kullanımda." dediğiniz "Hayvani" durum ile ilgili olsa gerek..

Ben aracımı "insan" gibi sürmeyi yeğliyorum..

Man Scania gibi araçları neden Caddy ile karşılaştırıyorsunuz ki? onlar 50 tonluk tır üretiyor.. tabiiki Tork önemli bu araçlar da ve yıl da 300.000 km yapıyorlar..Dizelin benzine göre daha ekonomik olduğu bir gerçek.

Ve son olarak Dizel yada benzin bir tercih meselesidir..Senede 1500 tl kar edeceğim diye motor gürültüsü dinlemek istemiyorum :) Zaten Avrupa Amerika gibi yerlerde Dizel yavaş yavaş yasaklanmaya başladı

Haa bizim ülkemizde olurumu?olmaz..o da bizim ayıbımız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necdetdoni -- 21 Kasım 2018; 18:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Lütfen şu panel van araçlar tabuttur algısını bi bırakın bi ilerleyin ya... Bu memleketin 4te1i hala toroslara kuş serisine canını emanet ediyor. Bir o kadarı da B segment ve 10 yaşını geçmiş metal yorgunluğu olan, airbagi patlayıp patlamayacağı belli olmayan eski araçlara biniyor. Bir o kadar da kazalı, airbagi emniyet kemeri kandırılmış aslında işlevini yerine getirmeyen yeni model araç dolanıyor piyasada...

2018 model bir panel van bunların alayından daha güvenlidir.

Paramız var da bahsettiğiniz 300bin TL üzerinde satılan sıfır MPV lerden almıyoruz sanki?

Alıntıları Göster
    Ailemi bindirmem dediği araçta 8 tane hava yastığı (perde hava yastigi 2018de mevcut)var.Polo da 2 hava yastığı olduğunu düşününce umarım ironi yapmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 21 Kasım 2018; 21:0:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: necdetdoni

Teşekkür ederim..
    Aracı 123.000 tl ye aldım..70.000 tl de 12 ay faizsiz kredi kullandım Vdf den
    Hocam bu arada aracınızda perde hava yastığı mevcut 2018 modellere özgü

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Benzinli CLS ler turkiyeye getirilmiyor.

• quote:

Sen o Caddy görselini VW binek kısımdan mı ticari kısımdan mı aldın İlhan? Adamlar tabi ki malını pazarlayacak. Ama binek amaçla üretilen bir araba olmadığı aşikar.

Git önce bir MPV ile uzun yola çık sonra da Caddy tarzı bir hafif ticari ile. Sonra gel burda fikrini alalım İlhan. Biraz yoracağız artık seni paşam. ;)

Alıntıları Göster
    Touran'ın caddy daha konforlu olduğunu 80 yaşındaki dedem de biliyor.Sürekli ticari ticari ticari diye geziliyor onu söylüyorum.

Bu arabalar her yerde combi diye geçiyor, aileler satın alıyor ve buda normal.

• necdetdoni N kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.
    1.4 TSİ VW’nin efsane motorudur, Caddy’de bile keyif verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Touran'ın caddy daha konforlu olduğunu 80 yaşındaki dedem de biliyor.Sürekli ticari ticari ticari diye geziliyor onu söylüyorum.

Bu arabalar her yerde combi diye geçiyor, aileler satın alıyor ve buda normal.

Alıntıları Göster
    O zaman dedenden biraz feyz al İlhan. ;) Bu araçların üretim amacı ticaridir. Olay bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Güle güle kullanın.
    1.4 TSİ VW’nin efsane motorudur, Caddy’de bile keyif verir.
    Çok teşekkür ederim
  • Tekrar merhabalar..

Aracı 10 gündür kullanıyorum. ilk aldığım yakıt dün bitti ayrıntılar şöyle.

Aracı yüzde 95 oranda uzun yol da (Alanya Side arası 70 km)2 veya 3 kişi + 100 kg kadar malzeme ile kullandım..Yolda yaklaşık 10 kadar kırımızı ışık bulunuyor..80 ila 110 km arası sürat yaptım

Geri kalan yüzde 5 de ise; 100 kg yük hiç inmedi,araç Alanya içinde kullanıldı fakat mesafeler çok kısa..

Aracı aldığım gün depo yu fullemiştim ve sfırlamıştım(55 lt)..Dün ışık yandı ve Benzin aldım..

Depo 53 lt aldı 340 tl ödedim..Araç ilk depo ile 835 km yol yaptı.. bu da km de 407 kuruş yaktı oluyor..

Sanırım ilerleyen zamanda biraz daha düşer..akaryakıt indirimleri de sürerse aynı şartlar da 380 390 kuruş bandına oturur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: necdetdoni

Tekrar merhabalar..

Aracı 10 gündür kullanıyorum. ilk aldığım yakıt dün bitti ayrıntılar şöyle.

Aracı yüzde 95 oranda uzun yol da (Alanya Side arası 70 km)2 veya 3 kişi + 100 kg kadar malzeme ile kullandım..Yolda yaklaşık 10 kadar kırımızı ışık bulunuyor..80 ila 110 km arası sürat yaptım

Geri kalan yüzde 5 de ise; 100 kg yük hiç inmedi,araç Alanya içinde kullanıldı fakat mesafeler çok kısa..

Aracı aldığım gün depo yu fullemiştim ve sfırlamıştım(55 lt)..Dün ışık yandı ve Benzin aldım..

Depo 53 lt aldı 340 tl ödedim..Araç ilk depo ile 835 km yol yaptı.. bu da km de 407 kuruş yaktı oluyor..

Sanırım ilerleyen zamanda biraz daha düşer..akaryakıt indirimleri de sürerse aynı şartlar da 380 390 kuruş bandına oturur..
    Kmde 407 kuruş olmaz 40.7 kuruş olur.

Ayrıca yol bilgisayarı verilerini paylaşsanız daha nesnel bir paylaşım olurdu.

Litre fiyatı sürekli değişken bir durum. Ortalama hız ve ortalama tüketim ekranını paylaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.