Şimdi Ara

VW CADDY’YE 1.4 TSI SEÇENEĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceazr27

Hocam bu arada aracınızda perde hava yastığı mevcut 2018 modellere özgü

Alıntıları Göster
    Sadece 2018 modellerde değil, bildigim kadarıyla makyajli kasalar ciktigindan beri perde havayastigi comfortline modelden itibaren standart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necdetdoni

Teşekkür ederim..
    Aracı 123.000 tl ye aldım..70.000 tl de 12 ay faizsiz kredi kullandım Vdf den
    Hayırlı olsun güzel tercih.

Caddy ticari arac bünyesindedir fakat reklamlarinda dikkat edin reklamin sonunda Vw ambleminin altinda ticari araç ibaresi yoktur. Ama bir transporter veya amarokun reklaminda bu ibareyi gorursunuz. Bu nedenle Vw Ag' de aracın binek olarakta tercih edilebilecegini soyluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

O zaman dedenden biraz feyz al İlhan. ;) Bu araçların üretim amacı ticaridir. Olay bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    Hocam üretim aracı ticari değildir ama bizim ülkemizde ticari olarak geçer.Bunun sebebi düşük ötv için.Caddynin bagaj bölümünde yan saklama kol koyma yerleri var.Avrupada 7 kisilik satılıyor aynı zamanda 4x4.Bunlar bize mpv amaçlı üretildiğini gösterir.Ac bak ncapa Caddy connect rifterin sınıfı Mini Mpvdir.Connect avrupada 7 kisilik binek araçtır.Ayni zamanda rifterde o şekilde.

• quote:

Hocam üretim aracı ticari değildir ama bizim ülkemizde ticari olarak geçer.Bunun sebebi düşük ötv için.Caddynin bagaj bölümünde yan saklama kol koyma yerleri var.Avrupada 7 kisilik satılıyor aynı zamanda 4x4.Bunlar bize mpv amaçlı üretildiğini gösterir.Ac bak ncapa Caddy connect rifterin sınıfı Mini Mpvdir.Connect avrupada 7 kisilik binek araçtır.Ayni zamanda rifterde o şekilde.

Alıntıları Göster
    Caddy, Almanya’da da ticari araç kısmında geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir abimizin 2000 CC 102 HP olan versiyonuna biniyorum çok sakin kullanımda bir depo 800 km gidiyor.

Ve şunu belirtmek istiyorum ki şu arabanın MPV sınıfından olduğunu iddaa etmek bile yanlış.Arka camları açılmayan her yeri sunta kalitesindeki plastikle kaplı bir araçtan bahsediyoruz rica ediyorum.

• Tr de araba sahibi olmak araba kullanmak ciddi Psikoloji işi.

Senede 20.000 km yapan ve ticari araç ihtiyacı olan bir insanın 1.4 Tsi Dsg Kedi alması ise ayrı sabır ve Psikoloji isteyen bir iş.

Şu arabanın karma 8.0 litre benzin tüketmesi iş değil.

Fakat 2.0 tdi dsg nin 8.0 litre mazot tüketmesi için ağır şartlar gerekli.

Ve üzülerek söylüyorum ki sessiz sedasız satışa giren Caddy Tsi Dsg yine ÇIT bile çıkarmadan satıştan kalkcak. 2.0 Tdi Dsg ler ise hem 0 km hem 2. Elde tutmaya satılmaya devam edecek. Malesef ülkemiz öyle kolay kolay değişim kabul eden bir yer değil.

Tdi almadığınz için sizi yanlış bir tercih yapmış olarak görüyorum.

Bide bu arabaları avrupada aile aracı olarak satıyorlar Tr de vergi avantajı olsun diye ticari gösteriyorlar diyen arkadaşa istemsizce güldüm. Herşey bi tarafa şu arabayı Vw bayisinde Binek Oto satan ST nin masasından bile alamıyorsun kalk karşıya git diyor adam 😬

• quote:

Kırk yıllık ticariyi mpv yaptınız ya...

At arabasındaki süspansiyon sistemine sahip, arka camları açılmayan, sunta kaplamaları olan mpv mi olur, siz inanıyor musunuz yazdıklarınıza?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Kasım 2018; 9:53:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kmde 407 kuruş olmaz 40.7 kuruş olur.

Ayrıca yol bilgisayarı verilerini paylaşsanız daha nesnel bir paylaşım olurdu.

Litre fiyatı sürekli değişken bir durum. Ortalama hız ve ortalama tüketim ekranını paylaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    VW CADDY’YE 1.4 TSI SEÇENEĞİ

VW CADDY’YE 1.4 TSI SEÇENEĞİ

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Tr de araba sahibi olmak araba kullanmak ciddi Psikoloji işi.

Senede 20.000 km yapan ve ticari araç ihtiyacı olan bir insanın 1.4 Tsi Dsg Kedi alması ise ayrı sabır ve Psikoloji isteyen bir iş.

Şu arabanın karma 8.0 litre benzin tüketmesi iş değil.

Fakat 2.0 tdi dsg nin 8.0 litre mazot tüketmesi için ağır şartlar gerekli.

Ve üzülerek söylüyorum ki sessiz sedasız satışa giren Caddy Tsi Dsg yine ÇIT bile çıkarmadan satıştan kalkcak. 2.0 Tdi Dsg ler ise hem 0 km hem 2. Elde tutmaya satılmaya devam edecek. Malesef ülkemiz öyle kolay kolay değişim kabul eden bir yer değil.

Tdi almadığınz için sizi yanlış bir tercih yapmış olarak görüyorum.

Bide bu arabaları avrupada aile aracı olarak satıyorlar Tr de vergi avantajı olsun diye ticari gösteriyorlar diyen arkadaşa istemsizce güldüm. Herşey bi tarafa şu arabayı Vw bayisinde Binek Oto satan ST nin masasından bile alamıyorsun kalk karşıya git diyor adam 😬
    "Yakıtı araç yakmaz şoför yakar" derler.. ben 102 lik transporterım da bile bahsettiğiniz değeri görmedim :) bir mesaj önce eklediğim fotoğraflara bir göz atın..

Şimdi, bende ki ticari araç ihtiyacı biraz farklı..Aslında Caddy tercih eden çoğu kullanıcı gibi daha çok binek, daha az ticari kullanım olarak düşünün..

Örneğin ben müzisyenim.Bagaja 2 speaker,org,mixer ve bir kaç stand koymam gerekiyor.bunlar normal bir aracın bagajına sığmıyor..dahası bende sığmıyorum boy 1.90 olunca yüksek bir araç gerekiyor..
    Üstelik benim ebatlarında birinin normal bir araca binip inmesi de ayrı bir dert..

Haa Caddy aile arabasımıdır?... Evet..öyle satılıyor..buyrun bu da Almanya link i;
    www.volkswagen-nutzfahrzeuge.de
    Caddy | Volkswagen Nutzfahrzeuge
    https://www.volkswagen-nutzfahrzeuge.de/de/modelle/caddy.html

Ticari araçmıdır ..Evet hafif ticari dir..ortada bir arabadır..2 kullanıma da gelir..

Tsi Caddy satar mı satmaz mı? Daha öncede yazdım bu VW nin sorunu..Faraza Sessizce piyasadan çektiler.benim için bir sorun teşkil etmiyor..50 yaşın tecrübesi ile biliyorum ki her araç satılır..
    Ben aldığıma göre başka almak isteyenler de çıkacaktır..Nitekim Bu aracı almaya karar verdiğim de bulduğum 2 araç da bir hafta için de satıldı..Konya da buldum en sonun da..
    Diyelim ki satılmaz..zaten sıfır almışım en kötü 3 beş sene bineceğim..Yeterki kaza bela olmasın..

Tdi den sonra bu araç bana BMV gibi geldi :)
    Benim kullanım ve yol şartlarım da Tdi dan az yakıyor..

Bu durum da en azından benim için yanlış bir tercih değil!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

At arabasındaki süspansiyon sistemine sahip, arka camları açılmayan, sunta kaplamaları olan mpv mi olur, siz inanıyor musunuz yazdıklarınıza?

Alıntıları Göster
    Caddy de sunta kaplama yok ama :)

• Emisyon skandalından sonra ne yapacağını şaşırdı adamlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Caddy de sunta kaplama yok ama :)

Alıntıları Göster
    Bagaj kapağının içi sunta kaplama. Son serilerde değişmediyse makyajlı kasada da bu şekildeydi.
  • quote:

Bagaj kapağının içi sunta kaplama. Son serilerde değişmediyse makyajlı kasada da bu şekildeydi.

Alıntıları Göster
    Doğru..Arka bagaj kapağı sunta..
    Eskiden tüm kapı içleri ve bagaj bölümü sunta idi..Bagaj kapağı hiç dikkatimi çekmemişti doğrusu :)
    Tek kusuru da bu olsun canım :))
  • quote:

Doğru..Arka bagaj kapağı sunta..
    Eskiden tüm kapı içleri ve bagaj bölümü sunta idi..Bagaj kapağı hiç dikkatimi çekmemişti doğrusu :)
    Tek kusuru da bu olsun canım :))

Alıntıları Göster
    Bu fiyat seviyesinde satılan bi ticari için ağır kusur sayılır aslında ama neyse diyelim.

Benim asıl anlatmak istediğim aracın mpv ile alakası olmadığı. Çok ilginç şekilde yılların ticarisine mpv diyorlar, çok enteresan yani. Aile ile kullanılan her araç ticari olmaktan çıkıyorsa pick up, kamyonet tarzı araçlar da binek araç olsun...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Caddyi boşverin onların düzeltilmesi gerekiyor.Biz Connectten bahsedelim arka camlar otomatik süspansiyonlarda bağımsız ve focus üzerine kurulan bir platforma ticari demek abes değil mi?

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Değil, sınıf standartlarını yükselten bi ticari sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Kasım 2018; 14:49:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değil, sınıf standartlarını yükselten bi ticari sadece.
    www.volkswagen-nutzfahrzeuge.de
    Caddy | Volkswagen Nutzfahrzeuge
    https://www.volkswagen-nutzfahrzeuge.de/de/modelle/caddy.html
    ve fordun sitesine bakın derim.

• quote:

https://www.volkswagen-nutzfahrzeuge.de/de/modelle/caddy.html ve fordun sitesine bakın derim.

Alıntıları Göster
    Tarayıcı açılır>Google>“nutzfahrzeuge ne demek?”

Ben söyleyeyim “ticari araçlar” demek. Vw bile Caddye ticari diyor. Yani şeyh uçmuyor, mürid uçuruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

https://www.volkswagen-nutzfahrzeuge.de/de/modelle/caddy.html ve fordun sitesine bakın derim.

Alıntıları Göster
    Diğer arkadaş da cevap vermiş zaten, linke bakmadım bile

"Nutzfahrzeuge" ticari araç demek...

• quote:

Tarayıcı açılır>Google>“nutzfahrzeuge ne demek?”

Ben söyleyeyim “ticari araçlar” demek. Vw bile Caddye ticari diyor. Yani şeyh uçmuyor, mürid uçuruyor.

Alıntıları Göster
    Hocam güldüm yok burda herkes ticari olduğunu kabul ediyor ama kombi versiyonları aileler için üretildigini anlatmaya çalıştım.Kombivan otomobiller ise ilk başlarda hafif ticari olarak tasarlanan ve daha sonra aileler tarafından kullanıma sunulan sınıf.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.