Şimdi Ara

Vw Caddy 2011 DSG Isındı . (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
8.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

6 yil yagli dsg kullandik hic sorun olmadi

Kuru dsg hava sogutmali tabiiki isinirsa sogumasi icin bekleyeceksin

Vw nin sucu ne anlamadim

Adamlar istanbulun rezil trafigine uygun dsg yapcak degiller

Problemse duz vites alin sizde

Bu bakış açısı ile daha çok sıkıntı çıkartırlar sesiniz çıkmaz o trafik yıllardır var sanki İstanbula özel birşey ayrıca dayanamıyor uygun değil ise Türkiyede satışa koymayacaksın kimse mağdur olmayacak.

Valla turkiyede serbest piyasa ekonomisi var
    Arastiracaksin ve almayacaksin
    Her satilan urun evladiyelik olcak diye bisey yok
    Rasyonel olacaksin
    Kuru sanziman havayla sogur
    Hava sogutmali motorlar gibi
    İsinirsa siser yurumez durup beklemen gerekir

Ama millet lapin gibi vw fanatigi

Sorunluysa almayin arkadasim
    Mis gibi doblo var hem yerli hem ucuz

Serbest piyasa var ama Tüketicinin korunması diye de bir şey var garanti derler havasız ortamda kullanılsa haklısınız tıpkı hava soğutmalı motorlar gibi ısı sıkıntı ise radyatör fan koymalıydılar. evladiyelik olmasında hiç değilse mühendisleri tarafından belirlenmiş ekonomik ömrüdür diye satıldığı tarihi görsün.,

Araştıacaksın kısmınada itirazım var neden satıyorsan eğer bu sistem için ek para talep etiğin gibi negatif yönlerinide müşterisine söyleyeceksin böyle bir ısınma problemini söyleseler kim alır heleki uyarı veriyor ki bu uyarının maksadı arıca halinde kullanıcı hatası demektir başka değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Geçmiş olsun hocam. Bizde daha yeni DSG'li Jetta aldık. Araba daha 300 kmde. Bu konuyu okuyunca bi kötü oldum.

Bende araçta dsg hatası olmadan . Milletin hataları ile aldırış etmem o dalga geçenlere hakaret ederdim MAALESEF .

Ama başıma geldi . Sorun kapıda . Trafikte her an mağdursunuz .

Hocam araç ısındı uyarısı verdi diye nedir bu panik temde stop etmiş gibi davranıyorsunuz benmkavrama değişti dsg hakkındaki düşüncelerim değişmedi
    Isındı uyarısı mmtlerde o kadar çokki 40000 km de 1uyarı kaldiki uyarıya aldırmasaydınızda yoldakamazdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abicim 7 ileri yillardir audide var
    Stronic diye gecer
    Bu sikayetlerde var
    Vw 3 yildir bunu kullaniyor ama audide 6-7 yil olmustur

Arastiran bulur sozun ozu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Yakinda yol kenarinda sanzuman sogutan vw grubu araclari cok gorucez anlasilan.
    Vw kullanma rehberi:
    Bagjda mangal yelleme aparati bulundurun. Sanzumani sogutmak icin kenara cekin aracin altindan yelleme aparatini sallayarak sogutun. Yazlari palet de kullanabilirsiniz. Nefesi kuvvetli olanlar ufleyebilirlerde. Araci serin ve yagmurlu gunlerde kullanin. 4 derecede ve gunes gormeyen yerde saklayiniz. Biz arabayi alp daglarindakiler icin yaptik. Ovadakilere karismayiz. Aynalari da elle kapatin ariza vermesin diye otomatik yapmadik. Kapak jantlari söküp takmayin yalama olur. Sade ve şik dügmesiz direksiyonun keyfini cikartin. Vw yi sectiginiz icin tesekkurler. Blououp(tok kapi sesi efekti)

Vw caddy direksiyonunda düğme olmadığını nereden uydurdun .

Direksiyonu kullanış için harika hafif ele hoş gelen .

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

quote:

Geçmiş olsun hocam. Bizde daha yeni DSG'li Jetta aldık. Araba daha 300 kmde. Bu konuyu okuyunca bi kötü oldum.

Bende araçta dsg hatası olmadan . Milletin hataları ile aldırış etmem o dalga geçenlere hakaret ederdim MAALESEF .

Hocam araç ısındı uyarısı verdi diye nedir bu panik temde stop etmiş gibi davranıyorsunuz benmkavrama değişti dsg hakkındaki düşüncelerim değişmedi
    Isındı uyarısı mmtlerde o kadar çokki 40000 km de 1uyarı kaldiki uyarıya aldırmasaydınızda yoldakamazdınız

Hocam ben yıllardır dsg övdüm . Bu uyarı Şuan aşırı kötülememde ama Övmemde .

Çok iyi bir veletdir, ama sorunu çözülünce o zaman gerçek bir liderdir . Performansı gerçekten harika .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok iyi bir veletdir, ama sorunu çözülünce o zaman gerçek bir liderdir . Performansı gerçekten harika .

hocam ciddi bir tavsiye vermem gerekirse, şanzumanda arıza aldığına dair, şanzumanda problem olduğuna dair servise git ve kayıt tuttur. çünkü garanti dahilinde iken beyan edilen sorunlar, garanti bittikten sonra da garanti kapsamı altında sayılıyor.

misal direksiyonu çevirirken ses geliyorsa bunu servise bildirin , garantiniz bitip direksiyon bozulursa ve bu sese bağlı birşeyse, garantiden karşılanıyor. ama muhakkak serviste bu şikayet ile ilgili kayıt bulunması şart.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ciddi bir tavsiye vermem gerekirse, şanzumanda arıza aldığına dair, şanzumanda problem olduğuna dair servise git ve kayıt tuttur. çünkü garanti dahilinde iken beyan edilen sorunlar, garanti bittikten sonra da garanti kapsamı altında sayılıyor.

misal direksiyonu çevirirken ses geliyorsa bunu servise bildirin , garantiniz bitip direksiyon bozulursa ve bu sese bağlı birşeyse, garantiden karşılanıyor. ama muhakkak serviste bu şikayet ile ilgili kayıt bulunması şart.

DSG ' emde abartılacak hiç bir sorun yok . Sadece arıza vermemesi adına bir uyarı . Sağolsun bazı kullanıcılar beni rahatlattı .

Ayrıca Direksiyonda SAPA SAĞLAM .

• quote:

Sanzuman ariza isigi yandi caddymin
    Anlatsam tarifi yok derdimin
    Bu gun yarin masraf cikarir
    Ama aracim km si daha kirk bin

Sanzumani kucaklaman yakindir
    Para biriktir masrafi agirdir
    Caddy guzeldir ama
    Her 10binde baski balata aldirir.

Madem gordun sanzuman isigini
    Cek saga sogut sanzumanini
    Kaygerya der ki satabiliyorsan sat
    Yoksa masraftan sondurur ocagini

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Senin işin araba alıp satmak azizcim

Daha geçen hafta 22,000 km'de baskı balatası biten CADYY gördüm 30,000km'de crafter var baskı balata biten

Caddy'i benden daha iyi tanıdıgını idda edecek bir allah'ın kulunu tanıyormusun bu forumda ?

Senin gibi konusup hareket eden adamlardan nefret ediyorum

Bloklamani oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.
    Daha önce defahatle mesajlarımda,yorumlarımda bu şanzımanı almayın,aldırmayın dedim.
    Sen dahil bir çok kişi şöyle yorumlar yaptı:
    -ne biliyon sen?
    -kaç kişi yolda kalmış?
    -dsg sorun çıkaracaksa çıkarsın hızı telafi ediyor.
    -çekemiyonuz vw yi
    -vw düşmanları
    -çözdüler o sorunu
    -mis gibi garantim var garantisi biter satarım(=bir keriz bulurum)
    -adam çok satıyor arada hata çıkıyor bu mu yani?
    -elalemde 10 yıl garanti veriyormuş banane kardeşim bana 2 yıl yeter satarım sonra
    Bunlarla savundunuz bu şanzımanı ve distribütörü.
    örgütlenmediniz,sesinizi çıkarmadınız,sadece ve sadece FANBOYluk yaptınız.
    DSG sahiplerine sesleniyorum örgütlenmediğiniz,bize yapılan bu 3. dünya ülkesi muamelesine ses çıkarmadığınız müddetçe birçoğunuzun sonu bu olacak maalesef.
    8 bin lira fazladan para ödüyorsunuz,bu sizin paranız,sokağa atmayın.
    DSG ye diğer ülkelerde verilen 10 yıl garanti bizim memleketimizde de adam yerine konulup verilene kadar almayın,aldırmayın,şakirtlere fanboylara kanmayın.

Katilmamak elde degil. O kadar fark ver acaba sorun cikarcak mi diye kafanda kurt dolas dur

• evet beyler bir sayın dsg kullanıcısı Türk vatandaşımız daha şanzumanı kucakladı, vatana millete hayırlı olsun. şanzuman çalışmıyor dalgasına bakıyor, sürücüyle kafa buluyor, düşünebilen şanzuman bulundu istediği zaman "hadi hacı bir kahve içelim" diyen şanzumanın sahibi dsgyi kucağına alıp starbuksa giderken görüldü 14 şubatı yalnız geçirenlere müjde sizde bir dsg-powershift alın.dsgyi yapan mühendis:

Vw Caddy 2011 DSG Isındı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 14 Şubat 2013; 2:27:16 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha geçen hafta 22,000 km'de baskı balatası biten CADYY gördüm 30,000km'de crafter var baskı balata biten

Caddy'i benden daha iyi tanıdıgını idda edecek bir allah'ın kulunu tanıyormusun bu forumda ?

Bloklamani oneririm

vw ve dsg uzmanı aziz beylerde gelmişler kadro tamam siz ne düşünüyorsunuz aziz bey bu dsg kucaklama vakasında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bloklamani oneririm

2011 70.000 de caddy DSG sorun yok!!!!!!!!

daha ne yazalım aziz sende yazsana kardeşim galericisin araba alıp satarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

Arkadaşlar Uzun süre otomotiv bölümüne giremedim .

Bugün Saat AKŞAM 19:20 saatleri arasında ÇekmeköY'den - CEvahir AVM giderken bjk tesislerinin orada yoğun trafik vardı .

Araçla sol şeritte iken Uyarı işareti Çıktı . '' Şanzuman Isındı Mola Veriniz '' şeklinde yazı ve Üçgen bir uyarı çıktı . Panik olduk .

Aracı Tam ümraniye'ye giriş sağdam olan 2 yol ağzının oraya sağa çektik emniyet şeridine .

Hemen aracı satın aldığımız Yetkiliyi aradık . Bizi Vw yol yardıma aktardı .

Aradık . Dediler aracınızı Durdurun . Seyire devam edin aynı sorun tekrar verirse aracınızı sağa çekip bu numarayı arayın Aracınızı alırız dediler .

Seyire devam ettik aracıda hız konusunda zorladık bastık allahtan aynı hatayı vermedi .

Araç 40.000 Km 'de . Aracı DSG yönünden hata vermemesi yönünden çok övmüştüm başıma geldi . İnşallah tekrar karşılaşmayız .

Vw nin dsg sizide yakmaz insallah Volkan :-)

Batu şuanda arıza yok .

Sadece uyarıdan ibaret kötüsü olmaz inşallah .

İnsallah arizada olmaz bakalim bu vw. Allaha emanet dsg :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bugün Saat AKŞAM 19:20 saatleri arasında ÇekmeköY'den - CEvahir AVM giderken bjk tesislerinin orada yoğun trafik vardı .

Araçla sol şeritte iken Uyarı işareti Çıktı . '' Şanzuman Isındı Mola Veriniz '' şeklinde yazı ve Üçgen bir uyarı çıktı . Panik olduk .

Aracı Tam ümraniye'ye giriş sağdam olan 2 yol ağzının oraya sağa çektik emniyet şeridine .

Aradık . Dediler aracınızı Durdurun . Seyire devam edin aynı sorun tekrar verirse aracınızı sağa çekip bu numarayı arayın Aracınızı alırız dediler .

Seyire devam ettik aracıda hız konusunda zorladık bastık allahtan aynı hatayı vermedi .

Araç 40.000 Km 'de . Aracı DSG yönünden hata vermemesi yönünden çok övmüştüm başıma geldi . İnşallah tekrar karşılaşmayız .

Ben yinede bir servise gidip baktırmanızı öneririm. Hata kodu incelenerek, kontrol edilmesi gereken yerlere bakılmasında fayda var. Malum can taşıyor hocam araçlar, allah korusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobody knows

2011 70.000 de caddy DSG sorun yok!!!!!!!!

daha ne yazalım aziz sende yazsana kardeşim galericisin araba alıp satarsın

Ben anlatmaktan sıkıldım artık
  • Ben dedim konu fake, olamaz öyle birşey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda değişen bişey yok, aynen devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 14 Şubat 2013; 10:52:21 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vw nin dsg sizide yakmaz insallah Volkan :-)

Batu şuanda arıza yok .

Sadece uyarıdan ibaret kötüsü olmaz inşallah .

İnsallah arizada olmaz bakalim bu vw. Allaha emanet dsg :-)

Aslında çok güzelde DSG .

Performans var , geçisleri hissettirmez + yakıt tüketimi performansa göre iyi .

Ama şu ısınma sorunu olmasa .

Ben artık güveniyorum tekrar bir andı oldu .

• quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

quote:

Ben yinede bir servise gidip baktırmanızı öneririm. Hata kodu incelenerek, kontrol edilmesi gereken yerlere bakılmasında fayda var. Malum can taşıyor hocam araçlar, allah korusun

45 Binde bakımı olacak o zaman gideriz . Şimdik bazı arkadaşlar rahatlattı beni .

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.