Şimdi Ara

Vw Caddy 2011 DSG Isındı . (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
8.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

sana öyle geliyor

Bana işimi ögretmeyin abi gözünüzü seveyim otomobil bilebilir bu forumdaki kişiler ama otomobili bildigi kadarda ticari araçlar konusunda cahil bu forum

bendensin kardeş bende ticariciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

DSG yi geçtim bizim manuel caddy bile şanzuman arızası verdi. Pek arıza sayılmaz 2. vitesde hafif bi uğultu sesi geliyodu garantinin son günü bi gösterelim dedik şanzumanı komple sıfırıyla değiştirmişler şuan bi sıkıntı yok garanti bitik tabi inşallah olmaz. İlk aldıgımızda pişman olduyduk dsg almadıgımıza şimdi iyikide almamışız diyorum.

Şanzuman değişmesinin araca zararı olmaz yani değilmi . ?

Sizin şanzımanın sorunu yok ki. Sadece dur kalktan yorulup ısınmış ve arıza vermemek için mola istemiş.

Forum baya bir abartıyor demekki .

Bakalım gelecekde ne olacak .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

DSG yi geçtim bizim manuel caddy bile şanzuman arızası verdi. Pek arıza sayılmaz 2. vitesde hafif bi uğultu sesi geliyodu garantinin son günü bi gösterelim dedik şanzumanı komple sıfırıyla değiştirmişler şuan bi sıkıntı yok garanti bitik tabi inşallah olmaz. İlk aldıgımızda pişman olduyduk dsg almadıgımıza şimdi iyikide almamışız diyorum.

Şanzuman değişmesinin araca zararı olmaz yani değilmi . ?

Sizin şanzımanın sorunu yok ki. Sadece dur kalktan yorulup ısınmış ve arıza vermemek için mola istemiş.

Forum baya bir abartıyor demekki .

Bakalım gelecekde ne olacak .

http://forum.donanimhaber.com/m_63708540/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

1.2 tsi dsg ler cazip hale gelmişken bu haberler insanı üzüyor ...

acaba 2013 modeller de olur mu bu sorun 50 bin tl para verdıkten sonra bu tarz olaylar ınsanı sinir hastası eder ...

geçmiş olsun umarım 3. nesil kavramalarla sorun hallolur

7 ileri kuru tiplerde bu tip şeyler olması doğaldır. 8. nesil kavramayı da tedarikçisine yaptırsa vw

bu tip şanzımanların yapısı bu. sıkışık trafikte manuel de kullansan amuda da kalksan ısınır.

rusyada bile sıkıntıyı kabul edip 5 sene ücretsiz garanti veren vw . bizde 2 sene verip üstüne +2 yıl için ücret talep etmeye devam ediyor.

Ne yapalım suç yine bizde .

Ben CADDY severim DSG isterim ama Doğuş herşeye engel . Bu yüzde sevdiğimiz araçtan vazmıgeçelim .

şansınız açık olsun o zaman

yalnız bu korku ile araç sürülmez

korkularla yüzleşme zamanı gelmiş gibi kaçış yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

1.2 tsi dsg ler cazip hale gelmişken bu haberler insanı üzüyor ...

acaba 2013 modeller de olur mu bu sorun 50 bin tl para verdıkten sonra bu tarz olaylar ınsanı sinir hastası eder ...

geçmiş olsun umarım 3. nesil kavramalarla sorun hallolur

7 ileri kuru tiplerde bu tip şeyler olması doğaldır. 8. nesil kavramayı da tedarikçisine yaptırsa vw

bu tip şanzımanların yapısı bu. sıkışık trafikte manuel de kullansan amuda da kalksan ısınır.

rusyada bile sıkıntıyı kabul edip 5 sene ücretsiz garanti veren vw . bizde 2 sene verip üstüne +2 yıl için ücret talep etmeye devam ediyor.

Ne yapalım suç yine bizde .

Ben CADDY severim DSG isterim ama Doğuş herşeye engel . Bu yüzde sevdiğimiz araçtan vazmıgeçelim .

şansınız açık olsun o zaman

yalnız bu korku ile araç sürülmez

korkularla yüzleşme zamanı gelmiş gibi kaçış yok.

Tepeci nasılsın memnunmusun araçtan model km kaç .

bendede 2011 caddy dsg var km deyüksek daha sorun olmadı am a Alllaha emanet arada titretmiyor değil

• quote:

quote:

sana öyle geliyor

Bana işimi ögretmeyin abi gözünüzü seveyim otomobil bilebilir bu forumdaki kişiler ama otomobili bildigi kadarda ticari araçlar konusunda cahil bu forum

Senin işin araba alıp satmak azizcim

Daha geçen hafta 22,000 km'de baskı balatası biten CADYY gördüm 30,000km'de crafter var baskı balata biten

• quote:

quote:

quote:

sana öyle geliyor

Daha geçen hafta 22,000 km'de baskı balatası biten CADYY gördüm 30,000km'de crafter var baskı balata biten

crafter omatik vitesmi var ?

• quote:

Caddy'i benden daha iyi tanıdıgını idda edecek bir allah'ın kulunu tanıyormusun bu forumda ?
  • quote:

quote:

Caddy'i benden daha iyi tanıdıgını idda edecek bir allah'ın kulunu tanıyormusun bu forumda ?

Senden daha fazla abartacak birini tanımıyorum

quote:

2011 dsg Caddy aracımın garanti süresi bitiminden 2 ay 23 gün geçtikten sonra mekatronik arızası çıktı. Servise aracımı 05/02/2013 te teslim ettiğimde aracın bozulan parçasının %80 garantiden alınabileceği söylendi. Sonraki gün servisten aracın ticari olarak degerlendirildiğinden garantiden yapılamıyacağını söylediler, toplamda 6. 117 tl masraf cıktı.

08/02/2013 tarihinde doğuş oto tarafından aradılar ve parça için %70 işçilik için %34 indirim ile iyi niyet garantisi lütfettiler. Bir markanın aracın önemli bir parçası olan ve kullanım hatasıyla ilgili bir kusur olmamasına rağmen bu bedelleri iyi bir iskonto adı altında müşterisine ödetmesi kabullenilecek bir durum değil. Bu bir telafi değildir.

DSG öyle yada böyle sorunludur bunu kafana kazı

• quote:

Arkadaşlar Uzun süre otomotiv bölümüne giremedim .

Bugün Saat AKŞAM 19:20 saatleri arasında ÇekmeköY'den - CEvahir AVM giderken bjk tesislerinin orada yoğun trafik vardı .

Araçla sol şeritte iken Uyarı işareti Çıktı . '' Şanzuman Isındı Mola Veriniz '' şeklinde yazı ve Üçgen bir uyarı çıktı . Panik olduk .

Aracı Tam ümraniye'ye giriş sağdam olan 2 yol ağzının oraya sağa çektik emniyet şeridine .

Hemen aracı satın aldığımız Yetkiliyi aradık . Bizi Vw yol yardıma aktardı .

Aradık . Dediler aracınızı Durdurun . Seyire devam edin aynı sorun tekrar verirse aracınızı sağa çekip bu numarayı arayın Aracınızı alırız dediler .

Seyire devam ettik aracıda hız konusunda zorladık bastık allahtan aynı hatayı vermedi .

Araç 40.000 Km 'de . Aracı DSG yönünden hata vermemesi yönünden çok övmüştüm başıma geldi . İnşallah tekrar karşılaşmayız .

Vw nin dsg sizide yakmaz insallah Volkan :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Binde bir olan bir vaka VW ticari araçlarda DSG uyarısı Binde bir olur sattıgım caddyler Şuan 90-100bin km civarı olanlarda var sattıgım insanlarla irtibattayız sürekli gelip çayımı içerler en ufak sorun yok yani. Senin aracında garantili fazla korkma paşam

binde bir olan bir vakanın, karı koca ikiside DSG şanzımanlı vw arabası olan bir ailede vuku bulma olasılığı nedir
    araçlardan birisi polo diğeri şirokko (nasıl yazılır uğraşmak istemedim)
  • quote:

Beni Bilen biliyor
  • quote:

quote:

Beni Bilen biliyor

Şikayeti okudunmu ?
  • quote:

quote:

quote:

Beni Bilen biliyor

Şikayeti okudunmu ?

Şu mantıgı anlarım doguş kötüdür eyvallah. Ama bak iphone neden kullanıyorsun orta tuşu ve kilid tuşu bozulmayan iphone nerdeyse yok ama telpa ve teleservice arkasında duruyor %80i degişirken %20si tamir ediliyor degilmi ? Şimdi DSG hatalıdır degildir o tartışılır ama şuda varki doguş sattıgı malın arkasında durmayan bir firma

• quote:

Orijinalden alıntı: polat1870

quote:

Arkadaşlar Uzun süre otomotiv bölümüne giremedim .

Bugün Saat AKŞAM 19:20 saatleri arasında ÇekmeköY'den - CEvahir AVM giderken bjk tesislerinin orada yoğun trafik vardı .

Araçla sol şeritte iken Uyarı işareti Çıktı . '' Şanzuman Isındı Mola Veriniz '' şeklinde yazı ve Üçgen bir uyarı çıktı . Panik olduk .

Aracı Tam ümraniye'ye giriş sağdam olan 2 yol ağzının oraya sağa çektik emniyet şeridine .

Hemen aracı satın aldığımız Yetkiliyi aradık . Bizi Vw yol yardıma aktardı .

Aradık . Dediler aracınızı Durdurun . Seyire devam edin aynı sorun tekrar verirse aracınızı sağa çekip bu numarayı arayın Aracınızı alırız dediler .

Seyire devam ettik aracıda hız konusunda zorladık bastık allahtan aynı hatayı vermedi .

Araç 40.000 Km 'de . Aracı DSG yönünden hata vermemesi yönünden çok övmüştüm başıma geldi . İnşallah tekrar karşılaşmayız .

Vw nin dsg sizide yakmaz insallah Volkan :-)

Batu şuanda arıza yok .

Sadece uyarıdan ibaret kötüsü olmaz inşallah .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beni Bilen biliyor

Şikayeti okudunmu ?

Şu mantıgı anlarım doguş kötüdür eyvallah. Ama bak iphone neden kullanıyorsun orta tuşu ve kilid tuşu bozulmayan iphone nerdeyse yok ama telpa ve teleservice arkasında duruyor %80i degişirken %20si tamir ediliyor degilmi ? Şimdi DSG hatalıdır degildir o tartışılır ama şuda varki doguş sattıgı malın arkasında durmayan bir firma

Doğuş adamına göre muamele yapıyor

Kullandığım hiç bir İPHONenin orta tuşu bozulmadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

Suursuzca savunurken iyi miydi liseli

Kapı orada hadi evladım .

Sayın Anro, ben belki o kapıdan çıkarım ama sen hep aklımızda DSG savunup bu duvara toslayisinla kalacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Yeni Yeniden

• quote:

quote:

Çoşkun reyiz var, adam sanzimanina kadar biliyor ama senin kadar bilen yok tabi Aziz reyiiiiz ccc Aziz Kancar ccc

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beni Bilen biliyor

Şikayeti okudunmu ?

Doğuş adamına göre muamele yapıyor

Kullandığım hiç bir İPHONenin orta tuşu bozulmadı

Cihan hocam bir gun iPhone 5'iniz yamulursa anlarsınız ama biraz gec olur

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.