Arkadaşlar önümüzdeki bir kaç ay içinde vw bora pacific 2004 model aracımın jantları değiştirip yaza kadar jantlardan başlayıp sade ama şık bir modifiye girmeye karar verdim ama jant olmadan ne yapsam araba da anlamsız duracağından ilk almaya karar verdiğim jantlar için şimdiden araştırmaya başlamak istedim ki sonra keşke dememek için bien bir kaç tane örnek resim aşağıda koyuyorum siz bunların arasından veya başka önerileriniz olursa belirtirseniz sevinirim herkesin görüşü benim için önemli herkese şimdiden teşekkürler Bu arada resimlerde ki marka ve modellerin pek çoğunu tr de ki sitelerde falan bulamadım burda önemli olan şekil olarak bir kanıya varmak hani o ürün trde olmasa da benzerleri için araştırmaya girişirim
Replica 272 ve birtane daha replika jant var Audi grubunun aracına çok yakışır bence
Mam 7 Chrom da süper bence. arabayı oturaklı gösteriyor...
quote:
Orjinalden alıntı: _HYPNOTIC_
Mam 7 Chrom da süper bence. arabayı oturaklı gösteriyor...
ben de o tarz olanlar daha sanki yakışıyo gibi geldi hem sportif hem ağır arabanın kendi tarzına da uygun
quote:
Orjinalden alıntı:CYBORG00TR Replica 272 ve birtane daha replika jant var Audi grubunun aracına çok yakışır bence
daha önce de belirttiğim gibi bende onları beğeniyorum diğer arkadaşta o tipte yorumda bulunmuş senin replica 272 dışında bir diğer replica var audş grubunun dediğin o da oz michelangalo olabilir mş
Herhalda anlaşılan kolları kalın olan çok kollu jantları bakmam gerekiyo arabam için zaten bende 5 kollu ve kolları kalın olan çok kolluların arasında kararsızdım galiba tercih bu yönde olucak yine de fikirleri olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim
Bu arada resimdeki ve tecih ediceğim jantlar 18inç onu belirtmeyi unutmuşum
bence hepsi ayrı bi güzelbüyük jant oldumu şekli çok önemli değil büyük olması zaten güzellik katıyo gerisi senin zevkine kalmış