Şimdi Ara

Vw AVEK'te yaşadığım olay (VW geri dönüş yaptı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
1
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamın 2011 model vw polo aracı için bugün İstanbul'da bulunan AVEK otoda randevum vardı

Aracın sorunu geçen cumartesi günü aracın suyunun eksildiğini farkettim suyunu tamamladım ama içime bir kurt düştü bir gösterim dedim birde DSG kontrol ettiririm bir problem varmı diye

Daha önceden bu araçla kaza yapmıştım önden bir araca çarpmıştım

Neyse sabah saat 09:00 da servise gittim sorunları anlattım aracı içeri aldılar 12:00 kadar bekledim sonra yemek paydosu derken saat 13:00 servis danışmanı geldi beyfendi aracın radyotöründe problem var değişmesi lazım aracın garantisi var ücretsiz değişim olacak dedi

Bende tamam değişin dedim daha sonra servis danışmanı geldi bu araç önden hasar almış kaza sonrası olduğu için parça garantiye girmez dedi bende eyvallah tamam dedim o zaman toplayın aracı bende yaptırdığım yere götürür durumu anlatır ona göre işlem yaparım dedim

Servis danışmanı benden 180.00tl +kdv ücret istedi araç arıza tespit ücreti adı altında bende siz bana garantiye girecek bu işlem yapalım dediniz onun için yapın dedimi söyledim adam bir durdu tamam sizde haklısınız bir ücret ödemesi yapmasınız o zaman dedi

Ben servis müdürü ile durumu görüşeyim dedi bende olur dedim o ara araç toplandı çıkışa yakın sizin borcunuz var dedi başka bir arkadaş çıkış fişimi vermedi bu sefer ben servis müdürü ile görüştüm biz aracı söktük arıza tespit ettik falan dedi sizde mağdur olmayın bizde sonuçta burası bir ticarethane dedi 50.00 tl verin dedi lanet olsun dedim verdim 50.00 tl

Ben bu durumda bir suçumun olmadığını düşünüyorum aynı durum sizin başınıza gelse tepkiniz nasıl olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 13 Haziran 2012; 11:44:47 >

• Serin hikaye
  • @Tek varis

İnsan gibi yorum yapacaksan yap yapmayaksan yapma olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

..Servis danışmanı benden 180.00tl +kdv ücret istedi araç arıza tespit ücreti adı altında ...

180+kdv ye arıza tespit ücretimi olur
    senin bir daha vw nin önünden bile geçmemen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 9 Haziran 2012; 16:17:47 >
  • yemin ederim cingene adamlar...

Gitme sende Cihan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

..Servis danışmanı benden 180.00tl +kdv ücret istedi araç arıza tespit ücreti adı altında ...

180+kdv ye arıza tespit ücretimi olur
    senin bir daha vw nin önünden bile geçmemen lazım

insanların neden vw karşı ön yargılırının olduğunu bir kez daha anlıyorum

Başka bir firma olsa aynı durumda davranırmıydı onu bilmiyorum
  • Kör tuttuğunu hesabı

Ayrıca sizde akülü araba kullanır gibi tüm arabalarda bi kaza yapmışsınız he. Jetta gitti, bi ara passatla kaza yapmıştınız, polo da da var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yemin ediyorum sanayide 180tl +kdv komple bakım yaptırırım üstüne balata değiştiririm genede param kalır cebimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Kör tuttuğunu hesabı

Ayrıca sizde akülü araba kullanır gibi tüm arabalarda bi kaza yapmışsınız he. Jetta gitti, bi ara passatla kaza yapmıştınız, polo da da var..

hocam benim ilk kazam bu polo ile

jettayı abim pert etti passat hiç olmadı
  • Yok yere ceyrek depo parasi.

• çok ilginç ilk baş ücretsiz diyorlarlar sonra ambiyane tabirle sakal parası 50 tl alıyorlar .
    bu avek tekstilkentteki değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

çok ilginç ilk baş ücretsiz diyorlarlar sonra ambiyane tabirle sakal parası 50 tl alıyorlar .
    bu avek tekstilkentteki değilmi ?

evet hocam teksilkette
  • Alman kalitesi hak ediyor adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Alman kalitesi hak ediyor adamlar.

ustalardamı alman hocam yapmayın
  • Seat Leon 2001 Modeldede Avek bize bu tip yamuk yapmıştı şanzuman konusunda toplattırdık şanzumanı çıktık para istediler vermedik onlar Nasıl çingenelik yapıyosa Bizdde yaptık hatta bağırmaya başladım ben müşteriler Vardı tamam beyfendi gidebilirsiniz falan bi yumuşadılar oh oh 250 tl vermekten kurtulmuştuk
  • premıum markada para vermeden çıkılır mı?

adamlar biliyor kimde para var

doğuş yoldu birazda biz yolalım mantığındalar.
  • Sanayide dahil ariza tespite tanimiyorsan ustayi 50-100tl arasi aliyorlar ;) Abartilacak bisey yok haklari olan parayi almislar abi..

• Ariza tespit parasi isteyen çingene firmalara kil oluyorum garantisi varsa kullandigim ürünün arizasini tespit etmekle mesul olmali.

Ford Fiesta aracimi garip bir ses geliyor diye davutpaşada ki yetkili servise götürmüstük.Orda serviste hemen işini birakip gelen bir çalişanla test sürüşüne çiktik sesi tespit etmek için meger disk balata arasina taş girmis o ses yapiyormus.Hallettiler sorun kalmadi ve hiç birşey talep etmediler,yarim saat zaman ayirdik aracin lastigini söktük tasi çikardik şu kadar para isteriz demediler,diyebilirlerdi çünkü gerçekten ugrastilar ama ahlakli servismiş bir kuruş para istemediler. Vw Türkiye malesef çok ahlaksiz bu konularda çok para düşkünüler.

• Burdaki olay başka.Önce garanti kapsamında işlem yapılacak denmiş Cihan'da o yüzden tamam demiş.Ama sonra kaza olayı anlaşılmış.Orası beni bağlamaz kardeşim daha önceden anlasaydın kazalı olduğunu sen usta değil misin?Soyguncu bunların hepsi.Vw hepsinden beter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Sanayide dahil ariza tespite tanimiyorsan ustayi 50-100tl arasi aliyorlar ;) Abartilacak bisey yok haklari olan parayi almislar abi..

Aracin garantisi var ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.