Şimdi Ara

VW 10 günlük programı başlatıyor... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RevivaL

Yüzsüzlük

Aslında yüzsüzlükten de daha öte...

Açıklama ve çözüm hikayeleri verildikçe, daha da batıyorlar

Rezilliğin bini bin para...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piston değişimi basit bişey değil.Gömleklerdeki aşınmayı göz ardı edemezler motoru alttan sök tak pistonu segmanı gitsin diye bişey olursa çok sorun çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Yüzsüzlük

Ve hala firmayı savunan Wv kullanıcıları mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

VW sahipleri üzülecek anladıım kadarıyla yazılım ve piston değişimi ile standart emisyon değerlerine inecekler, sonuçta beygir ve performansta düşüş olacak ve müşteriler memnun kalmayacak. 110hp diye alınan araç emisyon değerine uymak için 100hp ye inerse yine müşteri kandırılmış olmuyor mu?

VW müşterileri araç iade ve tazminat davaları açarsa şaşmayın.

Bu yoldan başka çareleri yok zaten.

Bunca yıl kullanıcıları ve sistemi kandırıp mileti keriz yerine koydular. Şimdi " pardon yüzsüzlüğü " ile motorları kurcalayıp işlem görmüş vw çöplüğü yaratıp ardından yazılımla güç düşürüp yola devam etmeyi planlayabiiyorlar!!

110bg e çıkartıp "birşey yaptık" havasına girdikleri güncelleme de dandiktir. 110bg ler 100e 105lik ler de 95e iner.

Neyse bizim milete yeter o bg ler...

• bence araç sahipleri işlem yapılırken araçlarının başında dursunlar. yanlarına da tanıdık bir usta getirsinler. yoksa gerçekten bu işlemin yapılıp yapılmadığından emin olabilirler mi bilemedim
  • Bu olayda bile Doğuş her VW sahibine çakar 1.000 TL'lik faturayı.
  • 1000 yıl sonra gelecek teknolojiyide kullansalar bu kadar aracın tamiri kısa zamanda mümkün değil,Kaldıki dedikleri gibi yapılsa dahi bu sefer araç sahiplerinin açacakları davalarla bu iş uzuuuunnn yıllar sürer gider.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Yüzsüzlük

Ve hala firmayı savunan Wv kullanıcıları mevcut.

Savunulacak birşeyi yok ama ben bazı vw kullanıcılarının umutsuzca çırpınışlarına hayretle bakıyorum

Şu an bu markada aracım olsa, yaptıkları düzenbazlığa karşı "açık yüreklilikle" hatalı durumu haykırırdım, kızgınlığımı belli ederdim.

Çünkü bu dönem şuursuzca yandaş olma dönemi değil, mağdur olanların yanında olup kızgınlık belli etme dönemidir..

Yapılan iş para kazanmak uğruna kullanıcıları keriz yerine koymaktan başka birşey değil.

Sorun aslında orada başlıyor..

• Türk işçiliğinde güven mi var ki böyle bir şey yaptıralım
  • Piston değişme takıntısı olanlar aramasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Piston değişme takıntısı olanlar aramasın

Çıtır piston hasarlı.
  • 10 günde olacak olay değil bu , mutlaka cezayı ödeyecekler , tahminimce birkaç ülkede satışı daha durdurulur,
    Belki üretimin de bir kısmı azaltılır , şu arayı iyi değerlendirmek gerekiyor , sonuç olarak satışı durdurulan ülkelere satılacak araçlar elbet buralara gelecek ,
    Geldiğinde de stok fazlası vs derken , özellikle kasım sonu , aralık ortasında çok fazla stok araç olacak , bu da piyasasını düşürecek.
    2016 da ise , üretim yavaşlayabilir , ya da azalabilir.
    Çeşitli davalarla karşı karşıya kalabilir VW , sadece emisyon değil.
    Bekleyip göreceğiz , umarım fazla stoktan yüksek indirim alabiliriz de bir de passat alsam.
  • Anlamadığım nokta vw serefsizlik yaptı hemfikiriz fakat nedir bu mezar ölücülüğü ucuza kapmak için bile bile yine ve almakmıdır . Türkiyede bu sistem olduğu sürece semere vuran çok olur hala doğuşun indirim yapıcağına inananlar var . İphone amerikada 1000 tl ucuza satılırken kendi ülkende pahalı almak bu işin neresinde

• Daha durun. Bizde bir de kağıt imzalatmaya kalkarlar dava açılmaması için. Merak ettiğim bunlar bu güncellemeyi yapınca motorların gücü falan değişmeyecek mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw gibi sahtekarlik yapmis bir firma arabalari geri cagirip pistonlarini degistirdik diyip 2. Bir sahtekarlik daha yapabilir.artik bu vw den hersey beklenir.

• CEO'nun yerinde olsaydım piston aşağı indi diye bir beyanat verirdim.

Yine de, 1.4 TSI motorlu bir VW almak istiyorum hayırlısıyla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.