Şimdi Ara

Vücut kilo vs genetik midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende ne boy var ne vücut. Zarganalıkta çığır açmışım. Kötü beslendiğimi düşünmüyorum. Hayır herkes Tr de çok mu iyi besleniyor sanki ama herkeste boy da var kalıp da var. Ben 170 e 58-60 arası gidip geliyor.

Şunu farkettim

Ayak numaram 40
    Parmaklarım da kısa
    Omuzlar dar vücut kemik yapım küçük

Acaba gizli genetik bir hastalığım mı var da gelişimime ket vurdu? Ciddi düşünmeye başladım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 2 Ocak 2021; 22:29:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Babam 1.77 falan ' annem 155 ablam 1.65'ben 1.70. Boy işi büyük oranda genetik. Ancak ' mesela benim kuzen amcalar halam vs uzun ben kısa. Vücut olarak ' iriyim genetiğimiz oyle. Ve kalıpta genel olarak genlerle ilgili. Mesela aileniz genel olarak iri veya şişman ise sizde öyle olursunuz. Ben kisayim ama omuzlar vs geniş en azından oradan kurtarıyorum😂
  • Vücut tipi genetik ama kilo senin beslenmene bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reisim bu işler %90 genetik geri kalan %10'luk kesimde istisnai durumlardır.

Bunları düşünme kafayı çalıştır, fiziğin - tipin ne kadar iyi olursa olsun, cebinde paran yoksa kafan çalışmıyorsa çöpten ibaretsindir, hiçbir kızla uzun süreli ilişki yürütemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut tipim nedir ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.