Şimdi Ara

Vücut kılı alınmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vücut kılı tabusu : Almalı mı, almamalı mı? | "Biz böyle bir acıyı neden çekiyoruz?"
    https://www.youtube.com/watch?v=1EbGE5rVns4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 26 Ağustos 2022; 19:13:17 >

• Saç kaş kirpik sakal hariç her yer komple alınmalı. Boyundan aşağısına gelişine lazer vurulabilse Keşke büyük bir alet böyle içeri giriyorsun kafaya koruyucu bir şey geçiriyorsun T pose şeklinde kollar yana açık çat çat çat vuruyorlar lazeri 5 dkda falan çıkıyorsun

Edit: her insan icin diyorum cinsiyet fark etmeden

Edit2: lazer olmasa da bir solüsyon olabilir yine kafayı batırmadan üstüne dökecek ya da sen gireceksin hop 5dkda tertemiz sonra da durulama çok zor abi vücut kıllarını almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 26 Ağustos 2022; 19:46:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence alınmalı ama iki milim kılı çıktı diye de kimse yargılanmamali. O kadar pürüzsüzlük algısı da yanlış böyle pis pis gezmekte her şeyin ortası bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek adam kıl almaz

• Vücut kılı alınmalı mı?Viral Türkiyeyoutube
    KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN ► https://bit.ly/3qa9jyN #ViralTürkiye #ErdoğanınKılıyım #GötününKılıyım
    https://www.youtube.com/watch?v=SCqcaJ8Szuc&feature=youtu.be

• Benim her yerimde çıkıyor. Omuz, boyun, ense (çok), sırt, ön taraf full, kol, elin dış tarafı falan. Omuz, sırt, ense, boyunu alıyorum. Oralar için lazere başlayacağım zaten birkaç aya. Kol konusunda çekinceliyim, daha önce hiç almadım. Garip durur diye çekiniyorum. Göbek ve göğüs bölgesinde ise belli bir uzunluğa kadar hoşlanıyorum açıkçası. Maskülen gösteriyor. Ama olmaması da zaman zaman hoşuma gidiyor. Bu yüzden muhtemelen oraya lazer yaptırmam, aralıklarla kısaltmak yetiyor

• Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

İmkanım olsa vücudumunda bir tane kıl bırakmam çünkü kıldan ve tüyden nefret ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almak çok uğraştırıyor en iyisi lazer

• Vücut kılı alınmalı mı?
  • Boyundan aşağıda ne erkekte ne kadında kıl olmamalı diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada bu sorunun doğru cevabı yok, herkese göre değişir. Seven var sevmeyen var. Kadınlarda da seven çok var. Temizlik şartlarını karşıladığı sürece sorun olmamalı.

• Genital bölgeyi ne ile alıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışın sıcak, yazın sineklerden uzak tutar. :) Lakin ev temizliği kısmında sıkıntı :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çim biçme makinesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neden sürekli billur kebabı yapıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.