Şimdi Ara

Vücut için traş makinesi önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
7
Favori
66.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Şu nasıldır? Fiyatı da iyiymiş bunun.

Hocam modeli biliyorum.Fakat önemli olan kullananların yorumları :)

• @Jaycees

çok öncedir kullanıyorum yani senesi var, şuan bacaktaki kılları almıyorum aldığım zamanlarda gürleşme problemleri kesinlikle olmamıştı çok net ve temiz alıyor hiç bir şekilde gürleşme olmuyor ama ben memnundum hatta 1 ay sonra bacaktaki kılları alacağım yeniden
  • @Jaycees Pardon Philips Multigroom yazmışım. Kitapçığına tekrar baktım Philips Multigroom Pro QG3380 olacak.

Kesimden sonra kıllar kalın çıkıyor mu diye soruyorsunuz. Ben bunu bir örnekle size anlatayım.

Kesmeden önce bacak kıllarınızın uzunluğu atıyorum 3 mm. Kesim yaptıktan sonra kılların atıyorum 1 mm uzunluğundayken dik olarak çıkıyor. Dokunduğunuz zaman bir gıdıklanma olur bilirsiniz, pürüzlü olur. Zamanla 3 mm'ye ulaştığında ilk kesim yapmadan önceki hâli gibi olur. Sertleşme, kalın çıkma söz konusu bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahm

quote:

Orijinalden alıntı: stii

BRAUN Cruzer 6 Body kullanıyorum gayet memnunum. Kıllar çıktı tabi, az da olsa sertleşmişler ama sıkıntı yapmıyor.

Fiyatı ne kadar?

100 tl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formation Clouds

Philips Bodygroom 2028 kullanıyorum. Çok memnunum

+1 yüz hariç heryer için ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam.Bide şu olayı bimiyorum gögüs kıllarını bacakları falan alınca kıllar ilk çıktığında iç çamaşıra tişörte falan batma yapıyor mu acaba merak ettim de ? @porsche911gt2

Hocam tam olarak şu farkı bulamadım.Multigroom ile bodygroom arasındaki fark nedir acaba ? @Colmy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam.Bide şu olayı bimiyorum gögüs kıllarını bacakları falan alınca kıllar ilk çıktığında iç çamaşıra tişörte falan batma yapıyor mu acaba merak ettim de ? @porsche911gt2

Hocam tam olarak şu farkı bulamadım.Multigroom ile bodygroom arasındaki fark nedir acaba ? @Colmy

Bodygroom modeli sadece vücut için, makinanın üzerinde tek başlık var. 3 tanede üzerine takılıp ayarlanabilen tarağı var o kadar. 8 saatte şarj olup 50 dakika kullanım imkânı var. Burada böyle yazıyor.

Multigroom modeli ise vücut dahil sakal, saç ve kulak-burun için ayrı kiti bulunuyor. İlk yorumumda inceleme videosu var, detaylı izleyebilirsin. Yaklaşık 1-1.5 saatte şarj olup 50 dakika kullanım imkânı sağlıyor. Tek eksiği şarj sırasında makinayı kullanamıyorsun yani multigroom modelinde. İlla şarjı doldurduktan sonra kullanabiliyorsun. Önceden kullandığım üç bıçaklı Philips traş makinasında da böyleydi. Herhalde bütün Philips modellerinde bu var.

"gögüs kıllarını bacakları falan alınca kıllar ilk çıktığında iç çamaşıra tişörte falan batma yapıyor mu"

Maalesef kıllar ilk çıktığında çamaşıra batıyor. Fakat bu makinadan kaynaklanmıyor. İsterseniz farklı bir marka cihaz kullanın yine öyle olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colmy

quote:

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam.Bide şu olayı bimiyorum gögüs kıllarını bacakları falan alınca kıllar ilk çıktığında iç çamaşıra tişörte falan batma yapıyor mu acaba merak ettim de ? @porsche911gt2

Bodygroom modeli sadece vücut için, makinanın üzerinde tek başlık var. 3 tanede üzerine takılıp ayarlanabilen tarağı var o kadar. 8 saatte şarj olup 50 dakika kullanım imkânı var. Burada böyle yazıyor.

Multigroom modeli ise vücut dahil sakal, saç ve kulak-burun için ayrı kiti bulunuyor. İlk yorumumda inceleme videosu var, detaylı izleyebilirsin. Yaklaşık 1-1.5 saatte şarj olup 50 dakika kullanım imkânı sağlıyor. Tek eksiği şarj sırasında makinayı kullanamıyorsun yani multigroom modelinde. İlla şarjı doldurduktan sonra kullanabiliyorsun. Önceden kullandığım üç bıçaklı Philips traş makinasında da böyleydi. Herhalde bütün Philips modellerinde bu var.

"gögüs kıllarını bacakları falan alınca kıllar ilk çıktığında iç çamaşıra tişörte falan batma yapıyor mu"

Maalesef kıllar ilk çıktığında çamaşıra batıyor. Fakat bu makinadan kaynaklanmıyor. İsterseniz farklı bir marka cihaz kullanın yine öyle olacak.

Yani gayet yırtabiliyor çamaşırı falan öyle mi hocam :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Colmy

quote:

Yani gayet yırtabiliyor çamaşırı falan öyle mi hocam :)

Hayır yırtmıyor Sadece yaklaşık 1 hafta boyunca biraz rahatsız ediyor. Batmaması için her gün kesim yapmanız lazım.

• Bayağı zaman geçmiş. Neler dersiniz şu an? ALmayı düşünüyorum da. Göğüsü 3e vurmak, sakalı sıfır ya da kirli kesmek, fualler düzeltmek, burun kulak için özellikle. BEn de haftada 2 haftada bir kullanıyorum.
  • yeni konu açtım ama fazla dönen olmadı burdaki arkadaşlar 2yıldır tecrübe etmişlerdir. tavsiye edebileceğiniz max 150tl bütçeli bi makine var mı hem vücut kılları hem de sakalda kullanabilmek için. böyle set halinda olan ürünler daha avantajlı oluyor philipsin şu ürününü genelde tavsiye ediyolar ama memnun kalmayanlar da var.
    www.vatanbilgisayar.com
    Philips Multi Groom QG 3380 erkek bakım seti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, qg3380 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/qg-3380-erkek-bakim-kiti.html

eğer 150tl ye kadar sağlam bi makine bulamazsam bu king goldmaster gibi markaların 50tl civarı 6in1 setleri falan oluyor. o tarz bişey alıp idarelik kullanmayı düşünüyorum. ama bu linkteki philips uzun ömürlü bi ürünse kafama yattı açıkcası.

• arkadaşlar sadece koltuk altı ve genital bölge için ne tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

arkadaşlar sadece koltuk altı ve genital bölge için ne tavsiye edersiniz.

Philips
    Satın al: Philips Multigroom series 5000 8'i 1 Arada Sakal ve Saç kesme makinesi QG3371/16 8'i 1 Arada Sakal ve Saç kesme makinesi
    http://www.philips.com.tr/c-p/QG3371_16/multigroom-series-5000-8i-1-arada-sakal-ve-sac-kesme-makinesi

Bundan var bende yaklaşık 2-2.5 yıldır kullanıyorum çok sağlam. Duşta kullanabiliyorsun su geçirmez turbo özelliği çok kullanışlı oluyor yoğun bölgelere turboyla girdiğinde hiç affetmiyor. Philipsten şaşmam ben body groomer kategorisinde.

• Hocam bunda "saç ve sakal için" yazıyor vücut için
    tr.braun.com
    Braun vücut tüy kesme makinesi görünümlerinizi geliştirmek ve şekillendirmek ve tıraş olmak için kusursuz bir alettir.
    http://tr.braun.com/tr-tr/products/male-grooming/stylers-trimmers/cruzer-6-body-vucut-tuy-kesme-makinesi

yada
    tr.braun.com
    Braun vücut tüy kesme makinesi görünümlerinizi geliştirmek ve şekillendirmek ve tıraş olmak için kusursuz bir alettir.
    http://tr.braun.com/tr-tr/products/male-grooming/stylers-trimmers/cruzer-5-body-vucut-tuy-kesme-makinesi

zaten ikiside aynı tek fark çanta ve renk.
    bu tarz bir şet düşünüyorum.
    philips"in bıçak yapısı testisler için sakat değilmi ?
    yada başlık falan mı takıyorsunuz.

• Düzenli olarak tüy azaltıcı krem kullan bir kaç ay sonra farkediyorsun hem ağdaya göre konforlu
  • PPhilips bodygroom 3000 nasıldır genital bölge için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.