Şimdi Ara

vucut geliştirme yaş 16 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadırr fitness merkezinde gidiyorum 5 kere gitti toplam benim boy 168 170 civarı kilop 60 adam 70 ol diyor ama ne kadar yersem yiyim beslenme programımda var olmuyor bende az da olsa protein tozu kullanmak istiyorum yaşın küçük daha diyor napmam lazım barfix te kendimi kaldıramıyorum en azından barfixte 2 3 kere çekmek istiyorum kollarım çok güçsüz ve omuzlarım dar geniş olmasını istiyorum bacaklarım kuvvetli sayılır ne yapmam gerek

İstediklerim

vucut hatlarımı belli edecek kadar karın kası biraz
    kollarımda pazılarımın belli olması 5 kg dambılllarla çalışıyorum
    omuzlarımı biraz genişletmek
    ve kütlemi artırmak

bunları yapmak istiyorum protein tozu zararı mutlaka vardır ama az az da olsa kullanmak istiyorum ıvız zıvır çikolata vs nadir haftada 1 yada 2 kere belki yerim genellikle ton balığı et sebze ve meyve ağırlıklı yiyorum ama kilo alamıyorum ne illetse göbekte var biraz ss eklicem ne yapmalıyım yol gösterirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 12 Nisan 2014; 11:34:22 >

• Senin amacın şekil görünmek bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx187

Senin amacın şekil görünmek bence .

şekil dediğim göbek biraz gitsin ve güçlenmek istiyorum göbeğim olduğu için rahatsızım yani görüntümden acaba önerin varmı güçlenmek istiyorum ama böyle aşırı kas değil öyle hiç güzel omuyor güçlenip kısaca vucududa biraz şekillendirmek istiyorum öneriniz var mı ?
  • göbek en son iş sayılır amacın gerçekten bodybuilding ise göbeği dert etmemelisin eğer fitness tadında yapıyorsan o zaman beslenmene el atarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungcerit -- 13 Nisan 2014; 22:27:14 >
  • fitness zaman işidir 1 ayda bir şey bekleme zaten sen devam et protein ye antremandan önce ve sonra gelişmeyi görürsün zaten.
    Bu arada protein tozu zararlı falanda değil ama o yaşta maddiyatını zorlama ileride ihtiyaç duyarsan alırsın.
  • Erken daha zaten boyunda kısa bulaşma bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az göbek eritip kollarda ve karın da kas yapsam yeterli omuzlarla göğüslerede az kas yeterli öyle çok istemiyorum biraz vucut hatları belli olsun güçleniyim box başlıcam o yüzden sordum protein tozzu kullanayım mı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13 yaş yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.