Şimdi Ara

vucut geliştirme yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

benim sorunum vudumun dar olması iskelet olarak hani genis omuzlu denir ya benim de dar.
    bu cok sinirimi bozuyor neden boyle oldum ben babamın vucudu gayet genis.
    spora yazıldım 3 ay gittim biraz gelisme sagladım birazda kilo aldım ama olmuyor kemiklerin buyumesi lazım omuzların sırtımın genislemesi lazım napmam gerek 19 yasındayım 1.73 boy 68 kilo.
    vucut boyle hafif toplu spordan sonra gogusler kollar buyudu ama genislik saglayamıyor nolur yardım edin gerekirse olculerimi koyarım.

• Vücudunun illa babana benzemesi gerekmez ki. Dayılara amcalara falanda benzeyebilir. Eğer genetik bir durum değilse doktora görün. 19 yaşından sonra pek bir gelişme olacağını sanmıyorum ama burada boşuna çözüm arama.

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Değişik vücut tipleri vardır arkadaşım.Her geniş omuzlu bodyci değildir.19 yaşından sonra çok bir gelişme olmaz ama kemik yapısının eksiğini kasla bir nebze de olsa kapatırsın.

kemigi gelistiremm o genetik zaten ama kas yoluylada bi gelisme goremiyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.