Şimdi Ara

vücut geliştirme ve sağlıklı beslenme masrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • haftada 1.5 kilo (az bile sayılır)x4 = 6 kilo = 250 tl et masrafı

kuruyemiş 1 kg ceviz, 1 kilo fındık, 1 kilo fıstık, 1 kilo badem desek hepsini kabuklu halleriyle ortalama 30-40 tl ye bulsak bir yerlerden etti mi sana 160 tl

balı, sütü, yulafı, tahini, pekmezi, yumurtası vs eklesek ordan da rahat en az 200 tl gelir..

1 aylık hard sağlıklı beslenme maliyetimiz 610 tl..

ekstra masraflarla 700 de hadi şuna..

spor salonuna da aylık 300 atsan ettiii 1000 tl en az

bi de bunlar sağlıklı beslenmesi gereken bir insanın normal masrafları..

( tavuk masrafını da unutmuşum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 9 Mart 2020; 13:18:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bin TL şart spor salonu dahil değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Mart 2020; 13:28:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz hangi kafayı yaşıyorsunuz ya :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Mart 2020; 14:22:1 >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Doymakdan yetinmekden bahsetmiyoruz sağlıklı beslenme ve spor için gerekli proteinden karb'dan bahsediyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Doymakdan yetinmekden bahsetmiyoruz sağlıklı beslenme ve spor için gerekli proteinden karb'dan bahsediyoruz
    Dostum ben de sporcuyum, hiçbir zaman bu saydığın kadar para harcamadım. Demek istediğim çok daha az maliyetle de bu iş yapılabiliyor.

• Aylık 1000 TL yi hak etmiyor mu sence vücudun zihnin bedenin ?
    1000 TL la 1000 ne abartıyorsunuz arkadaş valla.

Lafım bunu çok bulanlara... Hayatınızda en değerli şey sizsiniz bunu unutmayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Sağlık kısmına dikkat etmiyorsan yaparsın tabiki
    Gayet sağlıklı ve temiz beslendiğimi söyleyebilirim. Gözünüzde büyütmeyin bu kadar, sığ düşünmeyin.

Orijinalden alıntı: torata90

Gayet sağlıklı ve temiz beslendiğimi söyleyebilirim. Gözünüzde büyütmeyin bu kadar, sığ düşünmeyin.

Alıntıları Göster
    e anlat bakalım nasıl oluyormuş?

1,73 85 kilo civarıyım. sağlıksız beslenmem ile dahi aylık yemke masrafım 1000 TL'ye dayanıyor ve üstelik proteniz tozu falan bile almıyorum. yalnızca yurdun yemekleri ve dışarıdan yemekler. ve ayriyetten günde en az 2 saat bisiklet üzerindeyim.

göster bana bir yol.

edit: sırf dürüm döner yemekle bile yetişmiyor. öğle yemeği 2 tombik 1 dürüm söylüyorum 21 lira, akşam yemeği de 13-14 lira tutuyor. bazı günler gitmiyorum spora o zaman akşam yemeği bayağı düşüyor böylelikle 1000TL civarı günlük yemek masrafı. daha ucuzu nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 10 Mart 2020; 0:6:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

e anlat bakalım nasıl oluyormuş?

1,73 85 kilo civarıyım. sağlıksız beslenmem ile dahi aylık yemke masrafım 1000 TL'ye dayanıyor ve üstelik proteniz tozu falan bile almıyorum. yalnızca yurdun yemekleri ve dışarıdan yemekler. ve ayriyetten günde en az 2 saat bisiklet üzerindeyim.

göster bana bir yol.

edit: sırf dürüm döner yemekle bile yetişmiyor. öğle yemeği 2 tombik 1 dürüm söylüyorum 21 lira, akşam yemeği de 13-14 lira tutuyor. bazı günler gitmiyorum spora o zaman akşam yemeği bayağı düşüyor böylelikle 1000TL civarı günlük yemek masrafı. daha ucuzu nasıl olacak?

Alıntıları Göster
    Dostum dışardan yersen tabii ki tuzlu olur. Kendin hazırlayacaksın yemeğini. Yurtta kalıyorsun sanırım, ne tür imkanların var bilmiyorum ama günlük çıkan yemekleri yiyip ekstra kendine sandviçler falan hazırlayabilirsin,bol bol kuruyemiş yiyebilirsin. Protein konusunda yine sıkıntı yaşıyorum dersen protein tozlarına başvurabilirsin her türlü daha hesaplı olacaktır. Ki zaten kilona ve tahmin ettiğim yağ oranına göre günlük 130-140gr protein gayet yeterli olur, öyle uçuk kaçık miktarlarda protein almanıza da gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torata90 -- 10 Mart 2020; 0:22:39 >

• Neyin kafasını yaşıyorsun sen

aylık spor salonuna 300tl veren adam zaten spor yapmasın.
    yıllığı 400tlye spor salonuna gidiyorum.

Farklı farklı fındık fıstık badem şu bu yerine.
    Kabuklu fındık alıp kırıyorum yada toplu bir şekilde çiğ yer fıstığı alıyorum.

bal süt tahin pekmez vs tüketmiyorum.

Yumurta zaten çok ucuz sayma bile.

Yulafı gidipte 500gr 500gr almak yerine toplu al yarı fiyatından daha ucuza gelir

Kırmızı et yeme tavuk hindi ton balığı ye.

Sen gidipte kgx2 3 protein alırsan tabi çok masraflı olur

Al ben kgx1.5 la bu vücudu yaptım. sen ayda 1000tl harcayarak nasıl bir vücut yaptın çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 10 Mart 2020; 0:27:41 >

• Gerçekten vücut geliştirmek isteyen, sağlığının değerini bilen böyle abuk subuk hesaplara girmez.

Aynı eleman tipine yıllık sigara harcamasını sorsan elini cebinden çıkarıp hesaplamaz

İnsanın yapacağı en mantıklı yatırım sağlıklıyken yaptığı "sağlık harcamasıdır" Bu harcama da doğru beslenme ve egzersiz demektir.

Çünkü ne kazanırsan kazan yaşarken yiyebilirsin. Yaşamak için de her şeyden önce vücuduna yatırım yapmalısın.

Kısacası boş laf boş hesap...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.