Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar benim bi sorum olucak bn UNİVERSAL AMİNO 1900 kullanıyorum bu yağ yakmayamı yarıyor araştırdım okadar bulamadm bişey acaba beni biraz bilgilendirirmsn ben hem vucut hemde yağ yaktını bana soylediler ne kadar doğru bilmiyorum lütfen bana bu konuda bilgi verimisiniz
  • Herkese merhaba, 177 cm boy 67-68 kg da ağırlığım var.Yağ yüzdem %14 çıktı.Kilo problemim yok kısaca.Body buildinge başladım önceki ay.Şuan 2. ay içerisindeyim bununla birlikte Hardline 3Matrix protein tozu aldım.Kullanım konusunda tavsiyelerinizi almak istiyorum.Spordan önce protein tozu kullanmak anlamsız geliyo fakat spordan sonra 1 porsiyon alıyorum şuan için.Bunun dışında önereceğiniz ek besin varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschash

Herkese merhaba, 177 cm boy 67-68 kg da ağırlığım var.Yağ yüzdem %14 çıktı.Kilo problemim yok kısaca.Body buildinge başladım önceki ay.Şuan 2. ay içerisindeyim bununla birlikte Hardline 3Matrix protein tozu aldım.Kullanım konusunda tavsiyelerinizi almak istiyorum.Spordan önce protein tozu kullanmak anlamsız geliyo fakat spordan sonra 1 porsiyon alıyorum şuan için.Bunun dışında önereceğiniz ek besin varmıdır ?

1 ay daha bekleyip 3. aydan sonra başlasaydın daha iyi olurdu. Ama madem başlamışsın doğru yapıyorsun antremandan sonra içmekle. Açıkcası dinlenme günlerindede kullanılabilir antreman önceside kullanılabilir. Sabah kalkınca ilk iş olarakta yapılabilir. Ama ideal olanı antreman sonrası bence şuan için.
  • Selamlar gençlik Gökhan abiniz geldi kliwaj'a selam yola devam...

• peki benim şöyle bir sorum var sana yaklaşık 3 - 3.5 aydır spor yapıyorum sağlam bir antrenörle ama kendisiyle beslenme hakkında pek anlaşamıyoruz ve sorun yaşıyorum bu konudada weider in bcaa destekli protein tozunu kullanıyorum zamanında 93 kilo idim şu an ise 65 yağ oranım genel hatlarıyla düşük ancak karın bölgesinde yağlanma söz konusu , 3 ayda six pack çıkarma gibi bir beklentim yoktu ancak yaptıklarıma ve karnımdakı guce rağmen derimin gevşekliğinden dolayı beklediğin görüntü yok karnımda (karın kaslarım da güçlüdür bir oturuşta 200-250 crunch çıkarabilirim) zamanla derinin sıkılaşması mümkün müdür mümkün ise ideal süresi nedir gerektiği taktirde ss paylaşabilirim ancak benım bunun geçeceğine dair bir güvenceye ihtiyacım var lâkin pes etme noktasına gelmiş durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkantr123

arkadaslar naptıysam kilo alamadım napmam lazım artık bilmiyorum yasım 18 boyum 1.83 kilom 55 nasıl kilo alabilirim yardımcı olun lütfen
    Arnold un genç hali napmış ölee yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GannicusS -- 5 Mart 2013; 13:38:46 >
  • Merhabalar, spora yeni başlıyorum birkaç malzeme aldım ama daha önce hiç spor yapmadığımdan nasıl bir program uygulayacağımı bilmiyorum.

19 yaşındayım boyum 1.70 ve 55 kiloyum.

Malzemelerim;

120cm içi dolu Z bar
    2 adet 2.5kg flanş
    2 adet 5kg flanş

Bu kapı barfiksinden

Birde karbonhidrat destekli protein tozu

Nasıl bir program yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar benimde kilo sorunum var Son 2 aydır düzenli yemek yiyordum ama kilo alamıyordum sonunda belediyenin fitness şeysine yazıldım haftada ikikez gidiyorum günlük yeteri kadar kalori almadığımı düşünüyorum ve gainer almak istiyorum acaba başlamamda sıkıntı varmıdır ?
    Birde vejeteryan birisi hangi yiyeceklere ağırlık vermeli ?

• Selamünaleyküm beyler. kendimden kısaca bahsetmek istiyorum.

Yaş 19
    Kilo 55 civarı
    boy 1.7o falan.
    vücudumu geliştirmek boyumuda az da olsa uzatmak istiyorum. ne yapmalıyım spora gidicem .

yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kliwaj

http://forum.donanimhaber.com/m_74081026/tm.htm yardımcı olurmusunuz konuda her şeyi detaylı yazdım şimdiden teşekkürler
  • selamlar. Yaş 25 Spora başlamadan önce kilo 60 boy 1.73 ,Spor salonu olmadıgından evde dumbell ile çalışıyorum 5 kg dumbell ve kendime çıkardıgım bilindik dumbell programı ile yaklaşık 2 ay çalıştım ve bu hafta bir attırılabilir dumbell seti alarak göğüs ve bacak tam olarak 6,75 kg ile diğer kas guruplarını 5 KG ile devam ediyorum
    Sorularıma gelecek olursak

1- 2 aydır beni görmeyen arkadaşlar şaşırıyor hem kilo almıssın hem kas yapmıssın göğüse bak kola bak ve erkekler arasında malum bilindik davranışlar maruz kalıyorum ancak ben sanki hiç değişim olmamış gibi hissediyorum kendimde bu sanırım psikolojiye giriyor ki iyi mi kötü mü nasıl atlatırım ? sırf bu psikoloji yüzünden çalıştıgım günden bu yana tartıya çıkmadım

2-bilindik dumbell setleri haricinde şınav-mekik-barfix olayıda var barfix 3*5 şınav 3*10 mekik ise tek seferde 80 setler halinde ise 4*12 karın kası çalıştıran program ile yola devam ediyorum ekleyecek hareket varmı? spor salonu yaşadıgım bölgede ne yazıkki yok ah olsa

3-haftada 5 gün yaklaşık -30-45 dakikada setleri bitiriyorum pazartesi-sali program yoğun bu iki günde toplamda 16 dumbell hareketi yapıyorum ağırlıgı attırmadan önce her hareketi 4*8 setler halinde yapıyordum -çarsamba dinleniyorum perşembe barfix-şınav cuma 6 dumbell hareketi ile sadece bacak çalıştırıyorum cumartesi ise hafta tekrarı 4 tane en fazla hareket yapıyorum ,haftanın her gününe mekik yapıyorum dinlenme günleride dahil bu çalışma programı yeterli mi değişim gerekir mi?

4-beslenme 3 öğün Allah(c.c) ne verdiyse yemek aralarda ikindi 150 gram tavuk haşlıyıp yiyorum gece yatmadan öncede 2 yumurta ve yaklaşık 350 ml kadar süt içiyorum yani günde 5 öğüne denk geliyor.Çalıştıgım günlerde bir kase ekstra yoğurt yiyorum köylük yer olunca süt ürünleri eksik olmuyor 2 hafta kadar hergün karışık çerez tüketiyordum ama göbek çevresinde hafif yağlanma sezince bıraktım yağ alarak değil kas alarak kilo yapmak istiyorum.Beslenme hususuna ekleyecek birşey varmı yumurtayı pek sevmem de...

5-son olarak dün sol kolum aynada dikkatimi çekti sanki sağ daha büyük gibiydi mezro ile ölçtüm sağ 31.5 cm sol 30.5 cm geldi tabi spora başlamadan önce cin alinin kolu olan birisi için bu bile büyük nimettir ancak sol geride bu solu dengelemek için ne yapmalıyım?

İşin üstadı cevaplarsa sevinirim saygılarımla
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 17 boy 1.92 bodye başladığımda 95 kiloydum şimdi 112 kiloyum bu ayın 15 inde 4.ay olucak aşırı kilo aldığımı düşünüyorum oysaki yediklerim aynı ama hoca bunu normal karşıladı sizce kilo artışım normal mı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvotore

Merhaba arkadaşlar yaşım 17 boy 1.92 bodye başladığımda 95 kiloydum şimdi 112 kiloyum bu ayın 15 inde 4.ay olucak aşırı kilo aldığımı düşünüyorum oysaki yediklerim aynı ama hoca bunu normal karşıladı sizce kilo artışım normal mı ??

Daha bilgili birisinden yardım al ama diyet linsten bence yanlış olmalı.Spora başlayınca yemene içmene dikkat edeceksin.Uzman birinden yardım al
  • Yediğin içtiğin aynı değildir. Aynı olsa spora başlayıp böyle kilo almazdın.
  • Bir yerde okumuştum.normal bir insanın sağlıklı kilo alması Haftada 150 gr - 350 gr arasındadır(değerler yaklaşık) buda ortalama ayda 1-2 kilo eder ki sen yaklaşık 17 kilo almıssın.Sana ya daha ilk başta gıda takviyesi vermiş hocan yada arkadaşın dediği gibi beslenmen çok yanlış.Allah göstermesins ağlık problemi bile olabilir.Yarından tezi yok bir diyetisyenin yolunu tutmalısın cardio(koşma/yürüme) olayınada girmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 9 Mayıs 2013; 18:22:49 >
  • Çok sağolun dediklerinizi uygulayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstatlarım sizlere bir sorum olacak;

ben cılız göbekli memeli biriydim 3 aydır p90x yapıyorum ve bitmek üzere yağların çoğundan kurtuldum bel 85,5 dan 74'e düştü göğüs 95 ten 89'a düştü şimdi az birazda olsa göğüste ve belde yağ kaldı, sizce ben yağ yakımına devam mı etmeliyim yoksa hacim çalışmalarına mı başlamalıyım ( cılızım halen zayıfladığım için daha da cılız oldum omuz hariç ) (59 kiloya düştüm boyum 172 artık kalan yağlar çok zor gidiyor)
  • Benden de bir soru gelsin. Konunun ustaları cevaplarsa sevinirim. Gördüğüm kadarıyla vücutta en az hareket eden dolayısıyla yağlı kalan iki bölge var. Birisi karın diğeri de kolların omuzla birleştiği bölümün, yani koltuk altının arka kısmı.
    Şöyle elimle o bölgeyi tuttuğumda elime bir tutam yağ gelmesini sevmiyorum.

Karın için ne yapılacağı az çok belli de, şu arka koltuk altı bölgesindeki yağı en kolay nasıl atabiliriz? Bildiğimiz triseps hareketleri pek ulaşmıyor sanki oralara. Ya da uzun süre gerektiriyor ulaşması için. Yanılıyor muyum?
  • Arkadaşlar sizin bütün yazdıklarınızı okudum ve size derdimi anlatmak istiyorum. Ben 15 yaşındayım boyum 1.80 kilom 92 kaslara çalışmaya başlamıştım ve vücudum azcık toparlanmaya başladı eskiden sıktığımda birşey hissedilmiyordu ama artık hissediliyor neyse ben bu bodybuilding e kilo vermek amacıyla ve daha düzgün bir vücuda sahip olmak için yapmak istiyorum ama evde çalışmalıyım çünkü bizim yakınlarda salon yok kilomdan dolayı nizami olarak şınav ve mekik çekemiyorum. ama sadece mekiği nizamisiz çekebiliyorum ben bu haplara karşıyım evimde 2 adet 3 kg dumbıl var ve göğüs yayım var neler yapmalıyım ve bana bir program önerirmisiniz? pantolon bedenim 36 ama 34 de olabiliyor vücut kitle endeksim 29,1 ve memelerim biraz büyük yağ oranım %28 kaça düşmeli ve lütfen yardım edin zayıflamak ve düzgün bir vücuda sahip olmak için ne yapmalıyım. LÜTFEN CEVAPLARINIZI CİDDİYETLE YAZARSANIZ..Nereye yazsam böyle dalga geçiyorlarda..TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engbrky -- 25 Haziran 2013; 13:27:28 >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.