Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi beslenmek o mu ? Hergün sadece onları yiyorsan protein ve karbonhidrat açısından yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

İyi beslenmek o mu ? Hergün sadece onları yiyorsan protein ve karbonhidrat açısından yetersiz.

Dünya şampiyonu olmaya niyetimiz yok düzgün bir vücut için yeterli diye düşünüyorum.

Sizce nasıl beslenmek lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recep.Usta -- 30 Aralık 2013; 19:12:17 >
  • Ağır çalış dediğine göre sende ağır çalışıyosun o yüzden kilo başına 2 gram protein 2-3 gram da karbonhidrat alman lazım. Karbonhidratı kilo durumuna göre arttırıp azaltabilirsin. Zaten istesende dünya şampiyonu olamazsın, kilonu bilmiyorum ama o tavuk dışında orda dişe dokunur pek birşey yok o yüzden yetersiz geldi bana. Ama brokoli yemen çok iyi.
  • quote:

Ağır çalış dediğine göre sende ağır çalışıyosun o yüzden kilo başına 2 gram protein 2-3 gram da karbonhidrat alman lazım. Karbonhidratı kilo durumuna göre arttırıp azaltabilirsin. Zaten istesende dünya şampiyonu olamazsın, kilonu bilmiyorum ama o tavuk dışında orda dişe dokunur pek birşey yok o yüzden yetersiz geldi bana. Ama brokoli yemen çok iyi.

Resimdeki beslenme + Protein Tozu sizce yetersizmi?

80 Kiloyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recep.Usta -- 30 Aralık 2013; 19:43:11 >
  • 160 gram protein almaya bak işte. Kilo problemin yoksa toza bile gerek yok. 1 kiloluk peynir al yörsanın falan 10-11 lira bişey. Bir de süt iç günde en az 500ml ve en önemlisi 3 litreye yakın su.
  • quote:

160 gram protein almaya bak işte. Kilo problemin yoksa toza bile gerek yok. 1 kiloluk peynir al yörsanın falan 10-11 lira bişey. Bir de süt iç günde en az 500ml ve en önemlisi 3 litreye yakın su.

Bu Vüçütü Öyle beslenerek yaptım.

85 kilo %5 yağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recep.Usta -- 30 Aralık 2013; 19:56:25 >
  • hocma öncelikle konu için teşekkürler, çok faydalı bilgiler var benimde bir sorum var.. arkadaş zoru ile body'de 1 ayı tamamladım. ama benim amacım kas yapmak değil, tamamen kilo vermek. kas zaten var göbeğim olmasına rağmen six-pack'ler ufaktan belli oluyor . arkadaşa dedim "kanka ben fitness mıdır nedir ona geçicem", aldığım cevap "kanka çok bir şey farketmez kilo açısından." sizce body'ye devam mı etmeliyim yoksa fitness'a geçmeli miyim ?
  • Ustad beslenme programinin tavuklu kisimda kizartma yok demissin, kizartmadan kastimiz patates kizartmasi degil dimi tavugu kizartmadan, snitzel filan degil de tavuk sote olarak ya da firinda mi tuketecegiz? @kliwaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu ben de merak ettim:)

Hele ki bir de evde vücut geliştirme hareketleri, vücut geliştirmede beslenme gibi konular tam bana göre:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisever -- 5 Ocak 2014; 20:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep.Usta

quote:

160 gram protein almaya bak işte. Kilo problemin yoksa toza bile gerek yok. 1 kiloluk peynir al yörsanın falan 10-11 lira bişey. Bir de süt iç günde en az 500ml ve en önemlisi 3 litreye yakın su.

85 kilo %5 yağ

vucut nerde
    bu arada yag oranın yüzde 5 degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

quote:

85 kilo %5 yağ

vucut nerde

71 Kilo bir adam için 84 Kilo olmak yeterli
  • quote:

quote:

quote:

quote:

85 kilo %5 yağ

vucut nerde

okudugunu anlayabiliyor musun ?
    soruma cevap ver
  • Abiler 1.75 boyunda 50 kilo bir insanım , 97 doğumluyum pek iyi beslendiğim söylenemez . İstediğim öyle şekilli bir vücut değil , sadece kilo almak düzgün görünmek ve kollarımın ince olmasını istemiyorum yani boyumun adamı gibi gözükmek istiyorum . Napmalıyım ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

85 kilo %5 yağ

vucut nerde

okudugunu anlayabiliyor musun ?
    soruma cevap ver

Soruma cevap ver Derken? Bana emir mi ediyorsun? Polemik Ortamı Yaratma

Neyin Egosunu yapıyorsun? Benim Vücut iyi olsa sanane!! Senin Vücut iyi olsa banane!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recep.Usta -- 4 Ocak 2014; 12:39:05 >
  • Evde vg yapmak istiyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz neler gereklidir ve kilo vermek istiyorum yaparken bu konuda neler yapabilirim?
  • vücüt geli?tirmeye ba?lasam kilomu alyrym yoksa kilomu kaybederim ????????????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Beyler merhaba uzun zamandır bir sorunum var yardım edebileceğinizi umuyorum.

Ben 2 yıldır kilo alamıyorum 2 yıldır aynı kilodayım. Boyum 1.75 kilom 57. Bu durum beni iyice rahatsız etmeye başladı. Bağırsak kurdu falan var mı diye baktırdım fakat yokmuş. Daha önce vücut geliştirmeye gitmedim veya karbonhidrat tozu kullanmadım. Size sorum şu:

-Hem okulda okuyup hem part-time iş yaparken VG'ye gitmeyi düşünüyorum sizce uygunmudur?

-Amacım kilo alıp özellikle kollarımı kalınlaştırmak bunun için nasıl bir yol izleyebilirim?

-VG'ye gitmeyip bulk tozu alıp evde çalışmak mümkünmüdür? (3x3 dumbell larım var fakat yetersiz olursa yenisini almayı düşünüyorum)

Sorularım bu kadar beyler umarım yardımcı olursunuz

ik önce beslenmeni düzelt hacim programı uygula

3 haftalık form değişimi.

6 haftalık form değişimi.

Hocam 6 haftada güzel değişim göstermişsin, vucudun başarılı. Moralini bozma
  • Teşekkür Ederim
  • http://www.youtube.com/watch?v=rqt10vfRp6U#t=372

Videoyu koyamadım ya la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasozby -- 8 Ocak 2014; 14:06:35 >
  • Zayıflar için daha mı zor oluyor arkadaşlar bu süreç? 2 ay gittim çok büyük bir farklılık göremedim. 6 aydan önce pek gelişme olmaz diyorlardı ama burda 3 haftada hulk olanlar var Maşallah.
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.