Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fringilla

Ektomorf vücuda sahibim kendimi bildim bileli aşırı zayıfım, şu an 17 yaş - 1.71 boy - 45 kilo. Aşağıdaki beslenme programı iyi midir?

sabah: 8 yumurta beyazı + 2 yumurta sarısı + 1 su yulaf ezmesi süt ile karıştırılıp yenilecek + domates salatalık + 1-2 kaşık keçi boynuzu pekmezi (harnup) + kahve

ara öğün: 1 haşlanmış patates + turp veya havuç + muz veya başka bir meyve + 1 bardak yeşil çay

öğlen: 1 tabak yemek (pilav ya da makarna) + tavuk göğsü (ya da balık, kırmızı et) + salata ya da 1 kase yoğurt + 2 bardak kefir

öğle arası: 1 haşlanmış patates + turp veya havuç + muz veya başka bir meyve + yoğurt

akşam: 1 tabak yemek (pilav ya da makarna) + tavuk göğsü (ya da balık, kırmızı et, haşlanmış patates) + salata ya da 1 kase yoğurt + yemekten sonra 1 bardak yeşil çay

ara öğün: 100gr lor peyniri, muz ya da elma

yatmadan önce: 2 bardak süt

günde en az 2.5 litre su

Hergün eksiksiz bunları yiyormusun harbiden? hep aynı şeyler baymıyor mu?
  • Arkadaslar benden size tavsiye yaklasık 23 kg almıs biri olarak. Beslenmenizi detaylandırıpta kendinizi sınırlandırmayın. Kas geliştirmek için , kilo almak için gerekli besinleri bilin sonra gün içinde imkanlarınıza göre o besinlerden faydalanın. Yoksa 2 bardak süt 8 yumurta beyazı 3 ü sarı vs bu kadar detaya girerseniz heleki yolun basında 1-2 ay sonra bırakırsınız en geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: fringilla

Ektomorf vücuda sahibim kendimi bildim bileli aşırı zayıfım, şu an 17 yaş - 1.71 boy - 45 kilo. Aşağıdaki beslenme programı iyi midir?

sabah: 8 yumurta beyazı + 2 yumurta sarısı + 1 su yulaf ezmesi süt ile karıştırılıp yenilecek + domates salatalık + 1-2 kaşık keçi boynuzu pekmezi (harnup) + kahve

ara öğün: 1 haşlanmış patates + turp veya havuç + muz veya başka bir meyve + 1 bardak yeşil çay

öğlen: 1 tabak yemek (pilav ya da makarna) + tavuk göğsü (ya da balık, kırmızı et) + salata ya da 1 kase yoğurt + 2 bardak kefir

öğle arası: 1 haşlanmış patates + turp veya havuç + muz veya başka bir meyve + yoğurt

akşam: 1 tabak yemek (pilav ya da makarna) + tavuk göğsü (ya da balık, kırmızı et, haşlanmış patates) + salata ya da 1 kase yoğurt + yemekten sonra 1 bardak yeşil çay

ara öğün: 100gr lor peyniri, muz ya da elma

yatmadan önce: 2 bardak süt

günde en az 2.5 litre su

Hergün eksiksiz bunları yiyormusun harbiden? hep aynı şeyler baymıyor mu?

1 haftadır yiyorum, no pain no gain
  • Konu baya eskiymiş ama bende sormak istiyorum belki bir bilem tecrübeli çıkar. :) Boyum 1.74 kilom ise 56 salona başlamayı düşünüyorum bana bir faydası olurmu kilo kaybı yaşamadan kilo alabilirmiyim. Acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaska383 -- 11 Ocak 2013; 20:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaska383

Konu baya eskiymiş ama bende sormak istiyorum belki bir bilem tecrübeli çıkar. :) Boyum 1.74 kilom ise 56 salona başlamayı düşünüyorum bana bir faydası olurmu kilo kaybı yaşamadan kilo alabilirmiyim. Acaba ?

kilo kaybı yaşamamak için verilen beslenme düzenine uyacaksın bu kadar ve faydası olur mu sorusu çok saçma tabi ki olur, sadece sabır, çalışma, beslenme, uyku

bir de yaşını yazsaydın iyi olurdu
  • arkadaşlar tatlandırıcısız aromasız protein tozu varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

arkadaşlar tatlandırıcısız aromasız protein tozu varmıdır

Var fakat türkiyede yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Konu baya eskiymiş ama bende sormak istiyorum belki bir bilem tecrübeli çıkar. :) Boyum 1.74 kilom ise 56 salona başlamayı düşünüyorum bana bir faydası olurmu kilo kaybı yaşamadan kilo alabilirmiyim. Acaba ?

kilo kaybı yaşamamak için verilen beslenme düzenine uyacaksın bu kadar ve faydası olur mu sorusu çok saçma tabi ki olur, sadece sabır, çalışma, beslenme, uyku

Yaşım 17
  • beyler, internet üzerinden protein tozu sipariş verebileceğim bi yer var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

beyler, internet üzerinden protein tozu sipariş verebileceğim bi yer var mı?

Gnc.com.tr
    Protein7.com
    Hepsiburada.com
  • XPRO Amino 6000

Bu ürün benim ihtiyacıma uygun mu acaba? ektomorf vücut tipiyim. Kas kütlemin artmasını istiyorum hacim almak yani. Daha önce bcaa tavsiyesi almıştım daha girmedim hiç bir ek besine ama arastırıyorum simdiden. Bu ürünün içindekiler istegime uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

beyler, internet üzerinden protein tozu sipariş verebileceğim bi yer var mı?

Gnc.com.tr
    Protein7.com
    Hepsiburada.com

teşekkürler....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

XPRO Amino 6000

Bu ürün benim ihtiyacıma uygun mu acaba? ektomorf vücut tipiyim. Kas kütlemin artmasını istiyorum hacim almak yani. Daha önce bcaa tavsiyesi almıştım daha girmedim hiç bir ek besine ama arastırıyorum simdiden. Bu ürünün içindekiler istegime uygun mu?

.
  • arkadaşlar six pack dediğimiz karın kasları için hangi hareketleri önerirsiniz her idman sonrası 100 e yakın mekik çekiyorum bunun haricinde ne önerebilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Yaşım 17

salona başlaman için yaşın normal

kolay gelsin
  • beyler benim omuz 116 göğüs 101 bel 95 80.6 kiloyum. Bariz göbeğim var zaten ağırlık kaldırmadan 1-2 ay sağlam kardio yapıp yağ kütlesinimi azaltayım yoksa ağırlık kardio beraber mi götüreyim. Boy 1.80 yaş 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlIzVel -- 2 Şubat 2013; 18:45:17 >
  • Arkadaşlar bir sorum var spordan sonra alınan proteinle boş günlerde alınan proteinin kaslara sağladığı fayda aynı mıdır? Mesela spor sonrası protein alıyoruz sonraki gün kaslarda ağrı başlıyor, ağrı başladığı zaman protein daha mı fazla kaslara nüfuz eder?
  • Protein tozu icermeyen dogal gainer ve shake onerileriniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar naptıysam kilo alamadım napmam lazım artık bilmiyorum yasım 18 boyum 1.83 kilom 55 nasıl kilo alabilirim yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkantr123

arkadaslar naptıysam kilo alamadım napmam lazım artık bilmiyorum yasım 18 boyum 1.83 kilom 55 nasıl kilo alabilirim yardımcı olun lütfen

Oha benim boy 170 kilo 60.. Bi doktora görün
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.