Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

Orijinalden alıntı: B2Production

quote:

quote:

Arkadaşlar benim sorunum kilomun azlığı. Boyum
    1.77 ama kilom 60 şöyle 7-8 kilo alabilsem çok
    güzel olur. Asıl sorum şu . Protein tozu alsam evde
    mekik şınav barfiks çeksem koşu yapsam
    bunların yanında da protein tozunu kullansam
    etkisi olur mu?

Protein tozları karbonhidrat içermez. Dolayısıyla ağırlık çalışmaları sonrası kasları onarmaya ve sonrasında şişirmeye yarar. Sen kilo almak istiyorsan ağırlık çalışması yapıp, gainer alacaksın. Koşu yapmanın sana hiçbir faydası olmaz. Eğer imkanın varsa salona yazıl. Ben üni de okuyorum evde tek yaşıyorum elimden hiç iş gelmez yemek hep dışardan söylerim o derece beslenmem kötü, gainerle falan 4-5 ayda 7-8 kilo aldım göbek yapmadan. Sen eğer beslenmene dikkat edersen çok daha iyisini yapabilirsin. Eğer salona gitmeyeceksende yine gainer al ama yanında mutlaka egzersiz yap.

başka biri de protein tozu alman lazım diyor hangisini alıcam ben şaşırdım kaldım

Musletech mass tech gainer al sütle beraber tüket protein değeride yüksek baya komple bir ürün yani.

kaç kilo aldırır sizce tahmini ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

etkisi olur mu?

Protein tozları karbonhidrat içermez. Dolayısıyla ağırlık çalışmaları sonrası kasları onarmaya ve sonrasında şişirmeye yarar. Sen kilo almak istiyorsan ağırlık çalışması yapıp, gainer alacaksın. Koşu yapmanın sana hiçbir faydası olmaz. Eğer imkanın varsa salona yazıl. Ben üni de okuyorum evde tek yaşıyorum elimden hiç iş gelmez yemek hep dışardan söylerim o derece beslenmem kötü, gainerle falan 4-5 ayda 7-8 kilo aldım göbek yapmadan. Sen eğer beslenmene dikkat edersen çok daha iyisini yapabilirsin. Eğer salona gitmeyeceksende yine gainer al ama yanında mutlaka egzersiz yap.

başka biri de protein tozu alman lazım diyor hangisini alıcam ben şaşırdım kaldım

Musletech mass tech gainer al sütle beraber tüket protein değeride yüksek baya komple bir ürün yani.

ben 5 ayda 7 kilo aldım. 3.aydan sonra inkospor weight gainer kullandım. muscle tech benım kullandıgımdan çok daha komple bir ürün. kesin birşey diyemem çünkü sadece bunu alarak kilo alamazsın bunu öğün olarak düşün. diğer öğünlerinide iyi alman gerek iyi uyuman gerek vs.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

etkisi olur mu?

ben 5 ayda 7 kilo aldım. 3.aydan sonra inkospor weight gainer kullandım. muscle tech benım kullandıgımdan çok daha komple bir ürün. kesin birşey diyemem çünkü sadece bunu alarak kilo alamazsın bunu öğün olarak düşün. diğer öğünlerinide iyi alman gerek iyi uyuman gerek vs.

uyku ve yemek yeme sorunum olmaz her öğün yiyebilirim bana mesela bir kutus kaç aldırır onu merak ediyorum çünkü bana 6 7 kilo lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

etkisi olur mu?

uyku ve yemek yeme sorunum olmaz her öğün yiyebilirim bana mesela bir kutus kaç aldırır onu merak ediyorum çünkü bana 6 7 kilo lazım

tek kutuda şu kadar kilo diye bir garanti ürünün kendi satıcıları bile veremez. çünkü bünyeden bünyeye değişir. kimisi çok iyi beslenir bunu gainer ile destekler 10 kilo alır. kimisi sadece gainer ile beslenir diğer öğünleri kötü yer bir kutuda 2-3 kilo alabilir. bunlar çok değişkendir ama denemeni öneririm sporla beraber alırsan pişman olmazsın. İstersen 2 kg al deneme amaçlı eğer istediğin sonucu alırsan daha büyüklerini alabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

etkisi olur mu?

tek kutuda şu kadar kilo diye bir garanti ürünün kendi satıcıları bile veremez. çünkü bünyeden bünyeye değişir. kimisi çok iyi beslenir bunu gainer ile destekler 10 kilo alır. kimisi sadece gainer ile beslenir diğer öğünleri kötü yer bir kutuda 2-3 kilo alabilir. bunlar çok değişkendir ama denemeni öneririm sporla beraber alırsan pişman olmazsın. İstersen 2 kg al deneme amaçlı eğer istediğin sonucu alırsan daha büyüklerini alabilirsin.

çok sağol hocam çok yardımcı oldun var mı onerebılecegın marka ? bu pazartesı baslıcam bodye
  • Yemek sorunum yok diyorsan bence paranı bosa harcama verecegin 125-150 tl parayı pirinç depola evine. Hergün yarım kilo pirinç ye ayda 6 7 kilo ben sana garanti edebilirim. Ama aynı düzende götürürsen. Al sana müthis gainer :)
  • Arkadaşlar bir sorum var 16 yaşında 172 ve 52 kiloyu haliyle biraz çelimsizim :) Kilo almak ve vücudumu şekle sokmak istiyorum yazın body yaparak bunları sağlayabilir miyim? ve bana evde çalışmak için verebileceğiniz program varmı(3kg lk dumbell var göğüs kası ve omuz için istiyorum)
  • merhabe arkadaslar. ben uzun suredir bit fitness merkezine yazilmayi dusunuyorum(duzenli spor icin). Sanirim bir iki hafta icinde uye olacagim .

amacim profesyonel vucut gelistirmek degil. Durusumun duzelmesi omuzlarim dusuk duruyor ve hafif kambur gibi duruyorum. Amacim dik bir durus ve az omuz genisligi. Bunun icin exstra beslenme duzenine ihtiyacim olur mu? Simdiden tavsiyeleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1917

merhabe arkadaslar. ben uzun suredir bit fitness merkezine yazilmayi dusunuyorum(duzenli spor icin). Sanirim bir iki hafta icinde uye olacagim .

amacim profesyonel vucut gelistirmek degil. Durusumun duzelmesi omuzlarim dusuk duruyor ve hafif kambur gibi duruyorum. Amacim dik bir durus ve az omuz genisligi. Bunun icin exstra beslenme duzenine ihtiyacim olur mu? Simdiden tavsiyeleriniz nelerdir?

Ekstra bir beslenmeye gerek yok antrenmanlarını yapıp düzgün beslenmen kafi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

Sık sık uyguladığım diyet ve beslenme soruluyordu cevabı:http://naturelvg.blogspot.com/2012/04/bir-diyet-oykusu-12-haftada-maksimum.html

Hocam Merhaba,

Ben 1.87 boyunda 84 kilodayım. Fitness'a başladım fakat hem kilo vermek , hem de kas kütlemi artırmak istiyorum. Bu işin en önemli kısmı "Beslenme", fakat okuduğum bütün şeyler kafamı daha çok karıştırdı. Bana uygun bir diyet programı tavsiye edebilir misiniz?

Kişiyi bilmeden beslenme programı vermek yanlış olur. Şurada diyet hakkında geniş bilgiler vermiştim :
    http://www.b od****tr.com/vbforum/showthread.php?t=50950
  • Öncelikle herkese merhabalar
    Arkadaşlar benim her ay düzenli şekilde spor salonuna gidecek bütçem yok. Boyum 1.85 kilom 80 , sürekli pc başında durmaktan kambur ve yürüyüş bozuklulugu oluştu. Evde dumbıllarla dogru egzersiz yaparak bunları düzeletebilir miyim ? ayrıyetten sadece dumbıllarla kendime güzel bir vücut yaratabilir miyim kol karın vs ? ve ilk başta kaç kilo ile başlıyım kaç hafta sonra agırlık arttırıyım , , tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

birde mesela programı nasıl yapmalıyım 1 günde sadece kol mu yoksa 1 günde hepsinden mi 2 günde bir mi vs bana sıfırdan aktarabilcek olsa çok çok makbule geçer :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cash44 -- 28 Mayıs 2012; 23:24:05 >
  • Konuyu mobildenokumaya basladim 128 sayfa gorunuyo bakalim kac saátte bitecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Bu yaz bir spor salonuna başlamayı düşünüyorum. Merak ettiğim şey şu. Beslenme ve Antreman programımızı onlar mı veriyor yoksa biz mi buluyoruz?

Bir de bu sporla ilgili gerekli bilgileri bulabileceğim bir site önerbilir misiniz? Hiçbirşey bilmeden gitmekte olmaz şimdi...
  • Bende Temmuz ayında vücut geliştirmeye başlamayı planlıyorum.

Yaş 18
    Kilo 98
    Boy 1.87

Tahminen kaç ayda ideal kiloya ulaşırım ?
  • arkdaşlar merhaba.
    24 yaşındayım. 1.80 boyundayım,79.5 kiloyum.
    bu sene içerisinde fitness a başlamıştım.
    30dk. bisiklet,30 dakika koşu bandını kullandıktan sonra,sırası ile
    önce üst göğüs,ardından 45 derecelik masada tekrar göğüs,sonra da dambıllarla açma yapıyordum.
    bu hareketlerden sonra,ağırlık makinesinde,çeneye çekme,arkamı ağırlığa dönüp,ipi bacaklarımın arasından geçirip çekme yaptıktan sonra,enseye indirme dedikleri hareketi yapıyordum.
    daha sonra bir makineye oturup,iki kollarımı yukarı ya kaldırıyordum,kelebek değil,bu harekette omuzlar için diyordu hocam.
    hareketlerden sonra mide çalışıyordum. mekik,yarım mekik,yüksek bir yere çıkıp,ayaklarımı karnıma çekme ...v.s.
    4 ay bu hareketleri yaptım.

ve şuan bırakmak zorunda kaldım.
    Önümüzdeki ay İstanbul'a döneceğim,oradaki spor salonunda 2 ay çalışıp,tekrar, okul sezonu spora başlayacağım.
    bana tavsiye edeceğiniz programlar nelerdir acaba?
    Vücudumu şuan beğenmiyorum,ama eski halim ile arasında fark var tabi.
    göbeğim var,o göbek ile bacaklar arasındaki katlanan iğrenç şey bende de var.
    çay da şekeri bıraktım.Yağlı yiyecekler yememeye çalışıyorum,kızartmayı bıraktım,protein tozu...v.s. hiç almadım.
    normal bir şekilde,yağlarımı eritip,fitness kası dediğiniz kaslara sahip olmak istiyorum.
    Örnek vücut gösterecek olursak,theo walcott diyebiliriz,ince bir bel,kaslı bir vücut,ama çok az kas.Hatları belli edecek kadar.
    Adonis kaslarımın ve oblitlerin çıkmasını tabki de isterim.Ama şuan vucüt yağlı olduğu için,saklanıyorlar yağ tabakasının altında.
    son olarak,hareketleri tarif ederken biraz saçmalamış olabiilrim,ama bana böyle anlattılar,ve isimlerini bilmiyorum maalesef :D

• Bugün; 21:25:02

Boyum 1.84
    Kilom 74.6

Göbek ve gogus kısmımda yaglanma var...

5 KGlık dumbell aldım . Şınav - mekik - dumbell duzenlı calısarak eritip birazda olsa kas yapma istiyorum

İlk gün nasıl başlamalıyım ?

Mesela sabah kalk 15 yap sonra dinlen 15 yap yarınkısı gun 20 yap boyle boyle arttır gıbı onerıler verırsenız cok memnun olurum

Sınav ve mekıkte kacta baslıyım nasıl arttırayım . ?

Sınavı ve mekıgı dumbellden once mı cekmelıyım sonra mı ?

Simdiden teşekkürler
  • omryildirim

hocam cardioya ve beslenmene dikkat edeceksin.
    fitness ve body kavramlarını aklında cıkar.
    cardio daha sonra az agırlık cok tekrar olarak calışacaksın.
    istersen bölgesele gecebilirsin.

fAlleNz16

cardio yani hareketli olacaksın.Koşularla desteklemelisin programını.
    sınav-mekik ve cakı hareketini her aksam mutlaka yap.

dumbell'la ise 5 kg'la ne yapabilirsin diye düşünüyoru da
    cok az arkadaşım.
    yine de temel hareketleri yapmayı deneyebilirsin.
  • selamlar, saygılar ve herkese şimdiden hayırlı kandiller .
    stres ve sıkıntıdan dolayı çok kilo aldım yavaş yavaş veriyorum
    bundan 3.5-4 yıl önce de şimdi olduğu gibi diyet ve sporla birlikte 3 ayda 18-19 kilo vermiştim ve çevremdekiler kollarımın çok inceldiğini söylemişlerdi çok güçsüz görünüyordum
    omuzlarım tam ölçüsünü bilmiyorum ancak geniş belki de bu yüzden çok daha kötü gözüküyor kollarımın zayıflığı
    omzumdan başka bir ameliyat olmuştum ve etkisi yavaş yavaş seneler içinde azaldı doktor her türlü sporu yapabilirsin dedi
    boyum 1.81 kilom şu anda 93 ancak babamda da aynı şekilde gözüküyor dış görünüş çevremdekiler hatta doktor bile 84 civarısındır diye tahmin yapıyor oldugumdan zayıf gösteriyorum sanırım )
    ameliyat sonrası mecburi protein agırlıklı beslenmem kilo ile birlikte kreatin degerlerinide yükseltmiş doktor bir süre proteinden mümkün oldukça kaçın dedi
    yani takviye protein almadan nasıl güçlenebilirim bunu merak ediyorum . Benim isteğim vücut geliştirmeden çok kollarımı güçlendirmek ve tabii yanında da zayıf görünmesinden kurtulmak
    ancak doktorların protein tozuna izin vereceklerini sanmıyorum ne yapabilirim ?
    kendime kısıtlı bi süre koymuş değilim doktor böbrekler için mart 2013te ilk olmak üzere her 9 ayda bir kontrole gelmemi söyledi .
    futbol oynamış ve kısa mesafe koşu ile de ilgilenmiştim bu sebepten bacaklarım güçlü ancak üst yapı fecaat çok uzattım özür diler saygılarımı sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolzh -- 17 Haziran 2012; 15:43:55 >
  • Boy : 180
    Kilo : 87

Spor salonuna yazıldım. Sizce kaç ayda göğüs kası yapabilirim ?
  • Benim merak ettiği ağırlık kaldırmadan yani body sporu yapmadan sadece normal cardio tarzı egzerzizler şınav barfiks dips gibi temel hareketlerle birde düzenli beslenmeyle birlikte kas olarak kilo alma durumu olabilirmi yoksa yine yağ girer ama orantılı bir şekildemi kilo alırız bu şekilde
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.