Şimdi Ara

Vucut Geliştirme Sporu Nankör Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vucut geliştirmede bir kanı var sakın başlama! yoksa bıraktığında sarkarsın.Şimdi bu sporu yapıpda bırakan veya bu konu hakkında sizi dinliyorum.Eğer öyle olsa kimse yapmazdı die düşünüyorum sonucda herkesin çok daha önemli işleri var ve uzun süre ara verebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar -- 2 Ocak 2016; 21:17:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Nankör değildir zengin sporudur

    bkz. dwayne johnson
  • Ne alakası var zengin olmayıp iyi vücudu olan yok mu ? Paran olsa iyi olurda direk pra diyemessin helede yabancı ülkede et falan ucuzken . Steroid etkiside var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo bir haftadır gömüyorum her şeyi. Pek bir değişiklik yok vücutta. Uzun süredir de düzenli gitmiyorum... Ha görsen 2 senelik vücudum mu var, hayır. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Verdiğim kadar aldım. Yalan yok ölçüler falan gitti biraz ama memnunum şuan. Geri döneceğim çünkü. Bırakmak diye bir şey yok. Sadece ilişkimize ara verdik.
  • Nazar kullanıcısına yanıt
    Bu sarkma felan mevzusu senin elinde eğer sporu bırakıp yeme alışkanlığını değiştirmezsen böbrekler veya karaciğer sıkıntı verebilir sonuçta günde 150 gram civarı protein alıyorsun eğer az alırsan da kaslar küçülmeye başlıyor. Diyet konusunda bilinçliysen sarkma denilen şey olmaz ben çok ara verdim ama hiç sarkma yaşamadım hızlı kilo verme sonrasında olan dışında ama şunu söyleyebilirim ki spor yaptığın sırada kaslarda pump kalıyor yani çalıştırdığın kas üzerinden geçen damarları sıkıştırdığı için büyük görünüyor ve bıraktığında bu etkiyi kaybediyorsun onun dışında öyle kas erimesi sarkma felan şehir efsanesi bence Arnold ise şu anda 68 70 yaşında acaba hangimizin dedesi 70 yaşında 10 km koşabiliyordu veya bu kadar sağlıklıydı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlıyorum çevremdekiler bu sporu yapanlar hep bu konudan şikayetçi gecen biride böyle deyince size bi danışayım dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarkma yapiyor toz zararli birakina kötü oluyor diyen kitle artık cok sıkıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle malafatı küçültüyo,bakın mr olimpi olan adamalrın malafatları minnacık,işeyemiyo adamlar
  • Spor yapmayanlar sarkmıyormu bu saçmalıktan bu millet ne zaman kurtulacak anlamıyorum ya. bu herşey için geçerlidir eğer bi sporu,dersi,beceriyi artık kullanmazsan körelir ve vücut eskisi gibi olmaz tabiki.72 yaşında andreas cahling var adam hala taş gibi sporunuda yapıyor,67 yaşında sylvester stallone var adam hala taş gibi,gerçekten anlamıyorum insanların bu spora olan antipatisini.sen belki neticeni kaldırmaya üşeniyor olabilirsin,ama kaldıranları yıldırmaya çalışmak nedir?


    tamam sakinim.
  • Her vücut sarkar sanki spor yapmayanların vücudu 20 yaşındaki haliyle kalıyor Sırf konuşmak için konuşuyor millet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nankör olduğu kadarda vefalı spordur bakmayın siz. 2 yıl ara verip tekrar başladığınızda çok cabuk eski formunuzu yakalamanızı sağlayan kas hafızası olayıda gayet vefalı yönlerindendir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 7 Ocak 2016; 14:32:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.