Şimdi Ara

Vücut geliştirme sonrası kılcal damar çatlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu tam kılcal çatlaması mı bilmiyorum adını, bulamadım benzerini. VG yapıyorum çok fazla ağırlık altına girince oldu bunlar hep. ufacık ufacık belli değil ama yakından bakınca gözüküyor böyle çatlaklar oldu, kolda var, göğüsde çıkmaya başladı, nereyi zorlarsam illaki çıkıyor. Var mı böyle bişey başına gelen nası geçer

Vücut geliştirme sonrası kılcal damar çatlaması

• Arkadaşın omzunda daha belirgin olanı var iki üç tane. Zamanında çok zorlamış o da, temkinli çalışıyor şimdi. Doktora gidip gitmediğini bilmiyorum, sen yinede bi görün
  • Cok fazla yuklenme kendine samet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Arkadaşın omzunda daha belirgin olanı var iki üç tane. Zamanında çok zorlamış o da, temkinli çalışıyor şimdi. Doktora gidip gitmediğini bilmiyorum, sen yinede bi görün
    Ben de başladım benim yaşımdaki lerden 10,20 kg daha ağır çalışıyorum 3x15 anca yapıyorum devam etmeyim mi sizce? Daha az kg de daha çok set mi yapıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

Cok fazla yuklenme kendine samet.
    La bu bendede var hem kanat bölgemde hemde bacaklarımda bayada belirgin kanattaki çok barfiks çekiyodum önceden ondan oldu bacaktakide futboldan oldu bacakta 5-6 yerde var
  • benim kollarda var ama deri çatlağı beyaz beyaz krem sordum 45 lira dediydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Ben de başladım benim yaşımdaki lerden 10,20 kg daha ağır çalışıyorum 3x15 anca yapıyorum devam etmeyim mi sizce? Daha az kg de daha çok set mi yapıyım?

hacim almak istiyosan 15 tekrar fazla artır kiloyu 10-8-6 tekrar yap, her set artırarak.
    herkesde olcak diye bişey yok, sırf bu olcak diye de kendini tutma boşuna. zorlamadan olmaz yigenim, varsın çatlasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

benim kollarda var ama deri çatlağı beyaz beyaz krem sordum 45 lira dediydi

bende 100 liraya hamilelerin kullandığı krem var catlakları onlemek ıcın dostum omzumla gögüs arasında ufak bı catlama oldu 1 cm kadar krem aldım suruyorum pek faydasını goremedım bosa para verme yani.

Beyler ayrıca catlak olmasını ıstemiyorsanız spora başlamadan önce catlama olabılecek bolgelere eczaneden saf vazelin alıp sürün 1 2 lira birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

hacim almak istiyosan 15 tekrar fazla artır kiloyu 10-8-6 tekrar yap, her set artırarak.
    herkesde olcak diye bişey yok, sırf bu olcak diye de kendini tutma boşuna. zorlamadan olmaz yigenim, varsın çatlasın

Alıntıları Göster
    Herhangi bir toz kullanımın oldumu?Ben 2 senedir yapıyorum.%100 naturalim hiç böyle bir sıkıntım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Herhangi bir toz kullanımın oldumu?Ben 2 senedir yapıyorum.%100 naturalim hiç böyle bir sıkıntım yok.

ya protein tozuyla ne ilgisi var bunun
  • quote:

Oh ya kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım.6-7 aydır yapıyorum.Ve doğal yapmak istiyorum bırakmayada niyetim yok ancak kimle konuşsam herkes ilaç kullanıo.Tv reklamları takip ettiğim vg sayfaları.

Dostum BB de kıyaslama sadece yarışmalarda olur ancak kendini nasıl görüyorsun ilaç(protein ilaç değil derler şimdi sen anladın beni) kullananlara göre be gayet memnunum ama spor salanundaki şişiklerde kanıma girmiyo değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kliwaj

quote:

tozla ne alakası var . toz kullanda naturel dir . saçma salak bilgi vermeyin

Protein tozu olarak algılamış çoğu arkadaş vücut geliştirmek için zilyon tane toz halinde ilacı var.
  • quote:

quote:

quote:

Protein tozu olarak algılamış çoğu arkadaş vücut geliştirmek için zilyon tane toz halinde ilacı var.

toz kaynaklı ürünlerin yüzde 90 ı protein kaynaklıdır.
  • quote:

quote:

bende 6 yıldır yapiyorum . ve şuan 5-6 farklı toz aynı anda kullanıyorum . benim de böyle bir sıkıntım yok !!!!

Bunlar dogal olmayi hic bise yemeden icmeden supplementsiz afrikali.cocuklar gibi.agirlik kaldirmak saniyor. Protein almadan da yapilir.tabi ama o protein eksikligini gidermek icin kac kilo tavuk yersin bilemem
    Natural body builder supplements diye arat da gor neler aliyomus dogal sayilabilmek icin. Ustte adam ilac demis ya

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

quote:

bende 6 yıldır yapiyorum . ve şuan 5-6 farklı toz aynı anda kullanıyorum . benim de böyle bir sıkıntım yok !!!!

Bunlar dogal olmayi hic bise yemeden icmeden supplementsiz afrikali.cocuklar gibi.agirlik kaldirmak saniyor. Protein almadan da yapilir.tabi ama o protein eksikligini gidermek icin kac kilo tavuk yersin bilemem
    Natural body builder supplements diye arat da gor neler aliyomus dogal sayilabilmek icin. Ustte adam ilac demis ya

Alıntıları Göster
    Su millet protein tozunun ilac olmadigini bir ögrenemedi gitti. Konu actim buraya gercekten ne oldugunu görsünler diye 15 gün ceza aldim
    Senin bu catlaklara gelirsek. Bazi insanlarda kaslar büyüdügünde catlaklar olusur. En iyisi doktora felan gitte sana krem felan versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoGolü

Su millet protein tozunun ilac olmadigini bir ögrenemedi gitti. Konu actim buraya gercekten ne oldugunu görsünler diye 15 gün ceza aldim
    Senin bu catlaklara gelirsek. Bazi insanlarda kaslar büyüdügünde catlaklar olusur. En iyisi doktora felan gitte sana krem felan versin.

Alıntıları Göster
    şekeri ve tuzu kes 1 hafta dinlen. sonra başla bi daha yaşamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

şekeri ve tuzu kes 1 hafta dinlen. sonra başla bi daha yaşamazsın.

Alıntıları Göster
    niçin bu meziyetlerin altına giriyorsunuz,niye zorluyorsun ki onuda anlamış değilim arkadaş. vücut geliştirme tamamen samimiyetsizliğin apaçık bir resmidir bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: confusion.

niçin bu meziyetlerin altına giriyorsunuz,niye zorluyorsun ki onuda anlamış değilim arkadaş. vücut geliştirme tamamen samimiyetsizliğin apaçık bir resmidir bana göre

Bağımlılık yapıyor birakamiyorsun

• Gidin esneyin biraz. Duzgun isinip esnemeden antrenmana baslayip kicinizi basinizi yirtiyorsunuz.

Ben zamaninda 110kg bench ile set donup 160 kg squatla guc antrenmani yapiyordum

Duzgun esnemeden yarisa cikip hamstringimi elime aldim orasi ayri.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

quote:

Oh ya kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım.6-7 aydır yapıyorum.Ve doğal yapmak istiyorum bırakmayada niyetim yok ancak kimle konuşsam herkes ilaç kullanıo.Tv reklamları takip ettiğim vg sayfaları.

Dostum BB de kıyaslama sadece yarışmalarda olur ancak kendini nasıl görüyorsun ilaç(protein ilaç değil derler şimdi sen anladın beni) kullananlara göre be gayet memnunum ama spor salanundaki şişiklerde kanıma girmiyo değil.

sen var ya manyak bir şeysin helal olsun İLAÇSIZ DOĞADAN GELEN SPORCU kendi bahçende yetiştirdiğin tavukları kesip kesip yiyorsundur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.