Şimdi Ara

Vücut geliştirme hk. (p90x)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilgili bolumde actigum konuyu bire bir kopyaliyorum. Herhangi bir yardim alamadim, buradaki kisi sayisina guvenerek boyle bir harekette bulundum.

Merhabalar.

21 yasinda, 177 boyunda ve 63 kiloyum. Yaklasik bir 6-7 senelik sutopu gecmisim var. Eskiden kalan kaslarla fit bir vucuda sahip oldugumu dusunuyorum ancak bunu biraz gelistirmeyi planliyorum. Internette okuduguma gore p90x isimli program bolca kalori yakma uzerine isliyormus genel olarak ve merak ettigim benim ozelliklerime sahip bir birey bu programi yapmali mi? 1 sene once bu programa basladim ve 15 gun kadar yapabildim. Sosyal yogunluktan dolayi birakmak zorunda kalmistim ancak ilk gun cektigim bir bucuk barfiksin iki hafta sonra 10-12ye dayanmasi gercekten hosuma gitmisti. Kilo vermek istemiyorum asla, kas olarak aksine almak niyetindeyim. Uzun zamandir spor yapmiyor olsam da sirt ve omuz kaslarim yerinde denebilir ancak gogus, kol ve karinda fazlaca eksigim var. Sizce p90x ile eksikleri giderip kilo vermeden kalici bir beach bodye sahip olabilir miyim? Tavsiye edeceginiz herhangi baska bir program var midir? Salona gidip agirlik altina girme fikri beni artik geriyor, zamaninda 3-4 ay kadar onu da yaptim ama sonuclari istedigim yonde olmadi. Tesekkurler.

Tavsiyeleriniz uzerine bu programa baslamaya karar verirsem konuyu haftada bir guncelleyip hem gucumdeki hem fiziksel gelisimi hepinizle paylasmayi dusunuyorum.

Bahsetmek istedigim diger bir mesele ise yaptigim sutopu sporundan kaynakli ufak bir orantisizlik durumu soz konusu. Sagak oldugumdan dolayi toplu antrenmanlar sebebiyle sag kol ve ozellikle sag trapezim sola gore gozle gorulecek miktarda buyuk. Bunu dengeler mi herhangi bir program yoksa ben mi sola agirlik vermek durumunda kalacagim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ###DH Body Builders### konusuna yazabilirsiniz bu konuyu kapatırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 19 Ekim 2015; 8:59:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.