Şimdi Ara

vucudunuzda kas segirmesi oluyo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli kas segirmesi oluyormu ve aşadagıdaki maddelerden hangisini yapıyorsunuz

1-kolayı fazla içmek
    2-az yürümek
    3-sık sık masturbasyon yapmak
    4-fazla uyumak
    5-sık sık kahve içmek

• Hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Hepsi

hergün segirme oluyor mu bazen mi oluyor
  • Geçen gün sağ bacağımda dizimin hemen sol üstünde oldu. Periyodik olarak. Saatlerce uyuyamadım o yüzden :s böyle kalp atışı gibi derinin üzerinden hareket ettiğini görebiliyordum.

Kahve çok içerim ama son birkaç haftadır içmiyorum.işim yüzünden sürekli masabaşındayım. Ve motorsiklet kullanıyorum en son nezaman uzun bir yürüş yaptım hatırlamıyorum. Genelde az uyuyorum yani geç yatıp erken kalkıyorum. Kola çok nadir içerim ayda bir iki belki. Diğer seçenek bende kalsın :) teşhisim ne hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Geçen gün sağ bacağımda dizimin hemen sol üstünde oldu. Periyodik olarak. Saatlerce uyuyamadım o yüzden :s böyle kalp atışı gibi derinin üzerinden hareket ettiğini görebiliyordum.

Kahve çok içerim ama son birkaç haftadır içmiyorum.işim yüzünden sürekli masabaşındayım. Ve motorsiklet kullanıyorum en son nezaman uzun bir yürüş yaptım hatırlamıyorum. Genelde az uyuyorum yani geç yatıp erken kalkıyorum. Kola çok nadir içerim ayda bir iki belki. Diğer seçenek bende kalsın :) teşhisim ne hocam?

arastırma yapıyorum genellikle fazla masturbasyon yapanlarda oluyr araştırmama göre bu dizinin üstünde ve bacakla ayagın bırlestıgı yerın arkasında yanı arka en altta da olyyor mu segirme
  • Dediklerini yapmiyorum ama arada hafif bir sekilde oluyor. Ama hep ayni yerlerde. Ya goz kapagim ya sirtimin omzuma yakin tarafi.

• Yılda 1-2 defa oluyor. Genelde sağ veya sol kolumda biceps bölgesinde. Salonda çok yüklendiğim zamanlarda oluyordu genelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kollarımda ayda 1 kere olur.
    1 ve 2
    Ayrıca masa başında çalışıyorum hareket neredeyse yok akşama kadar bilgisayar.
  • kafatopu07 K kullanıcısına yanıt
    Yok sadece ön tarafta oldu oda birdefaya mahsus sadece şuan olmuyor. Birde istemsiz oturunca bacak bacak üstüne atıyorum sürekli belki onunşada alakalı olabilir

• Stresliyken burnum ve gözüm seğiriyor. Özellikle lys zamanları fenaydı ama 3-4 senedir yok.
  • Sadece kahve tuketiyorum o kadar. Geçen gun oldu daha, kolum sandelyedeydi sandelyeyi bile salladi nerdeyse bazen de bacakta oluyor.

• Kaslarım benden habersiz seğiremez ancak uyurken bazen oluyor. Sol bacağıma soğuk vurduğunda yatarken kramp giriyor.
  • Boyun düzleşmesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.