Şimdi Ara

Vücudunu tıras edenler buraya bakabilir mi lutfen?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
8.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben belden yukarimda kıl tuy istemiyorum. Kasık ve cinsel organimin cevresinde de kil istemiyorum. Ancak soyle birsey var kiz arkadasim "erkek adamin bacaklari killi olur " diyor ben uzunluklarindan cok sikayetciyim.
    Simdi ust vucudumu agda ile aldirabilirim acisindan korkmuyorum ancak bacaklarimdaki killari tras makinesiyle kisaltirsam ve kasıklari tamamen kesersem bunlar ileride sert sert cikip rahatsiz eder mi beni? Pantolon giyerken kasinti falan yapar mı?

Özet:Kasıklarımdaki killari kesersem sert cikar mı? Bacaklardaki killari kısaltirsam ileride cok mu kotu olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 27 Ekim 2013; 13:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesajım bulunsun bende rahatsızım
  • Kesersen sert çıkar tabi. :) Erkek adam kılsız olmaz . :) Bırak kalsın.
  • bosuna ugrasma kesmekle. eger kesersen 2 3 ay icinde bikar vazgecersin o zamanda simdiki halini mumla ararsin.

• Abi kasıktaki killarda cok terletiyor.Dize kadar ağda yaptırsam dizden asagisini 3 numara ile alsam ?

• Jilet kazıdığı içinde kaşıntıda batmada yapar, bende philipsin 6 başlıklı makinesi var kısaltıyorum gayet iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Jilet kazıdığı içinde kaşıntıda batmada yapar, bende philipsin 6 başlıklı makinesi var kısaltıyorum gayet iyi oluyor.

Body groom mu o makine? Ben ondan alip bacaklarimdaki killari azaltmak istiyorum.Ne kadın bacagi gibi olsun nede orman gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kısaltınca sert çıkar lazer epilasyon iyi olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 27 Ekim 2013; 14:08:05 >
  • bende bacaklarımı saç traş makinesiyle aldım yaz aylarında önce 6 numara yap bir anda 3 olunca beyaz tenliysen çok değişik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Jilet kazıdığı içinde kaşıntıda batmada yapar, bende philipsin 6 başlıklı makinesi var kısaltıyorum gayet iyi oluyor.

Body groom mu o makine? Ben ondan alip bacaklarimdaki killari azaltmak istiyorum.Ne kadın bacagi gibi olsun nede orman gibi.

www.istanbulbilisim.com.tr
    Philips QG3371/16 Multigroom 3000 Serisi Erkek Bakım Kiti
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-qg3371-16-erkek-bakim-kiti-fiyati,62034.html

Bunu kullanıyorum, çok memnunum her türlü kıl tüy işimi görüyor tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

bende bacaklarımı saç traş makinesiyle aldım yaz aylarında önce 6 numara yap bir anda 3 olunca beyaz tenliysen çok değişik oluyor.

Sonuc nasil oldu? Batma falan var mı?

• Vustic kullanıcısına yanıt
    yok herhangi bir batma veya kaşıntı olmadı saç kestirmek gibi ben kasık bölgesinde kullanmadım ama diz kapağının bir karış yukarısından ayak bileğine kadar olan kısım
  • Benden tavsiye kesmeyin , kestikten sonra kendinizi tabir-i caizse karı gibi hissediyorsunuz.Tüysüz tavuk gibi oluyorsunuz , erkekliğinizden şüphe etmeye başlıyorsunuz.Tüysüz olup aynaya bakınca bir garip oluyor insan.Bu söylediğimde ciddiyim , kestikten sonra pişman oluyorsunuz.Göğüs kılları için konuşuyorum.Bacaklar için durum daha vahim olur , tüysüz bir erkek bacağı düşünemiyorum.
  • Benim göğsümde çok ama çok az kıl vardır. Ama bacaklarım orman gibidir. Vücut çalışacak olduğum için de göğüsteki o çok azı da almayı düşünüyorum ama bacaklar kalsın. Kasığa gelince kıllı kıllı mı duruyorsun kardeşim sen? Yaşın kaç? Kes hemen onları jiletle. Başka çaren yok çünkü.
  • quote:

Abi kasıktaki killarda cok terletiyor.Dize kadar ağda yaptırsam dizden asagisini 3 numara ile alsam ?

fön çektirmeyi unutma.
  • Bacak killarini kesme bence cok alay konusu olursun sonra ama kasik falan kes tabiki dal makinayla

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Benim göğsümde çok ama çok az kıl vardır. Ama bacaklarım orman gibidir. Vücut çalışacak olduğum için de göğüsteki o çok azı da almayı düşünüyorum ama bacaklar kalsın. Kasığa gelince kıllı kıllı mı duruyorsun kardeşim sen? Yaşın kaç? Kes hemen onları jiletle. Başka çaren yok çünkü.

Tam dedigin gibiyim. Ust vucut da kil degil her taraf tüy ama kasıklar avuc avuc kil var. 21 yasindayim jilet falan vurmam. Philips body tras makinesi alacagim.

• bende vücut çalışıyorumda alsammı almasammı kararsızım açıkçası?ayrıca üstteki arkadaşın gösterdiği kitin bi alt modelide bende var gayet iyi tavsiye ederim
  • quote:

Merhaba arkadaslar

Ben belden yukarimda kıl tuy istemiyorum. Kasık ve cinsel organimin cevresinde de kil istemiyorum. Ancak soyle birsey var kiz arkadasim "erkek adamin bacaklari killi olur " diyor ben uzunluklarindan cok sikayetciyim.
    Simdi ust vucudumu agda ile aldirabilirim acisindan korkmuyorum ancak bacaklarimdaki killari tras makinesiyle kisaltirsam ve kasıklari tamamen kesersem bunlar ileride sert sert cikip rahatsiz eder mi beni? Pantolon giyerken kasinti falan yapar mı?

Özet:Kasıklarımdaki killari kesersem sert cikar mı? Bacaklardaki killari kısaltirsam ileride cok mu kotu olur?

valla benimkiler saç gibi saçlarım dökülüyor ama vücutta maşallah orman gibi 3 hafta da bir iyi bir makinayla sıfırllıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.