Şimdi Ara

vucudumdaki yag oranini nasil azaltabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 1 yildir body'e gidiyorum. vucudum baya kasli ama kas tabakasinin uzerinde yag tabakasi var ve bu yuzden tam sekilli gozukmuyor vucudum. acaba bu kaslari azaltmadan yaglari nasil eritebilirim? ozellikle bel, karin ve gogus bolgesinde yag tabakasi var. bu bolgelerdeki yag tabakasini gerek yeme icmeme dikkat ederek gerekse de sporla azaltmak istiyorum. acaba neler yapmam gerekir??

• quote:

Orjinalden alıntı: switel

arkadaslar ben 1 yildir body'e gidiyorum. vucudum baya kasli ama kas tabakasinin uzerinde yag tabakasi var ve bu yuzden tam sekilli gozukmuyor vucudum. acaba bu kaslari azaltmadan yaglari nasil eritebilirim? ozellikle bel, karin ve gogus bolgesinde yag tabakasi var. bu bolgelerdeki yag tabakasini gerek yeme icmeme dikkat ederek gerekse de sporla azaltmak istiyorum. acaba neler yapmam gerekir??

1 yildir body-building ile ugrasiyormussun, aslinda senin daha iyi bilmen gerekir. Kardio`ya agirlik vericeksin. Spor salonunda artik kes gelistiren hareketlerin suresinden biraz kisip, yerine bisiklet ve kosu yapicaksin, ve devamli suresini artiricaksin. Bunun yaninda tabiki yediklerine dikkat ediceksin, az yagli yiyeceksin, abur cubur hergun yemiyeceksin.

Boyle bir program edinirsen 2-3 ay icinde cok etkisini gorursun!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 aylik vucut degisimim
    7 yıl önce açıldı
    Kan degerlerimi yorumlarmisiniz?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.