İyi aksamlar körbinlar yas 15 boy 1.75 kilo 64 . Kilom boyumla rakamda ne kadar uyumlu gozuksede vücudumda baya yaglanma var ve fit bir vücuda sahip degilim yaza kadar bu konuda birseyler yapmam gerekiyor. Düzenli olarak yaptıgım bir spor vardi fakat sınavlar dolayısıyla bırakmak zorunda kaldım. Body ağırlık kas yapma gibi konularda bilgiye sahip degilim. Öncelikle yağları eritmek ve iyi bir vücuda sahip olmak icin neler yapabilirim?
Spor salonuna yazılman yeterli zamanla birşeyler öğrenirsin
boy ve kilo orantın normal ama söylediğine göre yağlanman var ve bu demek oluyor kas oranın az yağ oranın fazla hemen durumu tersine çevirmen gerekiyor protein ağirlikli beslenerek ve spora yaparak bu durumu yaza kadar lehine çevirmen çok zor olmayacaktır..
tavsiyem en yakın zamanda spor salonuna gidip yazılman vere gerekenleri yapman.
Ben hergün düzenli olarak basket oynarım facebook onaylı işe yarıyor
Yorumlarınız icin teşekkürler hocam protein ağırlıklı beslenmeye özen göstericem fakat malum ergenlik herseyden yemem gerekiyor az da olsa. Boksa gidiyordum fakat bi yararı olacağını pek düşünmedim. Ağırlık kaldırmayı onerirmisiniz?
Yaş 13-18 arasıysa yapma derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Şg
Yorumlarınız icin teşekkürler hocam protein ağırlıklı beslenmeye özen göstericem fakat malum ergenlik herseyden yemem gerekiyor az da olsa. Boksa gidiyordum fakat bi yararı olacağını pek düşünmedim. Ağırlık kaldırmayı onerirmisiniz?
Boks da zaten gereken idmanı sana yaptırırlar ama benim branşım değil benim branşım ağirlik ve fitness bu konuda söyleyecek olursam beklentilerini fazlasıyla verecektir ama beklentin bu spora verdiğin değerde olmalı.
en fazla 6-8 haftada kaslı ve her zamankinden daha fit bir vücut...
benim çaliştiğim spor salonunda 14-18 yaş arası 10 larca genç var ve hepsini ben çalıştırıyorum çoğu sizin gibi yok boy uzamasını engellermi sorusuyla bana geldiler spora başlarken ama 3 ayda 4-5 cm boyu uzayan ve vücudu yaşıtlarından çok daha mükemmel vücudu olanlar çıkıyor .
içiniz rahat olsun bu spor düzenli ve bilinçli yapıldıkça hiç bir sorun yok 15 -16 yaşında yavaş yavaş başlıyabilir bir sıkıntı yok
Peki hocam boksa devam o zaman peki ufak ayrıntılar verebilirmisiz yararlı olan proteinle beslenme gibi ne kadar sürede yağları eritebilirim. Simdi telefondan giriyorum Baska zamanda özelden soru sormamın sakıncası varmi hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: kliwaj
quote:
Orijinalden alıntı: TheqeMerT
Yaş 13-18 arasıysa yapma derim.
sebep?
tabuları yıkmaya hazırım arkadaşlar
hazir olun
ve tüm bildiklerinizi unutun
benim çaliştiğim spor salonunda 14-18 yaş arası 10 larca genç var ve hepsini ben çalıştırıyorum çoğu sizin gibi yok boy uzamasını engellermi sorusuyla bana geldiler spora başlarken ama 3 ayda 4-5 cm boyu uzayan ve vücudu yaşıtlarından çok daha mükemmel vücudu olanlar çıkıyor .
içiniz rahat olsun bu spor düzenli ve bilinçli yapıldıkça hiç bir sorun yok 15 -16 yaşında yavaş yavaş başlıyabilir bir sıkıntı yok
Yaş yirmiye geldimi ayı gibi insan oluyosunda ondan ama geçici olarak kaldıracaksa bişey olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme