Bildirim
vu+ solo ya parayla yazılım atabilecek?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cok kolay kendin yapsana dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet kolay yaptım ama bi gösteren olmayınca olmuyor... cihazı yanlışlıkla resetleyince öğrendim -
quote:
Orijinalden alıntı: carloska
evet kolay yaptım ama bi gösteren olmayınca olmuyor... cihazı yanlışlıkla resetleyince öğrendim
Nasıl yaptın yazabilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
trkyfrm da bi çok yazılım var.. blackhole, openvti, openpli, openatv... hepsini atma şekli aynı...ben openpli 4 ü kurdum... vuplus adında bi klasör aç onun içinede solo klasörü aç ve solo klasörünün içine boot_cfe_auto.jffs2, kernel_cfe_auto.bin ve root_cfe_auto_jffs2 adında 3 tane dosya atıosun-turkeforumda vu+ başlığında bulabilirsin- (bütün yazılımların dosya adları bu şekilde yanlış bilmiyorsam sadece içerikleri farklı)... fat32 ile biçimlendirdiğin flashbelleğe atıp cihazı fişten çıkar, flashı tak cihazı aç cihaz açılırken yükleme yapar bittiğini yanan ışıktan anlıosun(hangi renkten hangi renge dönüşüyordu unuttum) hepsi bu.. 5 dakka sürmüyor... sonrasında ıvır zıvır ayarlar -görüntü formatı ip no- vs... sonrasında kanal listesi yüklemeişi var dreamboxedit ve winscp programlarıyla verdiğin ip no ile cihaza bağlanabilirsin(192.168.1/2.x gibi) mesela dreamboxedit programı ile kanal listesi oluştur istediğin kanalın yerini değiştir buket listesi oluştur vs... ayarı cihaza gönder de yeniden başlat yeni kanal listen hazır tek tek cihazdan uğraşmana gerek yok...yapamazsan resimli olarak anlatmaya çalışırım ama pc den az çok anlıosan yapmak çok kolay uydu cihazı da pc gibi bişi sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 10 Kasım 2013; 13:52:05 >
-
tf den bi alıntı
Vu+ Solo Usb Stick İle İmage Yükleme Talimatı
Vu+ Solo Usb Stick İle İmage Yükleme Talimatı
Arkadaşlar gerekli olan usb destekli image ve usb stick..
Usb stick Fat32 ile format atıp bilgisayar yardımı ile usb içine
klasör ekleyip ismini vuplus yazalım vuplus klasörü içine girelim
ve bir klasör daha açıp ismini solo yazalım..
Bilgisayarımıza önceden indirdiğimiz usb destekli imagemiz içindeki
1) root_cfe_auto.jffs2
2) kernel_cfe_auto.bin
3) boot_cfe_auto.jffs2
isimli dosyalarımızı solo klasör içine yapıştıralım...
Usb stick vu solo cihazımızın her hangi bir usb slotuna takıp elektrik fişini
takalım yükleme başladığında cihazımızın önündeki led lamba kırmızı sabit yanar yükleme
tamamlandığında yine cihaz önündeki led lamba yeşil renk olup yanıp söner yükleme
işlemi tamamlanmıştır elektrik fişi çekelim usb stick çıkaralım ve elektrik fişini takıp
cihazıma gerekli olan bağlantı anten ayarlarını yapıp keyifle seyre geçebilirsiniz....
-
Eyvallah bakalım . Bu arada fener kaç atar bize akşama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X