Teğmen
04 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri
17 ay yapay kalple yazadim ve sonunda kalp nakli oldum , sorulariniz varsa cevaplayabikirim !
Arkadaşlar internet cafeme Oyun ve internet kullanımı için Monitör dahil komple bir sistem tavsiyesi istiyorum , işten ciddi anlamda anlayanlar yorum yaparsa çok sevınırım ekmek parası pesınde kosuyoruz .Monitör dahil 1.550 yi geçmeyecek şekilde olması terccıh sebebıdır.

Bu makınelerden 9 tane alacagım işlemci Amd olabılır , harddisk 2 TB olacak şekilde konfigrasyon çıkarırsanız çok sevınırım.

sımdıden hepınıze tesekkur ederım...
Arkadaşlar kuzenim Dubai'ye iş gezisine gidiyor , gelırken bır sey lazımsa getıreyım dedı...

Masaüstü bilgisayarım yok , gelırken çantaya gırecek bır kac donanım getırtıcem

Ben ram işlemci ve ekran kartı getırtıcem.....

Hangi modelleri getırtmem gerek bana bır yardım olun Lutfen.Tesekkur ederım
Ios7 den bi turlu 6.1.4 e donus yapamadim , yazilimi indirdim (6.1.4) shifte basip ipsw yi gosterdim ama surei 3194 hatasi aliyorum

Bi yardim edin babanizin hayrina arkadaslar...
ARKADASLAR İDDAA YANI İNTELTEK DIGER ADI ILE MACI ONAYLAMIS SKORLAR VE SONUCLARIN HEPSI GECERLI.BILGI IDDAANIN TURKIYENIN BIR BOLGESINE BAKAN KISIDEN ALINMISTIR. TUTTURANLARA HAYIRLŞI VE UGURLU OLSUN....

KUPONLARIMI TAKIP EDIN
KUPON GORMEK ISTERMISINIZ ??
ARKADASLAR BU NEDIR YAAAAA PAYLASIYORUM PAYLASIYORUM KELIME CAMBAZLARI YUZUNDEN KIMSE OYNAMIYOR KORKMAYIN BENI TAKIP ETMEYE DEVAM EDIN :)

DINAMO KIEV GELSEYDI 274*2 GELIYORDU
BU ISI BILMEDIGIMI SOYLEYEN BAZI KENDINI BILMEZLER VAR COK AYIP EDIYORSUNUZ AMA , İDDAA BU SONUCTA TUTMAYADABILIR AMA HERZAMAN DEGIL , ONEMLI OLAN AZ KAYBEDIP COK KAZANMAKSA BEN BU ISI BILIYORUM
İDDAA YANI SPOR TOTO BARCELONA MACININ OYUN SAATINI MACTAN 1 SAAT ERKENE CEKIP DUELLO MACINA DAHA FAZLA YUKLENMESINE IZIN VERMEDI.KIMSE OYNAYAMIYOR.

BUNU İDDAA HEP YAPIYOR ISINE GELMEYINCE 1 SAATTE DAHA FAZLA KAZANAN OLMASIN DIYE SAAT DEGISTI.

YARINKI ISPANYA MACIDA KESINLIKLE ILK YARISI :1 DEMEDI DEMEYIN HANDIKAP YUKSELMEDEN 4.5 HANDIKAPTAN OYNAYIN
ARKADASLAR YILLARDIR İDDAA OYNAYAN FUTBOLU ÇOK YAKINDAN TAKIP EDEN BIRISIYIM --2 GUN ONCE 3 BANKOLU SISTEM 1 2 3 4 'TEN MAXIMUM KLAZANCI 25.000 TL OLAN KUPONUMDA 2 MACIN YATMASI SONUCU 860 TL KAZANDIM.AMACIM SIZLERINDE KAZANMANIZ VE SIZLERINDE ONERILERINIZI ALMAMDIR....

SIZLERLE İDDAA KUPONLARIMI PAYLASMAK ISTIYORUM.... HERKESE BOL SANSLAR

GUNUN KUPONU -- TOPLAM ORAN 5(BEŞ)

359
Barcelona - Young Boys --1---DUELLO
Oran: 1,60

463
Bursaspor - Steaua ---2--- DUELLO
Oran: 2,05

372
Dinamo Bükreş - Viktoria Plzen --2---DUELLO
Oran: 1,80
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 356
İkinci El Bölümü Mesajları: 114
Konularının görüntülenme sayısı: 2.759 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.