Şimdi Ara

VS3 350'ye düşmüş alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tel.in ekranı gerçekten iimi ve bu tel.e para verilir mi sizce?

• aslında ben l7 amayı düşünüyorum ama baya bi fiyat farkı var.
  • bnce vs3 alınır fiyat 350 ytl nerde yaw
  • ii fyt
  • hepsiburada ve estore da
  • hani ya orda öyle bişi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamerası 1.3mp, 2.2'' ekran, üstelik 16.77 milyon renk ile şu anki rekor canlılıkta ekran rengine sahip. Java uygulamaları desteği, Panasonic'e özgü bikaç ek özellik, renkli ışıklı uyarı, kişiye özel tam ekran resim melodi tema vs. uyarlama gibi, güçlü Panasonic titreşimi.. Dikkat ettiyse özellikler gitgide ayrıntıya giriyor ve de önemi kalmayan özelliklere doğru ilerliyor.. Üstüne üstlük bu 1.3mp oluşuna kapıldığın kamerası ile çektiğin resimlerin boyutları elbetki vga kameralar gibi 50kb olmayacaktır. Ve 32mb dahili hafızası bunu ne kadar karşılar bilinmez, ki 1.3mp kamerasının nokiaların ve se'nin 1.3mp kalitesinde çekebileceğini sanmıyorum. Arttırılabilir hafıza olmayınca da telefondaki resimleri arada bilgisayarına atıp yenilemen ve yer açman gerekecek. Ayrıca bluetooth yok. Bu segmentte bir telefona yakışmamış. Ancak bu fiyata 1.3mp kaliteli bir telefon arıyorsan 2. el s700i tavsiye ederim. Mükemmel kalitede foto çekersin, ekranı bundan daha büyük, flasşı var, arttırılabilir hafıza ile vs. vs.

İllede sıfır diyorsan bu telefonu hepsiburadada en çok hangi model telefonla kıyaslamışlar bi bak ve bir de o modeli düşün.. Çok iyi bir model ve çok iyi bit fiyat bence.. vs3 yerine tercih edilecek en iyi alternatif..

• ev arkadaşımda s700 var biliorum yani tel.i ve emin ol kamerası öle aman aman bir kamera değil ben de 6630 vardı o daha iidi.Hafıza benim için pek sorun değil çünkü benim için hafıza mp3 için gerekli e ben onun yerine mp3 player düşündüğüm için sorun değil.Hepsiburada da en çok x700 ile kıyaslanmış ama x700ün kamerası çok kötü ve pili inanılmaz az gidiyor ve aralarında 80ytl fark var.Ben bu tel.i en çok ekranı için istiyorum s700den daha ii bir ekranı varsa ki teknik özl. olarak öle kesin alırım bu teli...
  • bence alınır ekranı çok iyi diye duyumlar almıştım
  • tabii alınır 16milyon renk destegi var telefonun plazma tv lerle aynı fiyatıda iyi (satmak istediginde satamazsın satarsında fiyatı inanılmaz düşer)
  • panasonic çok kaliteli şık kolay net kameralı ve harika bir ekranı aynı zamanda içinde SONIC oyunu bulunduran özelliklerine göre çok ucuz bir tel.
  • bu telefonu alan sonuna kadar kullanmak zorunda satmaya kalkmasın yani çok büyük zaarara eder 1/3 fiyatına satarsa şükür olsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar75

tabii alınır 16milyon renk destegi var telefonun plazma tv lerle aynı fiyatıda iyi (satmak istediginde satamazsın satarsında fiyatı inanılmaz düşer)

plazmalarla aynı mı yuh ..

Plazmalar milyar renk desteği olan teknoloji ürünleri diye biliyordum ben ama ...
  • Arkadaşlar yapmayın ne 1/3 fiyatına satar tamam nokia gibi asla olmaz ama
    senin 1/3 dediğin fiyat 100 milyon sen 100 milyona 1.3 mp kameralı mp3 çalan 16 milyon renk telefon gördünmü en az 220 ye falan satılır çünkü şekli falanda güzel bu benim fikrim
    Ayrıca bu telefona sahip kişilere birkaç sorum var bu telefonda mp3leri zil sesi yapabiliyormuyuz yapabiliyorsak ses kalitesi nasıl ...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemfrost -- 23 Şubat 2006 13:59:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemfrost

Arkadaşlar yapmayın ne 1/3 fiyatına satar tamam nokia gibi asla olmaz ama
    senin 1/3 dediğin fiyat 100 milyon sen 100 milyona 1.3 mp kameralı mp3 çalan 16 milyon renk telefon gördünmü en az 220 ye falan satılır çünkü şekli falanda güzel bu benim fikrim

o zaman git sat bakalım ben düşünceyi demiyorum gerçek piyasayı diyorum çık dışarı bir gez dostum öyle forumdaki gibi fiyatlar yok hiçbir yerde adam en beğenilen w800i yi 300 en fazla 330 satabiliyor yani bu iş böyle

• lg3400, lg3380, siemsn cfx65, siemsn cf75, benq a500, motola l6, pantech g600, nokia 6101, nokia 6170, philips 859, philips 760 bu ve benzeri modelere nazararn vs3 çok yahşi.
  • walla özelliklerinde mp3 zil sesi yapılabileceği yazıyor ama kalitesi muamma tabi...
    ben bu hafta sonu alıcam büyük bi ihtimalle herşeyini yazarım foruma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.M. -- 23 Şubat 2006 14:05:32 >
  • yapmayın ne 100ü ben yeni v70 i gg den 100e sattım ki kaç senelik tel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.M. -- 23 Şubat 2006 14:09:34 >
  • Arkadaşım en ucuz estore da galiba alınca bana telefon hakkında bilgi verirmisin bende almayı düşünüyorum şimdiden sağol

http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=CE00647&dept%5Fid=44001006&bid=&mscssid=BCSFGKGAF3XK9J05UBE48FJEPVRKDRR1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.