Şimdi Ara

VRAM'de problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sitenin yeni üyelerinden biriyim.dizüstü bilgisayarda vista varken normal olarak 256mb paylaşımlı ekran kartımı kullanıyordum.ancak windows 7'yi yükledikten sonra bazı oyunlarda vram 64mb olarak algılıyor(pes).bazı sitelerde integrated peripherals gibi birşey dedi ancak bios'ta bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim

• sanırım sorunun ekran kartının entegre yani onboard olmasından kaynaklanan bir sorun. çünkü verdiğin integrated peripherals entegre kartından dolayı sorun olduğu az biraz anlaşılıyor ama verdiğin bu hatanın devamını yazarsan ona göre yardımcı olabilirim...
  • Warning:
    Your computer does not meet the minimum specifications necessary to run this software. You may experience errors during operation. The video card does not have the necessary specifications. (GPU:VRAM 128mb)
  • ekran kartiniz onboard programi vardir. oradan bellegini arttirmayi deneyebilirsiniz.
    biosa girdiginizde integrated peripherals sadece ramden ekran kartina daha ne kadar ilave yapacaginizi gosterir bu sizin aradiginiz secenek degildir. sizin vga shared memory size gibi ne kadar ramden paylasayim ayari olmasi lazim. auto da olabilir onu 256 ya elle getirirsiniz yoksa integrated peripherals normalde ekran kartinizin bir bellegi var oyunlarda bu bellek yetismediginde ramden kullanmak icindir fakat onboard a etkisi yoktur. yani onu arttirsaniz da oyuna girerken gene ekran kartinizi 64mb gorecektir yetmedigi yerde ramden tekrar almaya baslayacaktir. diger turlu benim dedigimde ekran kartinizi otomatik 256 olarak acicaksiniz yetmedigi yerde integrated gene yardimci olacaktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.