Bildirim
VRAM ARTTIRILABİLİR BİRŞEYMİ? YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
VRAM: Ekran kartının belleği
Etki: RAM sadece yetersiz kaldığı zaman performansı etkiler.
Artırma: Çipleri söküp takacak babayiğit lazım. Donanım desteği var da BIOS desteği yoksa, BIOS'un modifiye edilmesi lazım. Uğraşmaya değecek, masrafsız işler değil bunlar. -
VRAM, ekran kartının belleğidir. Oyunlarda etkisi vardır ancak asıl önemli olan grafik işlemci ve onun hızıdır. VRAM'i arttırma şansınız yok. Ekran kartı üreticileri zaten uygun gördükleri miktarda VRAM'i ekran kartlarına koyarlar. Bazı modellerde 2 farklı VRAM miktarına sahip ekran kartları da bulunmakta. -
pc de 10gb ram var 1gbvram li ekran kartım var 2gb vram gerektiren oyun oynasam takılma yaşar mıyım -
evet yaşarsın, oyunda belirli bir çözünürlüğün üstüne çıkamazsın ve bazı grafik özelliklerini kullanamazsın ayrıca fps düşüşleri olurquote:
Orijinalden alıntı: EFSANEW2816
pc de 10gb ram var 1gbvram li ekran kartım var 2gb vram gerektiren oyun oynasam takılma yaşar mıyım -
Düşük ayarlarda oynayabilirsin. Aksi halde fps drop yaşarsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Pes 19'un sistem gereksinimleri epey yüksekmiş.
Açmaya açar da oynayacak kadar fps alır mısınız bilmiyorum. Denemek lazım. Hem ayarları en düşüğe getirince görüntü çamur olacak. Sizin yerinizde olsam Pes 13 ile devam ederdim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şu anda pes 17 oynuyorum ancak kasma yaşamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFSANEW2816 -- 29 Mayıs 2019; 0:29:24 > -
peki rust oynayabilir miyim
sitem özelliklerim (inşallah bu yaz güzel bi pc alıcam :)
amd radeon 6570
amd fx tm 4100 3.60 ghz
10gb ram
anakart asus m5a97 EVO
windows 10 64 bit -
quote:
MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GTX 670 2GB / AMD R9 280 better
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 20 GB available space
Oynayamazsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X