Şimdi Ara

Vpu Recovery Hatası Neden Olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER EKRAN KARTIM SAPPHİRE ATI TOXİC HD 4850

KASA GİGABYTE GZ-X3 400W PSUDA KENDİ PSUSU

NEden Olabilir Bu Recovery Hatası

Sıcaklık Boşta 45Derece

Driwerlar Desek Pc Yeni Daha Saatlik Pc Yeni Kuruldu Xp.

Psu 400w Ekran Kartının Kutusunda 450w Psu Çalışır Yazıyodu Benim Psu 400w.

Bios Taki Voltageden Olabilirmi Yada Bios Güncellemesinden

Aşırı Oc Desek Deil Ama Olabilir İlk 675/1000di Ben 700/1200 Yapıyım Dedim Sonra Oyun Yükledim Oyuna Girdim 15 dk. fln oynadım Vpu Hatası Verdi Kartı 675/1100 Yapıp Girince 2 saat fln oynadım hata gelmedi

Bana En Büyük İhtimal Psu Yada Aşırı Ocden Olabilir.

Hiç Biri Deilse KART BOZUK

Neden Olabilir Sizce Bunu Yaşayan birçok Kişi Var Ve Nasıl Çözdüler Bu Sorunu Söylermisiniz ?=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky2007 -- 16 Ağustos 2008; 19:10:36 >

• overclock yapma psu yu değiştir bence kasa içi soğutmayı ii yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

overclock yapma psu yu değiştir bence kasa içi soğutmayı ii yap

Overclock Yaptım Zaman Vpu Rec Geldi Geri Eski Haline Getirdim Hata Gelmedi.

Psudan Olması %90 Ama
  • benim eski ekran kartımda çok sık vpu recovery hatası veriyordu. sıcaklıktan kaynaklıyormuş sorun kartı değiştirdim sorun da bitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: behchat

benim eski ekran kartımda çok sık vpu recovery hatası veriyordu. sıcaklıktan kaynaklıyormuş sorun kartı değiştirdim sorun da bitti.

İyi Güzelde Sıcaklık Diyosun Sıcaklık 45Derece Yani Frozen Thronede Oynarken hadi En En Yüksek 65-70 Gelsin Bu Kartlar İçin Bildiğime Göre Normal AMa Oyundayken Sıcaklığa Baktığımda 56 Derece Geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky2007 -- 16 Ağustos 2008; 19:47:46 >
  • Benimde daha önce SAPPHİRE X1600 Pro ekran kartım vardı.Dediğin hatayı vere vere değiştirmediğim parça kalmadı.En sonunda kartı aldığım yere (markom.com.tr) gönderdim kasa ile.Anakartım da Gigabyte idi.
    Gigabyte marka pasif soğutmalı ekran kartı takmışlar.3 gün de test etmişler ve göndermişlerdi.Biraz daha kullandım sonra sattım ve bir daha sapphire almamak üzere and içtim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailt -- 16 Ağustos 2008; 19:48:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailt

Benimde daha önce SAPPHİRE X1600 Pro ekran kartım vardı.Dediğin hatayı vere vere değiştirmediğim parça kalmadı.En sonunda kartı aldığım yere (markom.com.tr) gönderdim kasa ile.Anakartım da Gigabyte idi.
    Gigabyte marka pasif soğutmalı ekran kartı takmışlar.3 gün de test etmişler ve göndermişlerdi.Biraz daha kullandım sonra sattım ve bir daha sapphire almamak üzere and içtim :)

Sapphiredan Deil ATILERİN HEPSİNDE VAR BU VPU RECOVERY İYİ GÜZEL DÜŞÜNME AMA OYUNUN ORTASINDA EKRAN GİDİYO SONRA Bİ HATA GELİYO SONRA OYUNA TEKRAR DEVAM SİNİR EDİYO

Yokmu Bu Sorunun Çözecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky2007 -- 16 Ağustos 2008; 19:55:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem açılışta hata
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı konuyu 2 yerde açtığınız için bu konuyu kilitliyorum!!!!

diğer başlık altından devam ediniz///// forum kurallarına uygun hareket ediniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.