Rus VPN ile alınmıyor Ukrayna VPN ile alınabiliyor. Ben 2 sene kullandım ban falan yemedim. Ama artık gereksiz geldiği için iptal ettim. |
|
Şu kampanyayı bi göremedim aylardır herkes konuştu konuştu. Sanırım bitmiştir ama yıllık olarak uygun fiyata alabileceğim bir yöntem var mı şuan Gamepass ? |
Devam ediyor sanıyorum, Microsoft halen kur kaynaklı fiyat güncellemesi yapmadı galiba. Microsoft'u arayıp yapmanız gerekli. Bir de yeni bir hesap ile yapmanız gerekiyor, mevcut üyelik devamı olmuyor. |
Intel i5 11400F - RTX 3090 Gigabyte Gaming OC - Patriot Viper 16GB 3200 Mhz - 4k-144 Hz Acer Predator XB3 Monitör - 1 TB M.2 SSD - CoolerMaster MB511 RGB Kasa - CoolerMaster 700W 80 Bronze - Steelseries Howl Edition Mouse Pad - Razer Deathadder V2 Mouse
|
O sunucu ukraynada değildir sterlin gösteriyorsa. Nordvpn deneyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Kasım 2020; 17:44:2 > |
GamePass ana konusunda bir mesaja bakarak yaptım ama bir sorun var. N11den 2 adet 12 aylık live gold ve xbox sitesinden 1 adet 6 aylık live gold aldım. Kodları hesaba girip 6 liraya ultimate aldım. Ama siparişlere bakınca 6 aylık gözüküyor ultimate,diğer kodlar sipariş geçmişinde gözükmüyor. (Kodları uygularken herhangi bir sorun çıkmamıştı) tekrar girincede kod kullanıldı diyor zaten ama geçmişte gözükmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar bir cahil cesareti edip yarım saat önce Ukrayna VPN'le mobilden bağlanıp EA Play Pro sipariş verdim. PC'de henüz oturum açmadım. Fakat ilk oturumu tedbiren originde yine vpn ile açacağım. Oyunları kurduktan sonra online girmek için TR IP ile bağlanmak ban riski doğurur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS Rog Strix B550-XE Gaming WiFi | AMD Ryzen 9 5900X 4.8GHz 12C / 24T 64MB Cache | NZXT Kraken X73 RGB 360mm | EVGA GeForce RTX 3080 12GB FTW3 Ultra Gaming | G.Skill Trident Z Neo RGB 4x8GB 3600 MHz CL16 | Samsung 980 PRO 1 TB PCIe 4.0 NVMe SSD + WD_BLACK SN750 500 GB PCIe 3.0 NVMe SSD | Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Mid-Tower ATX | Corsair RM850 850W 80Plus Gold | Dell 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2K HDR Nano IPS Pivot
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS Rog Strix B550-XE Gaming WiFi | AMD Ryzen 9 5900X 4.8GHz 12C / 24T 64MB Cache | NZXT Kraken X73 RGB 360mm | EVGA GeForce RTX 3080 12GB FTW3 Ultra Gaming | G.Skill Trident Z Neo RGB 4x8GB 3600 MHz CL16 | Samsung 980 PRO 1 TB PCIe 4.0 NVMe SSD + WD_BLACK SN750 500 GB PCIe 3.0 NVMe SSD | Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Mid-Tower ATX | Corsair RM850 850W 80Plus Gold | Dell 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2K HDR Nano IPS Pivot
|