Şimdi Ara

VPN ile Origin Access Premier almak... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
6
Favori
11.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba herhangi bi vpn programı bulamadım ben ayrıca bi arkadaşım girmiş ama euro olarak ödeme gözükmüş yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı
  • Dün OpenVPN ile, Ukrayna üzerinden, 5 senelik origin hesabımdan origin access premier aldım. Dün hesaba ve oyunlara girdim sorun yoktu. Bugün ea'den bir mail aldım. Geri ödemeniz yapıldı şeklinde. Şuan hesabıma giremiyorum :( Banlamışlar beni. Daha para hesabıma gelmedi. Site üzerinden ticket açtım bakalım ne olacak. Muhtemelen hesap gitti.
    VPN ile Origin Access Premier almak...VPN ile Origin Access Premier almak...

    Ea sitesinden "Manage my account --> Can't log in" başlıklarını seçince aşağıdaki yazıyı gösteriyor.

    VPN ile Origin Access Premier almak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko1453 -- 21 Eylül 2019; 19:12:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: franko1453

    Dün OpenVPN ile, Ukrayna üzerinden, 5 senelik origin hesabımdan origin access premier aldım. Dün hesaba ve oyunlara girdim sorun yoktu. Bugün ea'den bir mail aldım. Geri ödemeniz yapıldı şeklinde. Şuan hesabıma giremiyorum :( Banlamışlar beni. Daha para hesabıma gelmedi. Site üzerinden ticket açtım bakalım ne olacak. Muhtemelen hesap gitti.


    Ea sitesinden "Manage my account --> Can't log in" başlıklarını seçince aşağıdaki yazıyı gösteriyor.

    Hocam şansımı denemek için aldım bende. Eger geri ödeme alırsan buraya bilgi verebilirmisin.




  • bende ban yedim bir kaç gün önce. premier access için yeni hesap açmıştım hem onu banladılar hemde 3-4 yildir her gün aktif olarak oyun oynadığım hesabımı banladilar. TOS team'den kaç gündür bilgilendirme maili bekliyorum. 2 ticket attım 24 saat içerisinde TOS team geri dönüş yapacak diyerek oyalıyorlar.Neredeyse bir hafta olacak. EA firmasina bu tür konularda pek güvenmeyin her yerde, forumlarda eleştiriyorlar. banlanan hesaba neredeyse 1 haftadır ban sebebini açıklayan bir mail atmazlar mı? main hesabımı ne diye banladiklarini açıklayamıyorlar. bu arada banlanan hesaplarda iade işlemi kesinlikle yapmıyorlar bu bilgiyi EA destek ekibinden aldım. Siz yine mücadelenizi yapın fakat pek de güvenmeyin bu şark kurnazlarına.

    edit : Bir kaç arkadaşımız daha bu şekilde banlandı. Bu yöntemi denemenizi tavsiye etmiyorum. Fifa 20 için düşünenler için Türk ip'si ile basic access almanızı tavsiye ediyorum. önümüzdeki süreçte tek farkları fifa 20 ve yeni çıkacak need for speed oyunu olacak. diğer absürd oyunları saymıyorum. yanına fifa alırsınız ban riski ile uğraşmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magiclove32 -- 22 Eylül 2019; 1:35:41 >




  • Bir yerden okuduğum kadarıyla 10 iş gününe kadar geri ödemeler sürüyormuş. Mail geldiğine göre para geri gelir diye düşünüyorum. Yaptıkları saçmalık ama. Ben bu zamana kadar diğer oyunlara para verdim ve onlara erişemiyorum şuan. En azından ilk seferinde senelik origin access premier'i iptal edersin, ikinciye tekrar ederse banlarsın Ben ne bilim yasak olduğunu. Yazdıkları uzun uzun metinleri mi okuyacağım Savunma stratejimi, bulunduğum bölgeden erişemedim ya da vpn açık kalmış fark etmemişim ve yasak olduğunu bilmiyordum üzerine kurmayı düşünüyorum Tabi söz hakkı verirlerse Gelişme oldukça buradan yazarım.

    Hayata dair not: Origin'deki eski oyunları oynamıyordum zaten. O yüzden hesabın gittiğine üzülmedim. Zaten geçen sene Fifa'yı oynadığımız için 2 tane dandik paket veriyor ea, hiç bir artısı yok. Fifa 16'dan beri oynuyorum. Fifa 19'a 750 saatimi harcamıştım. Bu olayı bir işaret olarak görüyorum ve Fifa'yı bıraktığımı açıklıyorum




  • ben dün gece aldım bugün girdim hesaba acaba ukranyadaydım bugün ülkeme döndüm şeklinde bi açıklama yapsam ban yedigimde yerler mi acaba :D


  • Evet sizlere güzel haberlerim var Açtığım ticket'a yanıt olarak, hesabın ele geçirilme şüphesi oluştuğu için güvenlik sebebiyle askıya alındığı haberini aldım. Hemen ea'in canlı chat'ini kullanarak hesabıma erişemediğimi ilettim. Birkaç güvenlik aşamasından sonra hesabı tekrar aktif ettiler. Ve girdim baktım origin access premier duruyor hala. Şuan erişebiliyorum hesabıma. Bana yardımcı olan muskan kardeşime burdan selam gönderiyorum. Kendisi EA'de çalışan en delikanlı adamdır

    Ve evet FIFA'ya geri döndüm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: franko1453



    Evet sizlere güzel haberlerim var Açtığım ticket'a yanıt olarak, hesabın ele geçirilme şüphesi oluştuğu için güvenlik sebebiyle askıya alındığı haberini aldım. Hemen ea'in canlı chat'ini kullanarak hesabıma erişemediğimi ilettim. Birkaç güvenlik aşamasından sonra hesabı tekrar aktif ettiler. Ve girdim baktım origin access premier duruyor hala. Şuan erişebiliyorum hesabıma. Bana yardımcı olan muskan kardeşime burdan selam gönderiyorum. Kendisi EA'de çalışan en delikanlı adamdır

    Ve evet FIFA'ya geri döndüm
    Süper haber. Ukrayna'dan premier alan baya kişiyiz. Ticket'ta ve chat'te ne sordular ve siz ne cevap verdiniz? Yada direk ticket'a ne yazdınız? Biraz daha bilgi verirseniz ilerde bizim hesaplar da yanarsa baya bir yardımınız dokunur




  • Arkadaşlar bende Finansbank sanal kartımla almaya çalışıyorum fakat aşağıdaki hatayı veriyor :(. İlk önce origin açıyorum sonra vpn aktif ediyorum.

    Your request could not be processed.
    We were unable to verify your credit or debit card. Please check your payment details and try again. Alternatively try another credit card or payment option or check with your card issuer or bank.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: franko1453



    Evet sizlere güzel haberlerim var Açtığım ticket'a yanıt olarak, hesabın ele geçirilme şüphesi oluştuğu için güvenlik sebebiyle askıya alındığı haberini aldım. Hemen ea'in canlı chat'ini kullanarak hesabıma erişemediğimi ilettim. Birkaç güvenlik aşamasından sonra hesabı tekrar aktif ettiler. Ve girdim baktım origin access premier duruyor hala. Şuan erişebiliyorum hesabıma. Bana yardımcı olan muskan kardeşime burdan selam gönderiyorum. Kendisi EA'de çalışan en delikanlı adamdır

    Ve evet FIFA'ya geri döndüm
    hocam bende dünden beri hesabıma erişemiyorum canlı yardıma baglandım hesabıma askıyla almışlar benim bende ukranya üzerinden alım yaptım originde ama şuan giremiyorum mail attım canlı yardımada baglandım bana geri dönüş yapılacagını sölediler.

    Hatada bu VPN ile Origin Access Premier almak...




  • Sanıyorum Ukrayna üzerinden bağlanıp yer değiştirip tekrar bağlanınca hesap ele geçirildi diye düşünüyor.

    Çünkü mantıken Ukrayna eğer yabancı kartları kabul ettiriyor, ülke bile seçtiriyorsa, bu şekilde bir satınalmanın yasak olduğunu iddia edemez EA efendi... Bu durumda yalnızca Ukrayna-Rusya menşeili kartları kabul etmesi gerekir.

    Bu bir açıksa, bunu banlayarak değil, sistemi değiştirerek çözersin. Türkiye mi orası ?

    Bu yüzden banlanma sebebi Ukrayna'dan alım değil arkadaşlar, bence rahat olun. Nitekim arkadaş da yazmış, hesabın ele geçirilme şüphesi diye.
  • Benim yaşadığım serüven şöyle oldu:
    Mail için:

    1-) Öncelikle "https://help.ea.com/tr/" sayfasına girdim. Buradan login oldum. Origin'den hesaba girememe rağmen buradan login olabildim.
    2-) Daha sonra "Help with a Game" seçeneğini seçtim. Fifa 20 oyununu seçtim. Sayfanın en altına inip "Contact Us" butonuna tıkladım.
    3-) "What platform are you playing on?*" için "PC" seçtim.
    4-) "Select topic*" için "Manage My Account" seçtim.
    5-) "Select issue*" için "Can't log in" seçtim.

    Burada bana "It looks like your account...." ile başlayan yazıyı gösterdi. Yazının sonunda yer alan "Yes" butonuna tıkladım. "Select issue" için seçtiğim seçeneği "Banned or Suspended Account" olarak değiştirdi. "Select Contact Option" yazısına tıkladım. Ardından "OTHER SUPPORT OPTIONS" başlığı altında e-maile tıkladım. Gerekli yerleri doldurdum gönderdim. Ertesi gün şöyle bir mail geldi:

    VPN ile Origin Access Premier almak...

    Daha sonra canlı chate bağlanayım dedim. Canlı chate bağlanmak için login olmamanız lazım. Yoksa yukardaki olayın aynısı oluyor. Sizi maile yönlendiriyor.

    Canlı Chat için:

    1-) Öncelikle "https://help.ea.com/tr/" sayfasına girdim. Logout oldum.
    2-) Daha sonra "Help with a Game" seçeneğini seçtim. Fifa 20 oyunun seçtim. Sayfanın en altına inip "Contact Us" butonuna tıkladım.
    3-) "What platform are you playing on?*" için PC'yi seçtim.
    4-) "Select topic*" için "Manage My Account" seçtim.
    5-) "Select issue*" için "Can't log in" seçtim. Bu sefer hesabınız askıya alınmış yazısı yerine "Select Contact Option" butonu çıktı.
    6-) Adımı soyadımı mail adresimi yazdım. "Next" butonuna tıkladım.
    7-) "Subject*" kısmına "Can't log in" yazdım ve "Request live chat" butonuna tıkladım.
    8-) Karşıma Muskan kardeşim geldi. Ardından aramızda şöyle diyaloglar oldu:

    Muskan: Thank you for contacting EA HELP, my name is muskan, may I start with your first name please?
    Ben: Adım Soyadım
    Muskan: Hey Franko1453 . Nice to meet you. Hope you are doing good. I can see you have contacted us today as you are facing issue while logging in your account. Right?
    Ben: Yes. Yesterday, I buy origin access premier for my pc. Today my account banned. I don't know why. I want my account back, please. This is my five-year account. I bought a lot of games from Origin. But now they all gone. My games and my money are gone.
    Muskan: That's a bummer. Need not to worry I will surely try to help you in the best way possible. :)
    Ben: Thanks muskan. you are the best :)
    Muskan: You are most welcome Franko1453 :)

    şeklinde devam eden bir konuşma oldu. Önce benden mail adresimi istedi sonra maile gönderdiği kodu sordu. Hesabın ele geçirilme şüphesi olduğu için askıya alındığını söyledi. Sonra birkaç bir şeyler daha yaptırdı hesabı daha güvenli hala getirmek için. Sonrasında hesabı yeniden aktif etti.

    Dediğim gibi canlı chat'e bağlanmak için ea'in sitesinde login olmamanız lazım. Yoksa "Can't log in" seçeneğini seçince maile yönlendiriyor.




  • Arkadaşlar merhaba;

    Bende ukrayna üzerinden origin access almak istiyorum fakat bunu hangi vpn programıyla yapıyorsunuz bana bedava ve içinde ukrayna olan bir vpn denk gelmedi.

    Önerilerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar almayın paranız geri dönüyor ve yaklaşık 20 tl kesinti ile dönüyor.Ben 5 gün önce aldım.300k coinim vardı.Marco reus çıkmıştı sbcden.Ertesi gün para iadesi içeren bir mail geldi.Anında ea help e bağlanıp konuştum.Bana güvenlik sebebiyle olduğunu size geri dönüş yapılacaktır denildi fakat geri dönüş falan yapılmadı.5 senelik hesabım ve oyunlarım banlandı.Bugün ise para iadesi gelmiş.300k ilk başta ne demek oynayan iyi bilir.Pişman olmamak için almayın benden söylemesi.
  • Yukarıdaki ban mesajında da yazıyor, "temporarily" diye. Geçici olarak banlanıyor. Hesap gitti diye bişey yok.

    Bu arada, daha önce de yazmıştım, hesabın banlanmaması için şu çözüm olabilir; tesadüfen bunu yapmıştım;

    Ukrayna üzerinden aldım, işlem bitti, Origin'i açtım, Ukrayna VPN ile bağlıydım o sırada halen. Origin İngilizce'ye ayarlı olduğundan onun dili değişmedi ama içerikler Rusça destekli ve bazı yazıları Rusça açıklamalı çıktı.

    Çoğu oyun İngilizce ve/veya Türkçe destekli ama birkaç oyunu Türkçe veya İngilizce göremeyince tüh dedim.

    O sırada Ukrayna VPN'in halen açık olduğunu fark ettim ve deneme amaçlı olarak VPN'i kapatıp Origin'e tekrar girmek istedim.

    Origin bu noktada hata verdi, program açılmadı. Ban vs. değil, Origin'in ara ara kendi kendine de sapıtıp açılmaması şeklindeki problemi.

    Cache dosyalarını silip VPN'siz olarak tekrar açtığımda hesap ve tüm içerikler normale döndü, Rusça veya Rusya ile alakası kalmadı.

    Ban yememek için bunu deneyebilirsiniz bence.

    Benim aklım asıl ödeme yenilemede. 6 Ekim'de kartımdan otomatik olarak çekecek ve üyeliğe devam edecek, bakalım herhangi bir sıkıntı yaratacak mı.




  • Güvenlik için hesabı geçiçi askıya aliyorlar.VPN açıkken baglanmanıza gerek yok. bi kerelik açıyorsunuz zaten o da ukrayna üzerinden premier almak için..onun dışında açmayın.farklı ip adreslerinden login olunca elbette kapatırlar...
  • 1.si hesap yada oyun içinde kurallarımızı deldin kurallarımızı şurada bak diyor. Hata olduğunu düşünüyorsan yaz diyorlar ticket açma yerinde.

    2.si plati adlı siteyi herkes biliyordur. Eğer hesaba başka bir ülke ipsi ile bağlanmak sorun yaratsa her defasında bu işlemi yapsalar zaten o site o hesapları satamaz. Burda ukrayna üzerinden Türk kartıyla alım yapmakta sorun var. Çünkü eaden şuanda bir mail geliyorsa bana gelenlerin hepsi satış ekibinden. 4 gün oldu hesap kapanalı daha süreç devam ediyor yazıyor.

    3.sü ise almak isteyen varsa denesin ama yeni hesap açıp denesin eski hesabınızdan olmayın. Geri vericek ban kalkıcak olsa bile uzun sürüyor. Benim parayı geri gönderdiler o yüzden banın kalkmama ihtimali bile olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafam karıştı ya alsam mı bende almasam mı diye? peki alıp da banlanmayan arkadaşlar site üzerinden mi aldınız yoksa origin programı üzerinden? hangisi daha mantıklı?
  • Benzer bir süreç yaşadım. Bir VPN'in çalışıp çalışmadığını denemek için Origin'e girmiştim. Yani satın alma, kart kullanma vb. bir şey yapmadım. Sırf bu aktivite yüzünden bile hesabımı dondurdular. Canlı Yardımla görüştüm, ticket açtılar adıma ve 4 gün sonra yani bugün mail geldi. Canlı Yardıma bağlanın yeniden aktifleştirsinler yazıyordu. Bağlandım ve birkaç güvenlik işlemi yaptılar; hesap geri açıldı. Benzer sorun yaşayan olursa korkacak bir durum yok, farklı ülkeden giriş gördüklerinde şüpheli hareket olduğu için hesabı donduruyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.