< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 19 Mayıs 2020; 15:25:11 > |
Vorteil ve Gelegenheit isimli satıcılar Dikkat! N11 Faciası!!

-
-
Adam dolandırıcı gibi değilde çakal esnaf şeklinde duruyor.
Değerlendirmeleri çok kötü, ama halen yıkılmadım ayaktayım diyor :-)
Konu kilit üye ban
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıladam -- 14 Mayıs 2020; 21:33:43 > -
Vorteilden n11 uzerinden aldigim kahve makinesini hem farkli renk hemde defolu gondermisler. daha yeni geri gonderdim bakalım sureç ne olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvinoo -- 14 Mayıs 2020; 22:12:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Vorteilden powertec 558 almıştım canavar gibi makine bi sıkıntısı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygun bölüme taşındı....
-
Hocam çok sıkıntılı bir firma. n11'e hiç yakışmayan bir firma. 4 kere iade ürün mü iptal edilir? etti bu firma. Benim süreç n11 de şu an bakalım nereye varacak konu.quote:
Orijinalden alıntı: alvinoo
Vorteilden n11 uzerinden aldigim kahve makinesini hem farkli renk hemde defolu gondermisler. daha yeni geri gonderdim bakalım sureç ne olacak -
-
Çok şanslısınız verilmiş sadakanız varmış -
Sorun hala çözülmedi. N11 ile sanırım anlaşmalı bu firma parayı havuzda tutmak için! Şikayetvar sitesine de şikayet oluşturduk -
Sonunda n11 para iadesini gerçekleştirdi. Bu mağazadan uzak durun arkadaşlar -
Benim iadede gerçekleşti n11 reis olmasa ne yapardik bilmem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
N11 yinede kendini güncellemeli 4 5 kere iade red yapıyor sistem kısır döngüye giriyor saçmalık. Satıcı kötü niyetli belli sanıyorum depoda kalan ürünleri satışa veriyorlar eski püskü kırık vs.quote:
Orijinalden alıntı: alvinoo
Benim iadede gerçekleşti n11 reis olmasa ne yapardik bilmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 9 Haziran 2020; 13:28:47 > -
Konuyu uyandıralım.Aman arkadaşlar GG üzerinden eşim saç kurutma makinesi alıyor,açtık ve arızalı.Ayni saatte iade işlemini gerçekleştirdik ve firma iadeyi reddetmiş.Sonra nedir bu firma diye araştırayım dedim kabus gibi insanların başına gelen yorumlar.Mağaza adı gelegenheit paranızı kaptırmayın.Ben gg nin bu işi çözeceğini sanmıyorum.Göreceğiz neler olacak.Naçizane uyarayım insanları mağdur olmasınlar diye yazdım ve her yere yazacağım.
https://www.youtube.com/shorts/f1wKq7e3gR4?feature=share
Bu firmanın malını bne kolonya döktüm yaktım n11 öyle.bir koruyorki n11 bitmiştir dolandırıcı n11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teksalih -- 16 Ağustos 2021; 21:27:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firmanin trolleride burada geziyorquote:
Orijinalden alıntı: PLU
Vorteilden powertec 558 almıştım canavar gibi makine bi sıkıntısı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba @teksalih , Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır.
-
Powertec traş makinesi alcaktım baktım şikayet var şimdi başka satıcı atıyorum.
Kullanılmış, kutusu hasarlı vs. ürünler satıyorlar anladığım kadarıyla bizi iade işleminde 1 ay oyaladılar uzak durun.
-
Uyardığın için sağol ben 2019 da philips marka traş makinesi aldım n11 den başka firma adamlar fatura garanti belgesi yollamamış tuş kısmında arıza çıktı servise veremedim ya 250 tl lik üründü şimdi 500 olmuş ama neden para vereyim servise beleşe yaptırırdım.
Başka satıcıdan buldum ordan alcam çok şikayet var dediğin gibi senin paranı kullanıyor diye biliyorum yoksa havuzda mı bekliyor para ??
Tek sorumlu satıcıda değil n11 de çok boşluyor. 5 6 kere iade talebimi ret etti satıcı düşün arada geçen süreyi. Bu süre havuzda tabi para eğer n11 satıcıdan yana olsaydı kesinlikle bir daha işim olmazdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X